Sander van der Velden IT-directeur PCI Nederland

Lijnden, 12 juli 2019 – Per 1 juni 2019 is Sander van der Velden (45 jaar) IT-directeur bij PCI Nederland. Na de overname van ICT Spirit in juli legt PCI Nederland nog nadrukkelijker de focus op IT. Met een achtergrond in de print- en IT-branche stelt Van der Velden als doel deze twee werelden nog meer te verenigen bij PCI Nederland.

PCI, marktleider op het gebied van informatie- en communicatieoplossingen investeert in kennis en is met een buy and build-strategie inmiddels uitgegroeid tot totaalleverancier voor de ideale werkomgeving. De overnames van Printec, Hecla en ICT Spirit van dit jaar onderstrepen dat. ‘De kennis en de mensen van deze organisaties hebben we écht nodig om ondernemers nog beter te kunnen helpen met de beste werkplek’, aldus Van der Velden. ‘Zij zijn essentieel voor de uitbreiding van de service en diensten van PCI.’

Synergie
PCI dankt haar eerste successen aan printoplossingen en is uitgegroeid tot aanbieder van informatie- en communicatieoplossingen. ‘IT en print hebben raakvlakken in iedere werkomgeving. De synergie tussen beide oplossingen is precies waar PCI in uitblinkt’, aldus een trotse Van der Velden. Met ervaring in functies als general sales manager van Telindus Nederland (een grote onafhankelijke IT-specialist) en commercieel directeur bij Konica Minolta (partner voor slimme printsystemen) is Van der Velden dé man die PCI verder laat groeien.

Bijlagen
2.8 MB jpg  Sander van der VeldenNoot voor redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met perscoördinator Peter Pors via 0318-438487 of peter@pdr.nl.Over PCI Nederland
PCI Nederland is marktleider op het gebied van informatie- en communicatieoplossingen vanuit de missieAll to keep you going.En dat voor elke werkplek: van cloud- en (visuele) IT-oplossingen tot documentmanagement, printers en projectmeubilair. PCI Nederland is snelgroeiend, merkonafhankelijk en realiseert een omzet van 130 miljoen euro per jaar. Bekende klanten van PCI Nederland zijn: Ajax, Landal, Swiss Sense en Univé.