www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.EVENTIVE.nl
2480 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (129 dagen geleden)
Bedrijf:

KDE Open Source Community voegt GitLab DevOps platform toe en geeft leden meer mogelijkheden en tools

Vandaag heeft GitLab, het DevOps platform dat ervoor zorgt dat programmeurs makkelijk in de cloud kunnen samenwerken, aangekondigd dat KDE, een internationale tech-community die gratis open source software voor desktop omgevingen creëert, GitLab beschikbaar stelt aan haar ontwikkelaars om de toegankelijkheid van de infrastructuur te verbeteren en nieuwe ontwikkelingen binnen de community te stimuleren.

KDE is een gratis en open source software gemeenschap die gewijd is aan het creëren van nog betere gebruikersvriendelijke computerbeleving. Het biedt een breed scala aan toepassingen voor communicatie, werk, onderwijs en ontspanning en een platform waarmee nieuwe applicaties ontwikkeld kunnen worden. De toevoeging van GitLab voorziet KDE van extra opties voor een toegankelijke infrastructuur voor leden, een gestroomlijnde infrastructuur en tools en een open communicatiekanaal met de GitLab community.

Met de invoering van GitLab krijgt de KDE gemeenschap, één van de grootste gratis software communities met meer dan 2.600 leden die bijdragen ontwikkelen, toegang tot een nog groter aanbod van ontwikkelings- en code review-functies. De toevoeging van GitLab stel de KDE community in staat om GitLab integreren in hun ontwikkelingsworkflow, van planning tot ontwikkeling en van implementatie tot controle.
"We vinden het geweldig dat de KDE gemeenschap ervoor heeft gekozen GitLab in te voeren en zo ontwikkelaars extra tools en functies biedt," zegt David Planella, Director Community Relations, GitLab. "KDE legt sterk de nadruk op het vinden van innovatieve oplossingen voor oude en nieuwe problemen in een sfeer van open experimenten. Deze denkwijze ligt op één lijn met GitLab's doel om teams beter te laten samenwerken bij de ontwikkeling van software."

Lydia Pintscher, President van KDE e.V., vult aan: "Voor een open community zoals KDE is het hebben van een gebruiksvriendelijke infrastructuur cruciaal. We zijn de afgelopen twee jaar bezig geweest om het onze ontwikkelaars en gebruikers zo gemakkelijk mogelijk te maken. De integratie van GitLab is een belangrijke stap in dat proces."

****

Over KDE
KDE is een internationale community die gratis software voor desktopcomputers en draagbare computers creëert. KDE-producten zijn onder andere een modern desktopsysteem voor Linux- en UNIX-platformen en uitgebreide pakketten voor kantoorproductiviteit en groupware. KDE biedt software in vele categorieën aan, waaronder webapplicaties, multimedia, entertainment, onderwijs, grafische en software ontwikkeling.
KDE software is vertaald in meer dan 65 talen. KDE´s volledig uitgeruste applicaties draaien oorspronkelijk op Linux, BSD, Solaris, Windows en MacOS.

Over GitLab
GitLab is een software applicatie voor de gehele DevOps-cyclus. GitLab helpt product-, ontwikkelings-, QA-, beveiligings- en operatorteams om in alle fasen van de DevOps-cyclus gelijktijdig aan hetzelfde project te werken. GitLab biedt teams één gegevensopslag, één gebruikersinterface en één toestemmingsmodel voor de gehele DevOps-levenscyclus, zodat teams kunnen samenwerken en aan een project kunnen werken vanuit één tool, wat de cyclustijd aanzienlijk verkort. GitLab is gebaseerd op open source en maakt gebruik van de bijdragen van duizenden ontwikkelaars en miljoenen gebruikers om voortdurend nieuwe DevOps-innovaties te leveren. Meer dan 100.000 organisaties van startups tot wereldwijde ondernemingen, waaronder Ticketmaster, Jaguar Land Rover, NASDAQ, Dish Network en Comcast vertrouwen op GitLab.

GitLab ontving onlangs de 'Best Places to Work'-prijs van Inc. voor de betrokkenheid bij haar medewerkers die alle extern werken. Het bestuur van GitLab heeft onlangs Sue Bostrom, voormalig executive vicepresident en chief marketing officer bij Cisco Systems, en David Hornik, algemene partner van August Capital, opgenomen in de Raad van Bestuur van GitLab om leiding te geven aan het voortdurend groeiende bedrijf.Voor vragen of een toelichting van Sid Sijbrandij, CEO GitLab kun je contact opnemen met:
Hilde Kok
Speakeasy Strategies
06-29622599
Tags bij dit bericht  
Eerder van GitLab  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 129 dagen
GitLab contact  

Logo GitLab

GitLab sociaal  


GitLab tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo NewChannel
Logo DeltaFiber B.V.
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Logo Thinkwise
Logo Eaton
Logo Pro Contact
Logo PA Consulting
Logo Newion
Logo Red Hat, Inc.
Logo Genesys
Logo Qualys
Logo SAP
Logo Eficode
Logo Cumulus Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87509 persberichten
- 5589 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7188 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl