www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (46 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Marcommit verwelkomt nieuwe account director Endie van Laar

Baarn, 8 augustus 2019 Marcommit, PR- en contentmarketingbureau gespecialiseerd in IT, tech en HR, heeft vanwege de snelle groei B2B PR- en contentmarketingspecialist Endie van Laar (34) aangetrokken. Hij zal als account director met zijn team direct verantwoordelijk zijn voor een eigen klantportfolio.

Endie heeft na zijn master rechten eerst de zakelijk wereld verkend, onder andere bij een bank en advocatenkantoor. Vervolgens heeft hij bij Coolblue en PR-bureaus Mediatic en Whizpr het vak geleerd. Endie over zijn nieuwe rol: “Het moment dat je ontdekt dat je klant een mooi verhaal heeft, is steeds weer opwindend. Als het dan lukt om dat verhaal in een onafhankelijk nieuwsmedium te krijgen, geeft dat nog altijd een kick.” Bovendien vindt hij dat PR en contentmarketing elkaar bijzonder goed aanvullen: “Het is de kunst om via contentmarketing en PR een boodschap te verspreiden. Daar hebben we bij Marcommit mooie middelen voor die elkaar perfect versterken, maar ook los van elkaar inzetbaar zijn.”

Blijven ontwikkelen
Naast zijn fulltime functie bij Marcommit studeert Endie dit jaar af aan de schrijversvakschool te Amsterdam, een deeltijdopleiding gericht op het schrijven van literatuur. “Ik ben iemand die zich wil blijven ontwikkelen en altijd wil leren”, vertelt hij. “Deze studie, alhoewel een andere richting, brengt me veel op werkvlak. Zo denk ik op een creatieve manier na over taal, het verhaal en perspectief. Dit leert me om buiten de gebaande paden te denken, ook op het werk.” 

Marianne van Barneveld, oprichter van Marcommit, is blij met de nieuwe aanwinst: “De ambitie van Marcommit is om het nummer één B2B PR- en contentmarketingbureau in de Benelux te worden. Met de komst van Endie kunnen we verder groeien en toewerken naar ons doel. Maar we zijn er nog niet, want we zijn nog altijd op zoek naar nog meer talent.”

---------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie


Endie van Laar

Over Marcommit
Marcommit gelooft in de kracht van engagement. Het Marcommit team zoekt altijd proactief naar opvallende campagne-onderwerpen, slimme oplossingen en spot zoveel mogelijk kansen om de doelstellingen van klanten te bereiken. Of je nu een merk wilt uitbouwen, opinieleiderschap wilt claimen, een product of dienst wilt introduceren, content nodig hebt om campagnes te ondersteunen, nieuw talent wilt aantrekken, leads wilt genereren of een nieuwe doelgroep wilt aanspreken, Marcommit zet zijn tanden erin.

Marcommit is dé B2B PR- en contentspecialist actief in de Benelux. Het bureau heeft een specialisatie in de IT- en HR-branche. Tot het klantportfolio behoren organisaties als: Gemalto, Telindus, Klarna, Ultimaker, OutSystems, SAP Customer Experience, Visma | Raet, Onguard en CRM Partners. Kijk voor meer informatie op: www.marcommit.nl

Meer informatie:
Marcommit
Gosse de Reus
marcommit@marcommit.nl
+31 (0)35-5822730
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Marcommit  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 46 dagen
PR contact  
Logo Marcommit
Marcommit contact  
Logo Marcommit
  +31 (0)35-582 27 30
  info@marcommit.nl
  www.marcommit.nl
Marcommit sociaal  
Marcommit tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo NETGEAR
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl