Contentbureauwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2470 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (28 dagen geleden)
Bedrijf:

Mansystems ontvangt een investering van € 20 miljoen om de groeistrategie te versnellen


Londen, 20 Augustus 2019:
Mansystems, de grootste Mendix Expert Partner voor implementatie, training en ondersteuning, is blij om aan te kondigen dat Volpi Capital, een gespecialiseerde Europese middelgrote marktinvesteerder, vandaag een samenwerking heeft gesloten om meer dan € 20 miljoen te investeren in Mansystems. De investering zal Mansystems in staat stellen om de binnenlandse groei en internationale expansie in nieuwe markten te versnellen en daarnaast de mogelijkheid bieden om meer nadruk te leggen op cloud-native technologieën.

Volpi Capital is een gespecialiseerde belegger die zich richt op het ondersteunen van bedrijven die gebruikmaken van innovatieve technologie binnen B2B markten. Volpi Capital heeft een enorme staat van dienst en zorgt dat de organisaties in hun portfolio internationaal groeien door buy-and-build-strategieën.

Mansystems heeft zich gevestigd als een toonaangevende speler in de low-code applicatie markt. De Mendix-activiteiten van het bedrijf hebben de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt en het bedrijf telt nu 120 medewerkers verspreid over 5 kantoren in Nederland en Duitsland. Via de Mendix 'Expert Partner'-status, de overname van Mendix door Siemens en hun strategische partnerships met SAP en IBM, werkt het bedrijf met een breed scala aan grote zakelijke klanten in meerdere sectoren, waardoor ze de kansen benutten die worden geboden door digitalisering, cloud computing en Enterprise applicaties.

Dankzij de aanzienlijke groei in Nederland en Duitsland, zal Volpi blijven investeren in de onderneming en expertise bieden wanneer de onderneming nieuwe markten wil betreden. Bovendien zal Volpi Mansystems ondersteunen bij het verbreden van het product- en dienstenportfolio en de verkoop- en marketingmogelijkheden verder verdiepen.

In een reactie op de samenwerking zegt Arnold Zwart, CEO van Mansystems: “We zijn verheugd om Volpi Capital in de organisatie te verwelkomen terwijl we aan de volgende fase van onze groei beginnen. Omdat we al vele maanden met het team samenwerken, zijn we onder de indruk van hun diepgaande kennis van de branche en hun stijl van samenwerking, waarvan ik zeker weet dat deze een belangrijke toegevoegde waarde voor Mansystems zal hebben.

In de afgelopen 3 jaar hebben we een toonaangevende onderneming opgebouwd die als een Mendix Expert Partner in Nederland en Duitsland goed gepositioneerd is om te profiteren van sterke structurele groeimogelijkheden. Met een partner van Volpi's kaliber en met haar aanzienlijke staat van dienst, heb ik er alle vertrouwen in dat we onze strategie succesvol kunnen uitvoeren en onze proposities kunnen leveren aan een groot aantal nieuwe regio's."

Crevan O’Grady van Volpi Capital, voegt toe: "Deze samenwerking is een geweldig voorbeeld van onze bewezen beleggingsstrategie en ons vermogen om te werken met innovatieve technologie binnen traditionele B2B markten. We verheugen ons op de samenwerking met het management team om de marktpenetratie van Mansystems te verdiepen, nieuwe geografische gebieden te ontsluiten en verder te bouwen op haar toonaangevende positie.

ENDS

Voor alle media aanvragen kan er contact worden opgenomen met:

Instinctif Partners

Nick Woods/Justine Crestois

+44 20 7457 2020

volpi@instinctif.com

 

Over Mansystems

Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van bedrijfsapplicaties, streeft Mansystems ernaar om klanten een compleet dienstenpakket aan te bieden met garantie op innovatieve en hoogwaardige oplossingen. Dit is mogelijk door klanten te voorzien van de beste dienstverlening, de implementatie en ondersteuning van applicaties, gecombineerd met de juiste training en tools. Met de enorme expertise op het low-code ontwikkelingsplatform Mendix, kennis van de markt, gebouwde oplossingen en interessante kansen, genereert Mansystems de meeste bedrijfswaarde voor organisaties. De Mendix Academy van Mansystems biedt trainingen en intensieve bootcamps voor iedereen die vaardig wil worden in de ontwikkeling van applicaties. Mansystems heeft momenteel meer dan 120 werknemers met kantoren in Nederland en Duitsland.

www.Mansystems.com

 

Over Mendix

Wereldwijd gebruiken meer dan 4.000 bedrijven Mendix voor de ontwikkeling van applicaties, waardoor het de wereldleider is in low-code applicatieontwikkeling. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf is in 2005 opgericht vanuit de noodzaak om de implementatie van softwareprojecten te verbeteren. Sinds 2012 is het hoofdkantoor van Mendix verplaatst naar de Verenigde Staten en in 2018 is Mendix overgenomen door Siemens. Het voordeel van Mendix als ontwikkelingsplatform is dat het bedrijven het voordeel biedt om apps gemiddeld zes keer sneller te ontwikkelen met 70 procent minder middelen. Met de inzet van Mendix als ontwikkelingsplatform kunnen business en IT beter met elkaar communiceren bij het maken van applicaties.

www.Mendix.com

 

Over Volpi

Volpi Capital is een gespecialiseerde Europese middelgrote marktinvesteerder. Volpi heeft een thema-gedreven aanpak gericht op ambitieuze bedrijven die technologieën gebruiken om traditionele B2B markten te innoveren. Volpi investeert doorgaans tussen €25 en €75 miljoen aan aandelen in bedrijven met bedrijfswaarden tussen € 50 miljoen en € 200 miljoen en streeft naar transformatieve groei door internationale expansie en consolidatie. Het bedrijf, dat in 2016 werd opgericht door Crevan O'Grady en Marco Sodi, sloot zijn eerste fonds (Volpi Capital Fund I) in april 2018 af met portefeuille van € 185 miljoen.

http://www.volpicapital.com

 

Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Mansystems Nederland B.V.  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo Visma | Raet

Logo Rittal bv

Logo Motiv ICT Security

Logo Spryng

Logo PA Consulting

Logo Ontruck

Logo Saltrex

Logo Pure Storage

Logo Dell Technologies

Logo CyberArk

Logo GitLab

Logo Pure Storage

Logo Tabletgame.nl

Logo GeONE Nederland

Logo ValueBlue
Logo En Serio

Logo CLOUDOE BV

Logo WorldStream

Logo MarkLogic

Logo Sharp Electronics Nederland

Logo Belcentrale.nl

Logo KPN

Logo Colt Technology Services B.V.

Logo Brainblurb

Logo Workday

Logo Deloitte

Logo Qlik
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 28 dagen
Bron:
Mansystems Nederla.. contact  
Logo Mansystems Nederland B.V.
  +31 (0) 342 404 800
  marketing@mansystems.nl
  www.mansystems.com
Mansystems Nederla.. sociaal  
Mansystems Nederla.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Visma | Raet
Logo Motiv ICT Security
Logo PA Consulting
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl