www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2499 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (258 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: KINXX PR

Hostingbedrijf WorldStream benoemt zes medewerkers tot directeur om internationale groei te faciliteren

Naaldwijk, 23 juli 2019 – WorldStream, een snelgroeiende leverancier van Infrastructure-as-a-Service hosting oplossingen met meer dan 15.000 dedicated servers geïnstalleerd in twee eigen datacenters in Naaldwijk, in het Westland, alsmede een wereldwijd netwerk met meer dan 10Tbps aan beschikbare bandbreedte, is zich aan het voorbereiden op een significante verdere bedrijfsgroei als gevolg van toenemende internationale klantvraag. Om deze groei te faciliteren zijn zes medewerkers benoemd tot directeur. Het managementteam van WorldStream bestaat nu uit acht directieleden.

WorldStream maakt zich met de significante uitbreiding van het managementteam op voor een volgende groeispurt. Het bedrijf groeide de afgelopen jaren met meer dan 40 procent per jaar. De wereldwijde klantvraag vanuit managed service providers (MSP’s), cloud service providers (CSP’s), broadcasters, system integrators, enterprises, MKB-bedrijven en overheden is evenwel verder toegenomen. Met een uitdijend personeelsbestand van inmiddels 50 medewerkers, heeft WorldStream nu een fase bereikt waarin de twee huidige directieleden versterking kunnen gebruiken.

WorldStream werd tot op heden hoofdzakelijk geleid door de twee grondleggers, CEO Lennert Vollebregt en CTO Dirk Vromans. Zij richtten het bedrijf op in 2006 en bouwden het uit tot wat het nu is: een snelgroeiende en security-gefocuste onderneming met meer dan 15.000 geïnstalleerde dedicated servers in twee eigen datacenters in Naaldwijk, in het Westland. Andere features die het bedrijf kenmerken, zijn de wereldwijde netwerkbackbone met een redundant ontwerp en 10Tbps aan beschikbare bandbreedte, alsook WorldStream’s DDoS wasstraat, genaamd WorldStream DDoS Shield.

Nieuwe Board of Directors, ISO certificeringen
Het directieteam van WorldStream bestaat nu uit acht directeuren in totaal, inclusief de twee oprichters die hun rol als respectievelijk Chief Executive Officer (CEO) en Chief Technology Officer (CTO) zullen behouden. De nieuwe managementstructuur van WorldStream zal zich richten op een versnelde uitwerking van strategische doelen, technologische innovaties en verdere business expansie wereldwijd.

Het nieuwe directieteam zal zich daarnaast bezighouden met het behoud en opschaling van de bestaande processen in de WorldStream organisatie, processen die zijn gevalideerd door externe auditors. Tot deze processen behoren onder andere kwaliteitsmanagement (ISO 9001:2015), informatie security management (ISO/IEC 27001:2013), security met betrekking tot betalingen (PCI-DSS), en inrichting van milieumanagement in de organisatie (ISO 14001:2015).

Binnen het WorldStream managementteam vinden concreet de volgende wijzigingen plaats:

Planning & Control Director – Wouter van Zwieten, voorheen verantwoordelijk voor het management van WorldStream’s datacenter infrastructuur, is benoemd tot Planning & Control Director. In deze nieuwe functie wordt hij onder andere verantwoordelijk voor het ondernemingsbeleid, organisatorische procedures, certificeringen, en HR. Van Zwieten werkt al sinds lange tijd voor WorldStream. Eerder werkte hij zowel als ondernemer en als werknemer binnen de hostingindustrie, in technische alsmede managementfuncties.

Sales Director – Nick de Jong is zeven jaar geleden bij WorldStream begonnen als technisch engineer. Sinds enige tijd werkt De Jong inmiddels als sales manager bij het hostingbedrijf en nu is hij benoemd tot Sales Director. Binnen deze functie zal hij zich richten op het managen van het salesteam en het bedienen van bestaande klanten, alsook het werven van nieuwe klanten.

Quality Director - Tom van Dijk, momenteel kwaliteitsmanager, zal de nieuwe rol van Quality Director bij WorldStream op zich nemen. In deze rol wordt hij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de processen die binnen WorldStream's organisatie zijn gedefinieerd, waarbij hij tevens de schaalvergroting van de organisatie zal managen en de processen zal afstemmen op veranderende behoeften.

Network Director - Tim Vollebregt, die al sinds lange tijd werkzaam is binnen de hostingindustrie in functies als netwerkontwerper en netwerkarchitect, zal de rol van Network Director op zich nemen. In deze functie wordt hij verantwoordelijk voor de continue innovatie-inspanningen van het bedrijf, vooral op het vlak van WorldStream’s wereldwijde netwerkbackbone.

Development Director - Patrick Kuijvenhoven, die eerder de rol van lead developer had bij WorldStream, is nu benoemd tot Development Director. In deze nieuwe functie zal hij verantwoordelijk zijn voor het verder versterken van de innovatie-inspanningen en het begeleiden van de expanderende R&D-afdeling van WorldStream.

Support Director - Lars Kleijn, die begon als technisch engineer bij WorldStream en inmiddels meer dan zes jaar werkzaam is als support supervisor, zal als Support Director het directieteam komen versterken. In deze functie wordt hij verantwoordelijk voor het verder optimaliseren van WorldStream’s klantgerichte aanpak en de op maatwerk gerichte benadering van klanten.

Behoud van de bedrijfscultuur
"Ik ben ervan overtuigd dat wij met dit versterkte directieteam onze strategische expansiedoelstellingen en innovatieplannen kunnen versnellen," zegt Lennert Vollebregt, CEO en medeoprichter van WorldStream. "Binnen de markt voor IaaS- oplossingen is bedrijfsgroei belangrijk om verdere schaalgrootte te creëren en de concurrerende prijskwaliteitsverhouding van WorldStream’s hosting oplossingen te handhaven. Ook wordt daarmee ons globale concurrentievermogen verder versterkt.”

“De promoties voor deze bestaande medewerkers en toetreding tot het directieteam zal bijdragen aan de positieve vibe binnen onze organisatie,” zegt Vollebregt. “We hadden ook leidinggevenden van buitenaf kunnen inhuren, maar dit is wat mij betreft tevens een mooi signaal aan bestaande en nieuwe werknemers. Met de juiste mogelijkheden en attitude liggen er veel carrièremogelijkheden in het verschiet binnen de WorldStream-organisatie."

"Wij zijn ervan overtuigd dat een aantrekkelijke bedrijfscultuur van cruciaal belang is voor verdere groei van onze organisatie," zegt Vollebregt. "Misschien is het omdat we bewust een team van gelijkgestemden hebben samengesteld die bereid zijn om een stap extra te zetten. Het kan ook liggen aan de ondernemersmentaliteit in onze organisatie en de flexibiliteit in werkvervulling die hier mogelijk is. Hoe dan ook, we zien veel vriendschappen ontstaan onder onze medewerkers. Uiteindelijk denk ik dat de klanten het zullen merken, want tevreden medewerkers leiden tot tevreden klanten. We willen met elkaar graag iets bereiken, maar dan wel op een persoonlijke manier."


WorldStream Planning & Control Director - Wouter van Zwieten


WorldStream Sales Director – Nick de Jong


WorldStream Quality Director – Tom van Dijk


WorldStream Network Director – Tim Vollebregt


WorldStream Development Director - Patrick Kuijvenhoven


WorldStream Support Director - Lars Kleijn


WorldStream Chief Technology Officer (CTO) – Dirk Vromans


WorldStream Chief Executive Officer (CEO) - Lennert Vollebregt

-----------------------------
Over WorldStream

WorldStream is opgericht in 2006 en heeft haar hoofdkantoor in Naaldwijk, Nederland. Het bedrijf heeft momenteel meer dan 15.000 dedicated servers in beheer en biedt security-gefocuste Infrastructure-as-a-Service (IaaS) hosting diensten waaronder volledig op maat geleverde dedicated servers, colocatie en distributed denial-of-service (DDoS) protectie. Tot de klantenkring behoren cloud service providers (CSP’s), managed service providers (MSP’s), system integrators, broadcasting bedrijven, internet service providers (ISP’s), independent software vendors (ISV’s), MKB bedrijven en enterprise organisaties.

WorldStream beschikt over een wereldwijd netwerk met een totale capaciteit van momenteel 10Tbit/s, met een maximale netwerkbenutting van 50 procent om klanten te voorzien van opties voor hoge schaalbaarheid en de mogelijkheid om DDoS-aanvallen eenvoudig af te slaan. De servers van WorldStream zijn ondergebracht in datacenters van WorldStream's zusterbedrijf Greenhouse Datacenters, dat twee zeer energiezuinige datacenters in Naaldwijk exploiteert.

Voor meer informatie over WorldStream, ga naar https://www.worldstream.nl/nl/

-----------------------------
Media contact
WorldStream
Wouter van Zwieten
marketing@worldstream.nl
Laatste van WorldStream  
Worldstream breidt managementteam uit met van EY overgekomen Finance Director

Worldstream Elastic Network door Dutch IT-channel genomineerd als cloud innovatie

WorldStream lanceert nieuwe anti-DDoS wasstraat op basis van intelligente clustering technologie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 258 dagen
PR contact  

Logo KINXX PR
WorldStream contact  

Logo WorldStream

  +31 (0) 174 - 712 117
  info@worldstream.nl
  www.worldstream.nl/nl
WorldStream sociaal  


WorldStream tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Ictivity
Logo Ivanti
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Logo Interxion
Logo Collibra
Logo Protime BV
Logo Shippeo
Logo Cegeka
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Lubbers De Jong
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88065 persberichten
- 5641 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7719 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl