www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (11 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Zyxel bestaat dertig jaar en deelt uit

Gratis eenjarig SecuReporter-abonnement ter waarde van maximaal € 151,98

Hoofddorp, 4 september 2019 – Zyxel Communications viert zijn dertigste verjaardag. Binnen het thema “Go 30, Beyond Possibility” worden verschillende acties georganiseerd, waaronder een gratis SecuReporter licentie voor 1 jaar.

Sinds de oprichting in 1989 is Zyxel uitgegroeid tot een groep van wereldwijde ondernemingen onder het moederbedrijf Unizyx Holding Corp: Zyxel Communications, Zyxel Networks, MitraStar Technology, ZyFlex Technologies en Ardomus Networks. De afgelopen dertig jaar hebben Unizyx-bedrijven er hun missie van gemaakt om hun internationale reikwijdte voortdurend uit te breiden. Met zijn R&D van wereldklasse, geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijk design is Zyxel inmiddels actief in 150 landen. De holding breidde zijn doelgroep uit naar het mkb en thuisgebruikers die onder meer cloudnetwerken (Nebula) en softwaregedefinieerde wide area network-oplossingen (Nebula SD-WAN) afnemen om hun digitale wensen te realiseren. Bovendien is het bedrijf één van de weinige Taiwanese fabrikanten die netwerkfirewalls en beveiligingsdiensten kunnen ontwikkelen. Het bedrijf combineert technologie met intuïtieve esthetiek, waardoor het tegemoet komt aan de continu veranderende gebruikersbehoefte. Dit heeft Zyxel internationale prestigieuze ontwerpprijzen opgeleverd, zoals de iF Design Award (Duitsland), Red Dot Award (Duitsland) en Good Design Award (Japan).

“Het dertigjarig jubileum is een mooie mijlpaal in ons bestaan”, aldus Peter van der Putten, Head of Channel Zyxel Benelux. “De sleutel tot ons succes is synergie. We geloven dat harmonieus samenwerken in combinatie met kennis en creativiteit het verschil maakt. We blijven daarbij trouw aan onze vijf kernwaarden: klantgerichtheid, innovatie, snelheid, integriteit en delen.” Hij vervolgt: “In de afgelopen jaren hebben we het bedrijf actief getransformeerd door te investeren in nieuwe technologie en een aantal organisatorische aanpassingen te realiseren. Met deze belangrijke veranderingen zijn we klaar om de komende 30 jaar nog veel meer te bereiken.”

Actie: gratis SecuReporter-licentie voor 1 jaar
Ter ere van het dertigjarig jubileum biedt Zyxel een gratis eenjarig SecuReporter-abonnement ter waarde van maximaal € 151,98 aan op alle aankopen in de ZyWALL- en USG-serie. De promotie is van toepassing op eerdere en toekomstige aankopen van Zywalls en USG's - het enige dat deelnemers hoeven te doen is in bezit zijn van een firmware ZLD 4.32 of hoger tijdens de promotieperiode die loopt van 5 augustus tot en met 31 oktober 2019.

Activeer nu en geniet van alle beveiligingsvoordelen van cloud intelligence-analyses:
  • Diepgaande analyse waardoor apparaatlogboeken worden omgezet in beveiligingsinzichten
  • Gebruikersanalyses identificeren mogelijke risicogebruikers binnen het netwerk
  • Aangepaste rapporten leveren beveiligingsanalyses die voldoen aan individuele behoeften
##

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl

Voor meer informatie voor de pers:
Lubbers De Jong
Margreet Poolman
T:+31 (0) 20 2050422
E: margreet@lubbersdejong.nl

image
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van ZyXEL  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo KPN

Logo Western Digital Netherlands B.V.

Logo Kaspersky

Logo TIE Kinetix N.V.

Logo Verizon Connect Netherlands B.V.
Logo Intus Workforce Solutions BV

Logo Kopano

Logo Ultimaker

Logo Klarna

Logo ilionx

Logo Visma | Raet

Logo Telecompaper

Logo VPRO

Logo Graydon

Logo Datto

Logo SentinelOne

Logo Dell Technologies

Logo GitLab

Logo Cognizant

Logo BlackBerry

Logo Kaspersky
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 dagen
Bron:
PR bron: Lubbers De Jong
ZyXEL contact  
Logo ZyXEL
  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com
ZyXEL sociaal  
ZyXEL tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
Logo Vertiv
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.EVENTIVE.nl