www.LVTPR.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2474 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (91 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Zyxel’s ZyWALL VPN-firewalls gevalideerd door Microsoft Azure

Goedkeuring van network security-apparaten door groot cloudplatform stelt mkb in staat zijn hybride cloud-infrastructuren te verbeteren en uit te breiden

Hoofddorp, 22 juli 2019 - Zyxel kondigt aan dat zijn ZyWALL security-firewalls gevalideerd zijn door de populaire cloudservice Microsoft Azure. De gecertificeerde samenwerking maakt het voor Zyxel gemakkelijker om ongeëvenaarde flexibiliteit, schaalbaarheid en gemak te bieden aan kleine en middelgrote ondernemingen. Met name wanneer zij gebruik maken van hybride netwerken met een combinatie van on-site en cloud-gebaseerde infrastructuur.

image

Alle Azure-gecertificeerde apparaten worden onderworpen aan een forse reeks validatietests. Niet alleen heeft ZyWALL de tests met glans doorstaan, het Azure-team was ook zeer lovend. "De ZyWALL ATP200 is geslaagd voor alle technische tests en de verbindingen die we met het apparaat hebben gelegd, zijn al dagenlang zeer stabiel", aldus Mario Afiri, S. Escalation Engineering Lead, van Microsoft Azure Networking. "Het product was ook gemakkelijk in te stellen vanaf het moment van aansluiten. Het is een game-changer."

Met de toegenomen afhankelijkheid van cloud-platforms zoals Azure voor bedrijfskritische diensten, is de keuze van een bedrijf voor VPN – het portaal waarmee gebruikers veilig verbinding kunnen maken met de cloud - nog nooit zo belangrijk geweest. De ZyWALL-familie, bestaande uit de USG-, ATP- en VPN-serie, heeft een reeks productopties om aan de eisen van elk soort netwerk te voldoen. Elk apparaat is ontworpen als een echte "one box"-oplossing, waardoor bedrijven snel en kosteneffectief gebruik kunnen maken van hun clouddiensten zonder zich zorgen te hoeven maken over de inzet van extra hardware. Maar wat ZyWALL het meest onderscheidt van andere Azure-gecertificeerde producten is de ondersteuning voor zowel BGP (Border Gateway Patrol) als VTI (Virtual Tunnel Interface). Beide functies bieden baanbrekende flexibiliteit en schaalbaarheid, wat belangrijke factoren zijn voor mkb’s die een voorsprong willen nemen op hun concurrenten.

"Om concurrerend te blijven en de beste kans op succes op lange termijn te hebben, moeten de bedrijven van vandaag flexibel zijn", zegt Peter van der Putten, Head of Channel Zyxel Benelux. "Dit is een van de belangrijkste redenen waarom flexibele, cloud-gebaseerde oplossingen zoals Microsoft Azure de laatste jaren enorm populair zijn geworden. We waren altijd al overtuigd dat onze ZyWALL-familie de best beschikbare producten biedt om de kracht van de cloud te benutten, dus het is echt een eer om nu de goedkeuring van Azure te hebben".

Microsoft Azure integratie, via BGP en VTI, is nu beschikbaar voor de onderstaande ZyWALL security-firewall apparaten met firmware versie ZLD v4.32 of hoger.

Voor instructies over het instellen en configureren van Azure, ga naar het bijbehorende community forum.
BGP: https://businessforum.zyxel.com/discussion/2650/
VTI: https://businessforum.zyxel.com/discussion/2648/

Om meer te weten over ZyWall security firewalls, bekijk je de productpagina:
https://www.zyxel.com/products_services/smb-security_firewalls.shtml

image

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl

Voor meer informatie voor de pers:
Lubbers De Jong
Margreet Poolman
T:+31 (0) 20 2050422
E: margreet@lubbersdejong.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van ZyXEL  
26 sep 2019 Helden Van Nu brengt glasvezelinternet naar mkb in Den Haag

18 sep 2019 Zyxel’s nieuwe PoE- surveillance switches ontsluiten zakelijke IoT kansen

4 sep 2019 Zyxel bestaat dertig jaar en deelt uit
Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Persberichten van maandag 21 oktober 2019  
commercetools tekent deal van 130 miljoen euro met Insight Partners om wereldwijde groei te versnellen

HubSpot voegt LinkedIn lead gen-formulieren toe aan gratis HubSpot CRM
10 vragen voor het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een tablet voor op het werk

bGrid stelt Bart Melis aan als CEO

Veeam voor derde jaar op rij uitgeroepen tot Leader in Gartner 2019 Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Solutions
Geplaatst:
Verstreken tijd: 91 dagen
PR contact  
Logo Lubbers De Jong
ZyXEL contact  
Logo ZyXEL
  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com
ZyXEL sociaal  
ZyXEL tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo commercetools
Logo HubSpot
Logo Veeam Software
Logo Nuance
Logo Cumulus Networks
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Red Hat, Inc.
Logo SER Group
Logo Workday
Logo Workday
Logo myBrand
Logo IFS
Logo Datto
Logo NTT Ltd.
Logo Databricks
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl