www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2518 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 182 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Ivanti stimuleert EMEA-kanaalgroei met aanzienlijke investeringen in partnergemeenschap

Comparex eerste Platinum Elite-partner in Nederland

's-Hertogenbosch, 9 september 2019 – Ivanti, het bedrijf dat IT samenvoegt om de digitale werkplek beter te beheren en te beveiligen, gaat flink investeren zijn EMEA-partnergemeenschap om de groei en het succes van partnerkanalen verder te stimuleren en de partnerrelaties te verbeteren. Het bedrijf lanceert twee nieuwe EMEA-kanaalinitiatieven: een nieuwe Platinum Elite-partnerstatus binnen het partner-programma om succes te erkennen en belonen en een verbeterde partnerportal met nieuwe hulpmiddelen en geïntegreerde IT-systemen voor meer efficiëntie.

De Platinum Elite-status is bedoeld voor partners die aanzienlijk hebben geïnvesteerd in het verspreiden van Ivanti’s visie van Unified IT en die een strategische samenwerking met Ivanti hebben opgebouwd. Momenteel is de Platinum Elite-status toegekend aan vier EMEA-partners: Softcat, COMPAREX (Nederland), SCC (Frankrijk) en invent AG, maar op de lange termijn zullen hier extra partners aan worden toegevoegd.

Henk Enter, Solution Specialist bij COMPAREX, zegt: “Wij zijn er enorm trots op dat COMPAREX de eerste partner van Ivanti in Nederland is die de status van Platinum Elite-partner heeft behaald! Dit hebben wij bereikt met onze consistente en jarenlange groei met alle oplossingen van Ivanti. De visie van Ivanti m.b.t. ‘Unified IT’ past naadloos in onze manier van werken en hoe wij klanten willen inspireren en adviseren binnen thema’s zoals: Self-Servicing, IT Access Management en IT Service Management. Hiermee helpen wij onze klanten om een weg te vinden in de digitale revolutie, zodat IT transparant wordt en meer gaat bijdragen aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. COMPAREX en Ivanti ontwikkelen momenteel samen initiatieven om nog meer waarde voor onze klanten te kunnen genereren. Wij kijken er naar uit om de komende jaren samen nog meer succes te boeken.”

De partnerportal van Ivanti ondergaat ook een metamorfose en maakt deel uit van een bedrijfsbreed initiatief om de efficiëntie te maximaliseren. De portal heeft momenteel vier hoofdfuncties: de aanmelding en het initiële contact, de trainings- en opleidingsprogramma's, het delen van marketingcampagnes en -middelen en dealregistratie. De upgrade kent verschillende fases; de eerste fase zal in het najaar van 2019 live gaan en een volledige integratie bieden met Ivanti's interne CRM-systeem, waardoor bedrijfsprocessen worden gestroomlijnd en de gebruikerservaring wordt verbeterd. Met deze nieuwe mogelijkheid kunnen SLA's op alle dealregistraties worden toegepast om responstijden te volgen en te garanderen. Uiteindelijk zal dit ervoor zorgen dat partners sneller oplossingen aan hun klanten kunnen leveren.

Fase twee van de update, die in januari 2020 van start gaat, biedt de mogelijkheid aan distributiepartners om rechtstreeks vanuit de portal nieuwe business te genereren. Ook zal het mogelijk worden om licenties binnen vijftien minuten te bestellen, wat de klantervaring aanzienlijk verbetert.

“We blijven veel investeren in het partnerkanaal, omdat onze partners essentieel zijn voor ons toekomstige succes en onze ambitieuze groeiplannen,” zegt James Anderson, Area VP of Channel in EMEA. "Deze initiatieven zullen onze partners helpen hun winstgevendheid te vergroten en de investeringen in onze technologie stimuleren. Zo kunnen we onze belofte van Unified IT waarmaken.”Ivanti: The Power of Unified IT
Ivanti brengt IT en Security samen, voor het beter beheren en beveiligen van de digitale werkplek. Van pc’s tot mobiele apparatuur, virtuele machines en datacentra, Ivanti inventariseert IT-assets on-premises en in de cloud, verbetert de IT-dienstverlening en vermindert risico’s door inzicht te bieden in de IT-omgeving en deze te automatiseren. Het uitgebreide portfolio van Ivanti omvat oplossingen voor IT Security, IT Service Management (ITSM), IT Asset Management (ITAM), Unified Endpoint Management (UEM) en Data & Analytics. Ivanti heeft zijn hoofdkantoor in Salt Lake City, Amerika, en heeft kantoren over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar www.ivanti.com en volg ons op @IvantiBenelux.Voor meer informatie (niet voor publicatie):
Pride PR
Andrea Wigman
andrea@pridepr.nl
t: 06 24 11 48 74
Laatste van Ivanti  
Ivanti stelt Erik Randles aan als SVP Global Channels and Alliances

Ivanti neemt Cherwell over om end-to-end service en asset management mogelijk te maken

Ivanti breidt Neurons Platform uit met beheer en beveiliging van IoT-apparaten in de gezondheidszorg
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 182 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Ivanti contact  

Logo Ivanti

Ivanti sociaal  


Ivanti tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Avinty (GGZ)
Logo MicroFix
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Sortlist
Logo Fullstaq B.V.
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo Northwave
Logo PQR B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Alleeninkt.nl
Logo Northwave
Logo Spryng
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo PayIBAN BV
Logo Techone B.V.
Logo Humanwave B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Intel
Logo Boomi
Logo Ctac N.V.
Logo Zyxel
Logo PA Consulting
Logo Infoblox
Logo Sitecore
Logo Lightspeed
Logo Techleap.nl
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Enrise BV
Logo Pure Storage
Logo Pegamento
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90553 persberichten
- 5915 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 9848 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers