www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 50 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

ABBYY versterkt leiderschapsrol in digitale transformatie met overname TimelinePI

Amsterdam, 5 augustus 2019 – ABBYY, internationaal leider op het gebied van Digital IQ-oplossingen, heeft de overname van de in Philadelphia (VS) gevestigde ontwikkelaar van uitgebreid process intelligence-platform  TimelinePI afgerond. Het platform is ontworpen om gebruikers te helpen elk bedrijfsproces te begrijpen, te monitoren en te optimaliseren.

De overname van TimelinePI vormt een belangrijke mijlpaal in het versterken van ABBYY’s leiderschapsrol in de digitale-transformatiemarkt en als internationaal speler in de opkomende process-mining-markt. Gartner verwacht dat deze markt in 2023 drie keer zo groot zal zijn. De combinatie van ABBYY’s diepgaande inzicht in zakelijke content in al zijn vormen met de kritische procescontext geleverd door de technologie van TimelinePI, maakt het voor klanten mogelijk een niveau van digitale intelligentie te bereiken, dat eerder niet haalbaar was. Dit heet Digital IQ for the enterprise.

Digital IQ is geschikt voor alle mogelijke sectoren. Zo staan financiële instellingen voor de uitdaging van het onboarden van nieuwe klanten voor producten, zoals hypotheken, consumptief krediet, traditionele bankdiensten en investeringsproducten. Elke dienst volgt een ander bedrijfsproces en vereist specifieke ondersteunende documentatie die nodig is om arbeidsstatus, activa, inkomen en identiteit te verifiëren. Een vertraging of fout in deze onboarding-processen hindert transacties, resulterend in misgelopen omzet, hogere verwerkingskosten of een negatieve klantervaring.

“We merken dat er veel interesse is in de combinatie van de process analytics-technologie van TimelinePI en ons volledige Digital IQ-portfolio vanwege de mogelijkheden die deze combinatie te bieden heeft”, zegt Ulf Persson, CEO van ABBYY. “We zullen vaart maken met onze delivery-to-market om organisaties te helpen de bedrijfsvoering, bedrijfsprocessen en klantinteracties te analyseren en hierop in te spelen. Hierbij is het doel om bedrijfswaarde te creëren.”

ABBYY’s Digital IQ-oplossingen zijn ontworpen om deze processen te optimaliseren via een geautomatiseerd begrip van gestructureerde en ongestructureerde content (zoals ID’s, loonstrookjes, belastingformulieren et cetera). Dit inzicht is noodzakelijk om de snelheid en nauwkeurigheid van deze processen te vergroten en tegelijkertijd de kosten ervan te verlagen. Dankzij de toevoeging van TimelinePI-technologie zijn organisaties in staat deze processen op diepgaande wijze te analyseren om zo verbeteringsmogelijkheden en compliance-problemen te identificeren en de prestaties van menselijke en digitale werknemers binnen processen te beoordelen.

“De acquisitie van TimelinePI is een strategische beslissing van ABBYY, omdat process-mining voornamelijk wordt gebruikt in business process automation en robotic process automation, oftewel zaken die perfect aansluiten bij wat ABBYY doet”, aldus Cathy Tornbohm, Distinguished VP Analyst bij Gartner. “TimelinePI voorziet in ondersteuning voor alle procestypen, en met name de ad-hocprocespatronen die veel voorkomen bij casemanagement. Daarnaast biedt TimelinePI specifieke analysemodulen die zijn geoptimaliseerd voor unieke processtijlen, iets dat niet mogelijk is met schemacentrische benaderingen.”

ABBYY blijft het TimelinePI-platform aanbieden en verbeteren, en maakt het beschikbaar voor zijn duizenden klanten wereldwijd, inclusief zorgaanbieders, banken, verzekeraars en overheidsinstanties. De oplossingen zijn zowel apart als in gebundelde vorm beschikbaar, en vormen een uitbreiding op de huidige en toekomstige producten van ABBYY.

“TimelinePI’s en ABBYY’s klanten en partners hebben zeer goed gereageerd op het nieuws dat we ons bij de ABBYY-organisatie voegen”, zegt Scott Pitz, President en CEO van TimelinePI. “De combinatie van onze toonaangevende process intelligence-technologie met ABBYY’s uitgebreide content intelligence-oplossingen en AI- en ML-resources maakt het voor ons mogelijk ons leiderschap verder uit te breiden dan alleen traditionele process-mining-producten, en onze positie als must have voor digitale-transformatieprojecten te verstevigen.”

TimelinePI-oprichters Scott Opitz en Alex Elkin sluiten aan bij ABBYY’s managementteam en zullen bijdragen aan ABBYY’s process inteligence-visie en bedrijfsgroei. Bovendien breidt ABBYY de research en development-mogelijkheden van TimelinePI uit met behulp van grotere investeringen en door de organisatie toegang te bieden tot ABBYY’s uitgebreide resources op het gebied van artificial intelligence en machine-learning.

Verdere details over de transactie worden niet bekendgemaakt.

###

Over ABBYY  
ABBYY is een internationale leider op het gebied van content intelligence-oplossingen en -diensten. Het softwarebedrijf biedt oplossingen waarmee bedrijven hun documenten en content transformeren in producten die business value opleveren. ABBYY levert digitale-transformatieoplossingen aan financiële instanties, verzekerings- en vervoersbedrijven, organisaties in de gezondheidszorg en andere sectoren. Door intelligente, responsieve realtime systemen te leveren, helpt de softwareproducent bedrijven om klanten beter te begrijpen, met als uiteindelijke doel groei te stimuleren. De flexibiliteit van de AI-oplossingen van ABBYY stelt klanten in staat om gebruik te maken van een gevarieerd aanbod van geavanceerde technologieën, platformen en oplossingen op het gebied van classificatie, tekstanalyse, data, entiteitsextractie en datavalidatie. Ongeacht het communicatiekanaal en de indeling. De ABBYY-technologieën worden gebruikt door verschillende grote internationale ondernemingen en overheidsorganisaties, evenals het mkb en particulieren. Het bedrijf heeft kantoren in Australië, op Cyprus, in Duitsland. Frankrijk, Japan, Oekraïne, Rusland, Spanje, Taiwan, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Bezoek voor meer informatie www.abbyy.com/en-eu/.
Laatste van ABBYY Europe  
ABBYY versterkt leiderschapsrol in digitale transformatie met overname TimelinePI

Online formulieren invullen minder omslachtig dan ooit dankzij de Mobile Capture SDK van ABBYY

ABBYY ziet omzet in Benelux met elf procent groeien in 2018
IT-specialist Techone legt hand op hostingprovider Mijnserver

Sharp introduceert de NU-JD440: een nieuw PV-zonnepaneel van 440 watt met half-cut-cellen

Superstrata presenteert samen met de familie Saint Exupéry de ‘Le Petit Prince’ 3D-printed kinderfiets

Barracuda breidt CloudGen WAN-service uit met personal remote access

HMD Global introduceert wereldwijde IoT- en enterprise device roaming-oplossing met centraal SIM-beheer ‘HMD Connect Pro’

Razer komt met een vloot van draadloze vlaggenschepen

Onderzoek: Tweederde van organisaties haalt geen waarde uit investering in analytics

Westcon introduceert Avaya Cloud Office ook in Nederland

ThoughtSpot komt met SaaS-oplossing om cloud datawarehouses te benutten voor search- en AI-gedreven analytics

Oude printinfrastructuur vormt obstakel voor digitale transformatie

Meer dan 300 universiteiten en opleidingen maken gebruik van Fortinet Security Academy
Intramed gaat met Marcommit in zee om zichtbaarheid te vergroten

Samen sterker! Yenlo – de integratie specialist en Fides Consultancy & Solutions – de AFAS-specialist voor migratie, integratie en functioneel beheer - bundelen krachten

Thales lanceert CipherTrust Data Security Platform

adesso brengt kennis van AI-integratie in bedrijfsvoering naar Nederlandse markt

Auto Kort gaat samenwerken met WeGo Carsharing  

Microsoft neemt ZeniMax Media en game uitgever Bethesda Softworks over voor $7,5 miljard

Veeam kondigt nieuwe competenties en beloningen aan binnen EMEA ProPartner Network om de groeiende vraag naar Cloud Data Management te ondersteunen

Ruim 70 procent overheidswebsites niet digitaal toegankelijk

ZIVVER door Gartner als representatieve leverancier gepositioneerd in de ‘2020 Market Guide for Email Security’

Over Exact & Unit4: Varen in dichte mist
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 50 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
ABBYY Europe contact  

Logo ABBYY Europe

  +49 89 69 33 33 0
  sales_eu@abby.com
  www.abbyy.com
ABBYY Europe sociaal  


ABBYY Europe tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Rubicon B.V.
Logo Winkelvrij
Logo INNOV8iON
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Techone B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Botz4U
Logo CapX Nederland
Logo iQibt B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Boys with Brains
Logo Techone B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Frontline Solutions
Logo CLOUDOE BV
Logo Superstrata
Logo Barracuda Networks
Logo Marcommit
Logo Thales
Logo adesso Nederland
Logo Extreme Networks
Logo Extreme Networks
Logo WorldStream
Logo NetApp
Logo Roche Diabetes Care
Logo AnylinQ
Logo devolo
Logo Criteo
Logo Workday
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89302 persberichten
- 5797 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8751 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com