www.LVTPR.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2496 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (216 dagen geleden)
Bedrijf:

Endian stelt NewChannel aan als Benelux distributeur voor UTM, Hotspot en IoT security oplossingen

Secury EveryThing als leidraad voor actieve beveiliging van bedrijfsnetwerken en internettoegang binnen publieke Wi-Fi en IoT

Zoetermeer, 27 augustus 2019 – NewChannel maakt vandaag bekend dat zij een samenwerking is gestart voor de distributie in de Benelux van de Endian security oplossingen via het reseller netwerk van NewChannel. Het portfolio van Endian omvat onder meer een serie Unified Threat Management (UTM) firewalls gericht op toepassing binnen het MKB, secure Wi-Fi Hotspot oplossingen voor gebruik in openbare ruimtes en beveiliging van Internet -of-Things (IoT) toepassingen.

Kiezen voor Endian is kiezen voor zekerheid in security. Wij zijn een jong, dynamisch en getalenteerd team van hardwerkende en toegewijde mensen die werken aan een alles-in-één security platform ter beveiliging van netwerken, mensen en dingen. Het aantal op internet aangesloten systemen groeit iedere dag weer in een ongelofelijk rap tempo en wij begrijpen dat elk van die aansluitingen op ieder moment het slachtoffer kan worden  van miljoenen bedreigingen. Dit geeft onze branche enorme groeipotenties en wij hebben een sterk geloof in de ondersteuning van onze expertise partners over de gehele wereld. De samenwerking met NewChannel in de Benelux regio is wederom een belangrijke stap voorwaarts in de groei van Endian en wij zien uit naar een goede en succesvolle samenwerking,” zegt Raphael Vallazza, CEO van Endian.

De markt voor UTM Firewall oplossingen bestaat reeds jaren en kent enkele goede spelers, maar mijn ervaring zegt mij dat Endian hierin een sterke troefkaart heeft. De combinatie van goed luisteren naar je klanten en hen het beste security aanbod doen voor de beste prijs, in combinatie met ijzersterke support geeft Endian grote kansen op succes in de Benelux – zeker nu de grotere spelers zich lijken af te keren van kleinere netwerken en kleinere resellers,” zegt Raymond Kreefft, CEO en mede-oprichter van NewChannel. “Met de Endian UTM Firewalls, maar ook met de Endian Wi-Fi Hotspot en IoT oplossingen kunnen onze resellers hun klanten beschermen tegen alle cyber gevaren en bedreigingen en tegelijkertijd voorzien van een passende en centraal beheerde alles-in-één security oplossing.

Endian is een succesvolle Europese ontwikkelaar van security oplossingen met een hele sterke achterban binnen de wereldwijde open-source community. Met de politieke en sociale veranderingen op wereldwijde schaal, de invloeden van overheden en toenemende spanningen tussen regio's is het belang van een Europese beveiligingsoplossing belangrijker geworden dan ooit en is de keuze voor Endian logisch. Opgericht in 2003 door een zeer ervaren team van netwerk en security specialisten zijn er inmiddels wereldwijd meer dan 2,2 miljoen Endian security gebruikers en 50.000 installaties in meer dan 50 landen.

Het thema van Endian is "Secure everyThing" en het is de doelstelling van Endian om ieder op Internet aangesloten systeem de maximale beveiliging en bescherming te kunnen bieden tegen het toenemende aantal bedreigingen.

Over Endian
Endian is opgericht in 2003 door een team van ervaren netwerk en security specialisten met als duidelijke doelstelling: ontwikkel een krachtig en toch eenvoudig te gebruiken Unified Management Threat systeem. Met meer dan 3 miljoen gebruikers van de Community Editie en de Enterprise versie in meer dan 50 landen, lost Endian haar missie in om nieuwe diensten te ontwikkelen en platformen te ondersteunen om zowel kosten te besparen, als gebruikers en bedrijven te beveiligen. https://www.endian.com/

Over NewChannel
NewChannel B.V. is een toonaangevende Value Add Distributeur gericht op het leveren van beveiligings-en management oplossingen via een breed en ervaren reseller kanaal in de Benelux. https://www.newchannel.nl/Voor  meer  informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

NewChannel B.V.
Koraalrood 153
2718 SB  Zoetermeer
Nederland

Telefoon: +31 (0)79 – 3030 144
Website: www.newchannel.nl
Laatste van NewChannel  
Acunetix stelt NewChannel aan als value-add distributeur voor Benelux

Met NewChannel en Clavister naar het Noorderlicht

NewChannel en Keeper Security stellen zakelijk wachtwoordbeheer veilig
Geplaatst:
Verstreken tijd: 216 dagen
NewChannel contact  

Logo NewChannel

  +31 (0)79 3030 144
  info@newchannel.nl
  www.newchannel.nl
NewChannel sociaal  


NewChannel tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo ReaQta
Logo XIXO
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Sytac IT Consulting
Logo CompTIA
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Conclusion
Logo Avit Group
Logo Extreme Networks
Logo Cisco
Logo Ctac N.V.
Logo LogRhythm
Logo Zyxel
Logo Qualys
Logo Descartes
Logo Pegasystems
Logo Stocard
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88023 persberichten
- 5638 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7688 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl