www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (8 dagen geleden)
Bedrijf:

Avinty en Karify slaan handen ineen om de zorg te verbeteren

Avinty, ontwikkelaar van softwareapplicaties voor Nederlandse en Belgische zorginstellingen, heeft haar krachten gebundeld met eHealth platform Karify. Avinty is een groep softwarebedrijven waar gevestigde namen als Impulse Info Systems, NederCare en VIR e-Care Solutions gezamenlijk meer dan 56.000 zorgprofessionals ondersteunen. Sinds 2016 wordt Avinty ondersteund door Gilde Equity Management.
Avinty en Karify hebben de ambitie om een volledig geïntegreerde eHealth oplossing te bieden en de adoptie van eHealth in de gezondheidszorg te verhogen.

Karify biedt eHealth oplossingen aan zorginstellingen. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren met ondersteuning van investeringsmaatschappij Holland Capital een groot marktaandeel opgebouwd in de geestelijke gezondheidszorg. Het platform verbindt inmiddels ruim 60.000 gebruikers met zorgprofessionals door het combineren van online communicatie en zelfhulp modules met persoonlijke begeleiding.

Het gebruik van eHealth in de gezondheidszorg voorziet de gebruiker in zijn hulpbehoefte en ondersteunt de professional bij zijn werk. Dit resulteert in een effectiever en efficiënter zorgproces en maakt zorg beter bereikbaar.

Onno Verstegen (CEO Avinty):
“Ons doel is om de gezondheidszorg te verbeteren door het verlagen van de registratielast en het ondersteunen van de zorgverlener. Wij vinden dat iedereen de beste zorg verdient en bieden als Avinty een gezamenlijk platform aan waarin we als specialisten intensief met elkaar samenwerken en kennis integreren in onze software. De eHealth software van Karify is een waardevolle toevoeging aan de reeds aanwezige expertise en levert nieuwe functionaliteiten aan het Avinty platform. Het aanbieden van cliëntportalen en eHealth om je eigen zorg te organiseren en informatie te delen zijn tegenwoordig onmisbaar.

Joris Moolenaar (CEO Karify):
“eHealth wordt een steeds belangrijker onderdeel binnen de gezondheidszorg. Ook de Nederlandse overheid stimuleert de zorgsector om meer eHealth toe te passen om de betaalbaarheid en kwaliteit van zorg te verbeteren. Door het eHealth platform van Karify naadloos te integreren met Avinty’s softwareapplicaties krijgt de client altijd en overal toegang tot zijn of haar behandeling en persoonlijke gegevens. De integratie van de software voorkomt ook dubbele registratie. Hiermee wordt het zorgproces verder verbeterd.”

Avinty en Karify hebben een duidelijke strategische agenda. De bestaande Karify software wordt in eerste instantie gebundeld met het elektronisch patiëntendossier van Impulse Info Systems. Hierdoor wordt er een volledig geïntegreerde eHealth oplossing voor de geestelijke gezondheidszorg gecreëerd. Op korte termijn wordt ook een eHealth oplossing voor de jeugdzorg aangeboden via een integratie met MoreCare4 van marktleider NederCare. 

Karify zal voorlopig haar eigen naam behouden en wordt ondersteund door het Avinty label. Impulse Info Systems, VIR e-Care Solutions en NederCare zullen de komende tijd hun naam wijzigen in respectievelijk, Avinty GGZ, Avinty Revalidatiezorg,  Avinty Jeugdzorg en Avinty Gehandicaptenzorg.

Het huidige managementteam van Karify, waaronder medeoprichter en CEO Joris Moolenaar, blijven in hun huidige rol betrokken.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Onno Verstegen, CEO Avinty
tel  088 0550 0660

Avinty
Enschedesestraat 4
7575 AB Oldenzaal
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Avinty  
Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo Visma | Raet

Logo Rittal bv

Logo Motiv ICT Security

Logo Spryng

Logo PA Consulting

Logo Ontruck

Logo Saltrex

Logo Pure Storage

Logo Dell Technologies

Logo CyberArk

Logo GitLab

Logo Pure Storage

Logo Tabletgame.nl

Logo GeONE Nederland

Logo ValueBlue
Logo En Serio

Logo CLOUDOE BV

Logo WorldStream

Logo MarkLogic

Logo Sharp Electronics Nederland

Logo Belcentrale.nl

Logo KPN

Logo Colt Technology Services B.V.

Logo Brainblurb

Logo Workday

Logo Deloitte

Logo Qlik
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 8 dagen
Bron:
Avinty contact  
Logo Avinty
  088-055 0660
  info@impulse-info.com
  www.avinty.com
Avinty sociaal  
Avinty tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Visma | Raet
Logo Motiv ICT Security
Logo PA Consulting
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl