www.marcommit.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl

2514 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (2 jaar en 55 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

Konica Minolta's AccurioPress KM-1 inkjet-pers behaalt ’s werelds eerste FOGRA53-certificering

Amsterdam, 25 juli 2019 - Konica Minolta is de eerste leverancier van productieprinters en wereldwijde oplossingen die de FOGRA53-profielcertificering behaalt.

De award is toegekend aan de AccurioJet KM-1 B2 UV LED digitale inkjet-pers van Konica Minolta na een uitgebreid testprogramma en onderstreept de stabiliteit, veelzijdigheid en kleurnauwkeurigheid van de printer.

De AccurioJet KM-1 kan maximaal 3000 enkelzijdige B2-vellen per uur printen met een resolutie tot 1200 dpi. Belangrijke voordelen van het systeem zijn onder meer de verschuiving van kleine oplagen offset naar digitale inkjet en de mogelijkheid om hybride drukwerk uit te voeren met de integratie van de AccurioJet KM-1 in bestaande offsetprocessen. Ook is het mogelijk om dubbelzijdig te printen of te printen op grotere velformaten, karton, lichtgewicht papier en structuurpapier.

De AccurioJet KM-1 is bovendien uitgerust met de Dot Freeze-technologie®. De grootste uitdaging van inkjetprinten, namelijk de ongecontroleerde verplaatsing van het inktpunt dat de printkwaliteit en werkbare materialen vermindert, is daarmee opgelost. DFT bevriest de inkt volledig direct na contact met het materiaal. Door deze snelle temperatuurverandering wordt de zeer vloeibare inkt van de printkop omgezet in een veel minder vloeibare, stabiele inktdruppel zodra de inkt met het materiaal in contact komt. Hierdoor is het probleem van vlekkende kleuren en het printen op poreus materiaal opgelost.

Ter ondersteuning van de klantgerichte benadering heeft Konica Minolta speciale Pantone-boeken ontwikkeld om klanten het brede scala aan kleuren te tonen die de AccurioJet KM-1 kan produceren. Deze inkjet-pers is door de European Digital Press Association (EDP) erkend als de "Beste cut-sheet kleuren B2+-printer".

Colin Osborne MBE, Head of Colour Management Marketing Services van Konica Minolta: "De Fogra-certificering benadrukt de uitstekende stabiliteit, veelzijdigheid en het kleurbeheer van de AccurioJet KM-1 en is het resultaat van een uitgebreid testprogramma. Het uitgebreide kleurengamma van de KM-1 maakt elk CMYK ICC-profiel mogelijk, inclusief het ICC-profiel (International Color Consortium) FOGRA53. Een standaard lithografische kleurenproductieprinter met vier kleuren kan niet zo'n grote reeks kleuren printen."

"De gepatenteerde Dot Freeze UV-gedroogde KM-1-inkt van Konica Minolta garandeert de kleurstabiliteit tijdens het printproces zeer nauwkeurig bij een gemeten oplage van 500 exemplaren. De AccurioJet KM-1 heeft de Fogra-certificering behaald voor ICC-profielen: FOGRA39, 47, 51, 52, 53, Japan Colour en GRACoL Coated en Uncoated. Dit toont duidelijk aan dat deze printer geschikt is voor wereldwijde merken. Het geeft ook de nauwkeurigheid en consistentie van kleuren weer, ongeacht de markt waarin het drukwerk wordt geproduceerd."

Lees meer informatie op: https://www.konicaminolta.nl/nl-nl/hardware/inkjet/accuriojet-km-1Bijlagen
283 KB jpg  AccurioPress KM-1Over Konica Minolta Business Solutions Nederland BV
Konica Minolta Business Solutions Nederland BV is gevestigd in Amsterdam en een dochteronderneming van Konica Minolta Inc. in Tokio. Het maakt deel uit van de divisie Business Technologies van dit Japanse moederbedrijf.

Konica Minolta Business Solutions is dienstverlener op het vlak van ICT, documentgerelateerde processen en digitaal printen en blinkt uit in zakelijke adviesdiensten, implementatie- en beheerdiensten. In dit kader combineert het Optimized Print Services (OPS)-concept van Konica Minolta advies, hardware, softwareoplossingen en beheermogelijkheden die de bedrijfsprocessen van klanten (kosten)efficiënter maken. Om klanten optimaal te ondersteunen met krachtige en duurzame oplossingen investeert technologieleider Konica Minolta continu in R&D.

Met wereldwijd ongeveer 44.000 werknemers (stand april 2019) realiseerde Konica Minolta, Inc. een netto-omzet van circa 8,2 miljard euro in het boekjaar 2018-2019.

Ga naar www.konicaminolta.nl en www.konicaminolta.eu voor meer informatie. In de Newsroom vindt u al het laatste nieuws van Konica Minolta. Verder kunt u in contact komen via Facebook of Twitter.

Termen en productnamen kunnen al dan niet (wettig) gedeponeerde handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaars en worden hierbij erkend.

Over Fogra Research Institute for Media Technologies
Fogra Research Institute for Media Technologies is een onafhankelijk instituut dat zich richt op de verbetering van de print- en mediabranche. Leden van Fogra zijn kleine, middelgrote en grote bedrijven uit het hele industriële spectrum van fabrikanten van apparatuur tot producenten van gedrukte en elektronische media. Fogra voert toepassingsgericht onderzoek uit en is betrokken geweest bij de ontwikkeling van vele vooruitstrevende en wereldwijd erkende proces- en kwaliteitsinspectienormen. Als moderne dienstverlener voert Fogra inspecties uit die zijn afgestemd op de behoeften van de branche. Ook adviseert Fogra bedrijven over kwaliteitskwesties en bemiddelt bij technische geschillen. Het kapitaal van Fogra bestaat uit een enorme en voortdurend groeiende hoeveelheid kennis gecombineerd met een hoge mate van technologische expertise en een uitgebreid begrip van de huidige ontwikkelingen. Fogra stelt dit beschikbaar aan de industrie via talrijke publicaties, één-op-één consultancy, symposia en andere specialistische evenementen. Door mediabedrijven een deskundig netwerk aan te bieden en hen te ondersteunen bij het aanpassen van structurele veranderingen, wil Fogra nieuwe bedrijfstakken toegankelijk maken en ervoor zorgen dat de branche goed is voorbereid op de toekomst.Voor verdere persinformatie of fotomateriaal kunt u contact opnemen met Linda van Helden of Iris van de Mortel van LEWIS:
Telefoon:+31 (0)40 235 46 00
E-mail: konicaminoltaNL@teamlewis.com
Illustratiemateriaal kunt u ook vinden op: www.konicaminolta-images.com
Laatste van Konica Minolta Business Solutions  
IT-trends in 2020: hoe AI alle andere trends gaat beïnvloeden

Print Experience 2020: Frame your Future

MKB-bedrijven: vergeet niet de printer te beveiligen
Fundaments wint FY21 Global Cloud Partner of the Year award van Cohesity

Extreme Networks rond overname van Ipanema - de SD WAN-divisie van Infovista - af

Thijs Vermaat nieuwe Managing Director Experis

Vertiv introduceert het meest uitgebreide platform voor IT-beheer op de markt voor hybride en gedistribueerde netwerken en edge computing

3 op de 5 Nederlanders wil werken bij bedrijf dat diversiteit als kernwaarde heeft 

Kaspersky Smart Home Security: een nieuw product om aangesloten apparaten thuis te beschermen

Ontdek het snelste toetsenbord ter wereld – de Razer Huntsman V2

SentinelOne breidt partner ecosysteem uit met nieuwe NDR-integraties

Nieuwste platform release van ServiceNow helpt bedrijven bij de grootste uitdagingen van het hybride werken door de inzet van workflows

Sophos-onderzoek: Meer dan 2 miljoen dollar aan herstelkosten bij ransomware-aanvallen in de financiële sector

Check Point Research: zwarte markt voor valse vaccinatiecertificaten is nu volwaardige industrie

Werving stijgt weer op prioriteitenlijstje Europese bedrijven

Neobanken laten traditionele banken achter door inzet Regtech

VMware benoemt Kit Colbert tot Chief Technology Officer

Websuper Picnic haalt € 600 miljoen op om internationale groei te versnellen

Cis Marring en Marietje Schaake treden toe tot nieuwe RvC Quantum Delta NL
Jules Pieters nieuwe countrymanager voor Login Consultants en Basefarm Nederland

Zenitel benoemt Elbo Technology tot Center of Excellence voor Nederland

DTEX Systems en iSOC24 gaan partnership aan voor Cyber Security Operations en Insider Risk Intelligence in de Benelux

Een op de tien onderzochte cybersecurityincidenten bij organisaties wordt door Kaspersky als ernstig beschouwd
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 55 dagen
Konica Minolta.. contact  

Logo Konica Minolta Business Solutions

Konica Minolta.. sociaal  


Konica Minolta.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo NPRM NV
Logo Stylonic.nl
Logo Landelijk Kenniscentrum Financiële Vitaliteit (LKFV)
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Medius
Logo VPNdiensten.nl
Logo True (Broad Horizon)
Logo PQR
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Logo Kaspersky
Logo Uniserver
Logo reichelt elektronik
Logo Barracuda Networks
Logo Citrix
Logo Eaton
Logo Poly
Logo Deliverect
Logo ManpowerGroup
Logo Lookout
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92059 persberichten
- 6043 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10746 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl