Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (123 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Gerhard Eschelbeck sluit aan bij CTO/CISO-adviesraad van Qualys

Amsterdam, 6 augustus 2019Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS) – pionier en marktleider op het gebied vancloudgebaseerdebeveiligings- en compliance-oplossingen – voegt Gerhard Eschelbeck, een bekende cybersecurityexpert, toe aan zijn adviesraad. De raad, die bestaat uit specialisten binnen de branche en de CISO’s van Fortune-bedrijven, komt bijeen om topprioriteiten en uitdagingen op het gebied van beveiliging van internationale infrastructuren te bespreken. Daarnaast biedt de raad strategische input voor productontwikkeling bij Qualys. “Vanwege zijn uitgebreide cloudplatform bevindt Qualys zich in de unieke positie om bedrijven te helpen hun huidige beveiligingsinfrastructuur efficiënter in te richten en hun digitale transformatie veilig te stellen”, aldus Gerhard Eschelbeck. “Ik voeg me bij de raad op een moment dat Qualys zijn unieke Global IT Asset Discovery and Inventory-app als gratis service aanbiedt aan de community. Hiermee krijgen we allemaal het inzicht terug, dat we zijn kwijtgeraakt door de gefragmenteerde aard van IT, de snelle groei van het IoT en de overgang naar de cloud. Inzicht in het netwerk is voor organisaties een van de grootste uitdagingen en daarnaast de hoeksteen van security.”

“Ik ben verheugd Gerhard weer te mogen verwelkomen in de Qualys-familie, ditmaal als lid van onze adviesraad”, zeg Philippe Courtot, voorzitter en CEO van Qualys. “Gerhard is een toonaangevende CISO binnen de branche en begrijpt precies wat er nodig is om de moderne, digitale onderneming te beveiligen. Zijn unieke achtergrond en hands-on ervaring ondersteunen Qualys in de doorontwikkeling van het Qualys Cloud Platform.”

Eschelbeck, voormalig Google-vicepresident Security and Privacy Engineering, heeft verschillende innovatieve en succesvolle bedrijven opgezet en sterke, multinationale teams opgebouwd in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Met zijn ruime ervaring in netwerk- en systeemsecurity heeft Eschelbeck onder meer gesproken voor het Amerikaanse Congres en is hij een veelgevraagd spreker op grote brancheconferenties. Hij publiceerde het boek ‘Laws of Vulnerabilities’ en is een van de bedenkers van het Common Vulnerability Scoring System (CVSS). Ook heeft hij meerdere patenten op zijn naam staan op het gebied van managed network security.

Eschelbeck maakt deel uit van de Onapsis-raad, is lid van de raad van commissarissen van Deutsche Bank en is Digital and Technology Advisor voor de Olympische Zomerspelen van 2020 in Tokio. Eerder vervulde Eschelbeck CTO-functies bij Sophos, Webroot en Qualys. Hij heeft een masterdiploma en een doctoraat in Computerwetenschappen van de Johannes Kepler University of Linz in Oostenrijk.

Over Qualys
Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS) is een pionier en een toonaangevende leverancier van cloud-based security-en compliance-oplossingen. Het bedrijf heeft meer dan 12.200 klanten en actieve gebruikers in meer dan 130 landen, inclusief een meerderheid van zowel de Forbes Global 100- als de Fortune 100-bedrijven. Qualys helpt organisaties bij het stroomlijnen en consolideren van hun security- en compliance-oplossingen in één platform en het integreren van security in digitale-transformatie-initiatieven voor meer flexibiliteit, beter bedrijfsresultaat en een substantiële kostenbesparing.

Het Qualys Cloud Platform en de geïntegreerde Cloud Apps bieden continue bedrijfskritische beveiligingsinformatie, waardoor auditing, compliance en bescherming van IT-systemen en webapplicaties on-premise, op endpoints en in elastic clouds zijn te automatiseren. Qualys, opgericht in 1999, was een van de eerste SaaS-securityorganisaties. Het bedrijf heeft sterke strategische partnerships met toonaangevende managed service providers en consulting-organisaties, waaronder Accenture, BT, Cognizant Technology Solutions, Deutsche Telekom, DXC Technology, Fujitsu, HCL Technologies, IBM, InfoSys, NTT, Optiv, SecureWorks, Tata Communications, Verizon en Wipro. Het bedrijf is tevens een van de oprichters van de Cloud Security Alliance (CSA). Meer achtergrond is te vinden op www.qualys.com.

Qualys, het Qualys-logo en QualysGuard zijn handelsmerken van Qualys, Inc. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Tags bij dit bericht  
Eerder van Qualys  
20 nov 2019 Qualys tilt vulnerability management, detectie en respons naar een hoger niveau met haar VMDR oplossing

5 nov 2019 Qualys en Microsoft slaan handen ineen om klanten te helpen Azure te beveiligen

6 aug 2019 Gerhard Eschelbeck sluit aan bij CTO/CISO-adviesraad van Qualys
Geplaatst:
Verstreken tijd: 123 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Qualys contact  

Logo Qualys

  (650) 801 6100
  info@qualys.com
  www.qualys.com
Qualys sociaal  


Qualys tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87260 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6798 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nl