www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlContentbureau
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (350 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Zyxel’s ZyWALL VPN-firewalls gevalideerd door Microsoft Azure

Goedkeuring van network security-apparaten door groot cloudplatform stelt mkb in staat zijn hybride cloud-infrastructuren te verbeteren en uit te breiden

Hoofddorp, 22 juli 2019 - Zyxel kondigt aan dat zijn ZyWALL security-firewalls gevalideerd zijn door de populaire cloudservice Microsoft Azure. De gecertificeerde samenwerking maakt het voor Zyxel gemakkelijker om ongeëvenaarde flexibiliteit, schaalbaarheid en gemak te bieden aan kleine en middelgrote ondernemingen. Met name wanneer zij gebruik maken van hybride netwerken met een combinatie van on-site en cloud-gebaseerde infrastructuur.

image

Alle Azure-gecertificeerde apparaten worden onderworpen aan een forse reeks validatietests. Niet alleen heeft ZyWALL de tests met glans doorstaan, het Azure-team was ook zeer lovend. "De ZyWALL ATP200 is geslaagd voor alle technische tests en de verbindingen die we met het apparaat hebben gelegd, zijn al dagenlang zeer stabiel", aldus Mario Afiri, S. Escalation Engineering Lead, van Microsoft Azure Networking. "Het product was ook gemakkelijk in te stellen vanaf het moment van aansluiten. Het is een game-changer."

Met de toegenomen afhankelijkheid van cloud-platforms zoals Azure voor bedrijfskritische diensten, is de keuze van een bedrijf voor VPN – het portaal waarmee gebruikers veilig verbinding kunnen maken met de cloud - nog nooit zo belangrijk geweest. De ZyWALL-familie, bestaande uit de USG-, ATP- en VPN-serie, heeft een reeks productopties om aan de eisen van elk soort netwerk te voldoen. Elk apparaat is ontworpen als een echte "one box"-oplossing, waardoor bedrijven snel en kosteneffectief gebruik kunnen maken van hun clouddiensten zonder zich zorgen te hoeven maken over de inzet van extra hardware. Maar wat ZyWALL het meest onderscheidt van andere Azure-gecertificeerde producten is de ondersteuning voor zowel BGP (Border Gateway Patrol) als VTI (Virtual Tunnel Interface). Beide functies bieden baanbrekende flexibiliteit en schaalbaarheid, wat belangrijke factoren zijn voor mkb’s die een voorsprong willen nemen op hun concurrenten.

"Om concurrerend te blijven en de beste kans op succes op lange termijn te hebben, moeten de bedrijven van vandaag flexibel zijn", zegt Peter van der Putten, Head of Channel Zyxel Benelux. "Dit is een van de belangrijkste redenen waarom flexibele, cloud-gebaseerde oplossingen zoals Microsoft Azure de laatste jaren enorm populair zijn geworden. We waren altijd al overtuigd dat onze ZyWALL-familie de best beschikbare producten biedt om de kracht van de cloud te benutten, dus het is echt een eer om nu de goedkeuring van Azure te hebben".

Microsoft Azure integratie, via BGP en VTI, is nu beschikbaar voor de onderstaande ZyWALL security-firewall apparaten met firmware versie ZLD v4.32 of hoger.

Voor instructies over het instellen en configureren van Azure, ga naar het bijbehorende community forum.
BGP: https://businessforum.zyxel.com/discussion/2650/
VTI: https://businessforum.zyxel.com/discussion/2648/

Om meer te weten over ZyWall security firewalls, bekijk je de productpagina:
https://www.zyxel.com/products_services/smb-security_firewalls.shtml

image

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl

Voor meer informatie voor de pers:
Lubbers De Jong
Margreet Poolman
T:+31 (0) 20 2050422
E: margreet@lubbersdejong.nl
Laatste van Zyxel  
Zyxel bereidt mkb voor op post-pandemische nieuwe normaal met nieuwe reeks firewalls

Nieuwe Zyxel Multi-Gigabit switch helpt bedrijven eenvoudig aan de WiFi 6-standaard

Zyxel introduceert nieuwe Zyxel LTE2566 4G modem/router voor thuis
Geplaatst:
Verstreken tijd: 350 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Zyxel contact  

Logo Zyxel

  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com/nl/nl
Zyxel sociaal  


Zyxel tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Moneezy
Logo evisit
Logo Quinyx
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo PEAK-IT
Logo devolo
Logo Thinkwise
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Telindus
Logo myBrand
Logo Ivanti
Logo AnylinQ
Logo Tech Data Nederland
Logo bunq
Logo SecureMe2
Logo Eaton
Logo Diamanti
Logo Shippeo
Logo Motiv ICT Security
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88768 persberichten
- 5735 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8357 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl