www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2478 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (151 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Zwarte Cross kiest voor tweede jaar op rij Extreme Networks als Technology Partner

Extreme Smart OmniEdge maakt veilige, betrouwbare wifi-toegang mogelijk voor 220.000 bezoekers van Zwarte Cross, ’s werelds grootste motorcross- en muziekfestival

Utrecht, 12 juli 2019 - Extreme Networks, Inc.(Nasdaq: EXTR)verzorgt deze zomer voor de tweede keer op rij, samen met partner Indicium B.V., de netwerkoplossingen tijdens Zwarte Cross. Het grootste betaalde sport- en muziekfestival van Nederland en grootste outdoor motorcrossevenement in de wereld vindt plaats van 18 tot en met 21 juli in Lichtenvoorde. Als Technology Partner fungeert Extreme Networks met zijn Smart OmniEdge™-oplossing als de netwerkruggengraat van het snelgroeiende festival. Zo biedt het bedrijf een betrouwbare wifi-verbinding voor de 200.000 bezoekers van het evenement en ondersteunt het cruciale toepassingen en back-of-house-systemen.

Het festival, dat plaatsvindt in de Achterhoek, biedt een unieke combinatie van motorcross, muziek, stunts, theater en cabaret. Het evenement is enorm gegroeid sinds de 1.000 bezoekers op de eerste editie in 1997. Dit jaar bestaat het festival uit 33 podia en beslaat een gebied van 160 hectare, verdeeld over drie ‘dorpen’. Hierdoor ontstaat de behoefte aan meer ondersteunend personeel. Indicium B.V., integrator van (draadloze) LAN- en mobile computing-technologieën, verzorgt dit jaar samen met Extreme Networks de uitgebreide technologie-infrastructuur.

Extreme Elements™ van de Smart OmniEdge-oplossing, waaronder ExtremeMobility™-toegangspunten en ExtremeAnalytics™-, ExtremeLocation™- en ExtremeGuest™-applicaties garanderen veilige en betrouwbare netwerktoegang tijdens Zwarte Cross. Bovendien worden zo waardevolle inzichten verzameld over bezoekers en hun gedrag, om een betere bezoekerservaring, personeelscommunicatie en levering van netwerkdiensten te realiseren.

Belangrijkste voordelen:
  • Uitgebreide wifitoegang. Vorig jaar maakten ruim 10.000 festivalgangers verbinding met het door Extreme mogelijk gemaakte festivalnetwerk, waarbij elk moment tot 3.200 mensen tegelijk met het internet waren verbonden. Alleen al op de tweede dag van het festival werd vanaf de mainstage bijna zes terabyte aan data overgedragen via het openbare netwerk. Dit jaar wordt het netwerk nog verder uitgebreid met meer dan 280 ExtremeMobility-toegangspunten op zowel het festival- als campingterrein.
  • Perfecte netwerkprestaties voor een betere klantervaring. Extreme's Guest Gateway biedt Zwarte Cross de mogelijkheid netwerkdiensten aan te bieden op basis van het gedrag en de voorkeuren van bezoekers. Bovendien garandeert het een optimale werking van het netwerk door laag drie tot en met zeven van de netwerkdiensten die nodig zijn tussen het netwerk op de Zwarte Cross en het internet te verzorgen. Een Personal Area Network (PAN) voor alle gastgebruikers scheidt al het verkeer van andere op het wifinetwerk, om de kans op cybersecurity-dreigingen te verminderen en de netwerkefficiëntie te verbeteren.
  • Beter inzicht in applicatiegebruik en gebruikersgedrag. Naar aanleiding van een succesvolle trial in 2018, wordt de ExtremeAnalytics-oplossing – voor meer inzicht in gebruikerservaring binnen het netwerk, patronen in mobiel gebruik en garantie van een optimale gebruikerservaring – toegepast binnen het operationele en gastnetwerk. Dankzij de waardevolle inzichten die met andere partijen kunnen worden gedeeld voor marketingactivaties tijdens en na het festival, kan de oplossing resulteren in een extra inkomstenstroom voor de Zwarte Cross.
  • Geoptimaliseerde people flow. De Extreme Location-applicatie biedt krachtige, locatiegebaseerde inzichten en trends, zoals waar bezoekers en personeel zich bevinden, hoe ze zich verplaatsen over het festivalterrein en de drukste delen van het terrein. Het geeft het festivalmanagement de mogelijkheid om direct op de behoeften van de klant te reageren, gebaseerd op zowel realtime- als historische locatieanalyses.
Norman Rice, Chief Marketing, Development and Product Operations Officer bij Extreme Networks:
“Een intelligent, schaalbaar en veilig netwerk is de hoeksteen van elk grootschalig evenement. Bezoekers willen continu content delen en festivalorganisatoren die aantrekkelijk willen blijven voor de volgende generatie festivalgangers moeten investeren in een goede netwerkinfrastructuur om een optimale connectiviteit en ervaring mogelijk te maken. Via ons technologiepartnerschap bieden we Zwarte Cross een robuuste infrastructuur geoptimaliseerd voor een uitdagende outdoor-omgeving, maar ook backend-analyse en de mogelijkheid om weloverwogen beslissingen te nemen en zo de efficiëntie van het netwerk te verbeteren, met een beter evenement als resultaat.”

