www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 23 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Yext breidt uit naar de Benelux

Jeroen Blaas gaat het regionale hoofdkantoor in Amsterdam leidenals Vice President Benelux en Nordics

Amsterdam, 24 juli 2019 – Yext, het platform voor merk geverifieerde zoekresultaten, maakt vandaag de aanstelling van Jeroen Blaas (44) als Vice President Benelux en Nordics bekend. Hij werkt vanuit het nieuwe kantoor van Yext in Amsterdam dat als hoofdkantoor voor de Benelux en de noordelijke regio fungeert.

Jeroen Blaas rapporteert in zijn nieuwe functie aan Jon Buss, Managing Director UK&I en Noord-Europa. Hiervoor werkte Jeroen als Vice President bij tact.ai en CipherCloud waar hij waardevolle ervaring en kennis op het gebied van de SaaS-sector opdeed. Tegelijk bouwde hij een sterk netwerk op bij toonaangevende bedrijven in de regio. Die eigenschappen en ervaringen gecombineerd met zijn enorme marktexpertise maken dat hij uitstekend past bij de missie van Yext om overal perfecte antwoorden te geven.

Yext heeft inmiddels ruim 30 klanten in de regio, waaronder Hunkemöller, Scotch & Soda en G-Star RAW. Jeroen zal zich in de komende tijd focussen op het verder uitbreiden van het nu al sterke team en op het uitbouwen van de successen in de andere Europese markten, zoals het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland.

“Ik ben erg blij dat ik me heb kunnen aansluiten bij het team van Yext en bedrijven kan helpen om ‘brand verified’ antwoorden aan hun klanten te geven”, zegt Jeroen Blaas. “We zien dat veel bedrijven in de regio worstelen met hun vindbaarheid. Klanten en bedrijven lopen elkaar mis op de diverse platforms waarop gezocht wordt en als dat gebeurt wanneer er intentie is om een dienst of product te kopen, dan is dat een gemiste kans. De vestiging van ons regionale hoofdkantoor in Amsterdam was een logische stap, aangezien veel grote bedrijven zich in deze regio bevinden.”

Bert Middendorp, Manager eCommerce bij Hunkemöller, zegt: “Yext helpt ons bij het managen van onze reputatie door ervoor te zorgen dat we worden gevonden op alle plekken waar klanten naar ons zoeken. Het platform ondersteunt onze lokale teams om het grote aantal recensies en beoordelingen op externe websites onder controle te houden. We zijn onze samenwerking met Yext net iets meer dan een jaar geleden gestart. We zijn dan ook erg enthousiast over het bericht dat Yext uitbreidt naar de Benelux en een kantoor opent in Amsterdam, waar Hunkemöller oorspronkelijk is opgericht.”

De opening van het nieuwe kantoor in Amsterdam komt voor Yext op een spannend moment. Recent werd de nieuwe generatie van het platform van Yext gelanceerd, dat organisaties de mogelijkheid biedt om een kennisdossier op te bouwen dat allerlei soorten feiten over de eigen organisatie verbindt en dat zo in te richten voor het zoeken dat steeds merk geverifieerde, perfecte antwoorden gegeven kunnen worden in het hele digitale universum.Bijlagen
12.5 MB jpg  Jeroen BlaasOver Yext
De zoektocht van klanten begint met een vraag. En consumenten verwachten antwoorden. Yext geeft organisaties de regie over de online feiten met merk geverifieerde zoekresultaten. Door juiste, consistente en door de merken zelf geverifieerde antwoorden te geven op de vragen van consumenten, levert Yext gezaghebbende informatie direct vanuit de bron – de organisaties zelf – ongeacht de manier waarop klanten zoeken. Taco Bell, Marriott, Jaguar Land Rover en andere bedrijven over de hele wereld gebruiken het Yext-platform om de bedoeling van klanten te begrijpen en tegelijk de digitale ontdekkingstocht, betrokkenheid en opbrengst te versterken – en dat alles vanuit één enkele bron van waarheid. Het is de missie van Yext om overal perfecte antwoorden op te geven.

Yext is door Fortune en Great Place to Work® uitgeroepen tot Best Place to Work in het algemeen en tot Best Place to Work for Women. Het hoofdkantoor van Yext is gevestigd in New York, verder heeft het vestigingen in Amsterdam, Berlijn, Chicago, Dallas, Genève, Londen, Miami, Milaan, Parijs, San Francisco, Sjanghai, Tokio en in Washington DC.

Meer informatie op www.yext.nlVoor meer persinformatie:
Yellow Communications
Sarada Sant
Tel: +31 (0)23 555 34 24
yext@yellow-communications.com
Laatste van Yext  
Yext breidt uit naar de Benelux
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 23 dagen
PR contact  

Logo Yellow Communications
Yext contact  

Logo Yext

Yext sociaal  


Yext tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo Curvature
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Sitecore
Logo Pure Storage
Logo Stocard
Logo Zyxel
Logo Ivanti
Logo Thales
Logo Winvision
Logo OutSystems
Logo Solvinity
Logo Concept uitgeefgroep
Logo Ctac N.V.
Logo Extreme Networks
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 89035 persberichten
- 5768 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8550 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com