Ronnie Degen, organisator van en het zakelijke brein achter Zwarte Cross: “De moderne hyper-connected consument verwacht een kwalitatieve, betrouwbare mobiele ervaring, waar hij ook is. Het is onze missie om ook tijdens Zwarte Cross aan die eisen te voldoen. Onze samenwerking met Extreme Networks in 2018 leverde ons een robuuste wifi-oplossing, waardoor we dekking en capaciteit konden uitbreiden, het aantal gelijktijdige gebruikers konden vergroten en een betere connectiviteit dan ooit behaalden – wat allemaal bijdroeg aan de algemene gebruikerservaring. In 2019 gaan we nog een stap verder. We kijken ernaar uit om te zien hoe ons uitgebreidere en sterkere netwerk ons niet alleen meer inzicht zal geven in de mobiele ervaring op het festivalterrein, maar ook in hoe we technologie op een creatieve manier kunnen inzetten om onze diensten uit te breiden. Ons voornaamste doel is om mensen een leuke tijd te bezorgen en de juiste technologie maakt dat mogelijk.”

Hans Nolen, directeur van Indicium B.V.: “We kijken ernaar uit om opnieuw samen te werken met Extreme Networks en de verschillende netwerkoplossingen optimaal te ondersteunen. Zelfs in de meest uitdagende en unieke omgevingen vereisen organisaties zoals Zwarte Cross netwerkoplossingen om aan hun specifieke operationele behoeften en verwachtingen te voldoen. Onze uitgebreide ervaring op het gebied van grootschalige technologie-implementaties in de evenementenbranche betekent dat we er samen met Extreme Networks klaar voor zijn om er dit jaar een nog groter en beter spektakel van te maken.”

Aanvullende bronnen
Over Extreme Networks
Extreme Networks, Inc. (EXTR) levert een softwaregedreven netwerkoplossing die IT-afdelingen helpt de business zo goed mogelijk te ondersteunen via stabielere verbindingen met klanten, partners en medewerkers. Van wired tot wireless, desktop tot datacenter, on-premise en zelfs in de cloud; wij gaan een stapje verder voor onze klanten in meer dan tachtig landen. Extreme Networks levert 100% eigen techsupport voor zowel grote als kleine organisaties, waaronder grote namen uit verschillende sectoren, zoals business, hospitality, retail, transport en logistiek, onderwijs, gezondheidszorg, manufacturing en de overheid. Extreme werd in 1996 opgericht en het hoofdkantoor staat in San Jose, Californië. Meer informatie is te vinden op www.extremenetworks.com

Extreme Networks en het Extreme Networks-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Extreme Networks, Inc. in de Verenigde Staten en in andere landen. Andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Op vrijdag 19 juli van circa 15.00 tot 17.00 uur leidt Maurice Haafs, IT coördinator van Zwarte Cross sinds het eerste uur, pers langs de belangrijkste punten van het muziekfestival, zoals de helpdesk van Extreme Networks en een aantal podia. Ook vertellen we hoe Extreme Networks zich als Technology Partner inzet voor de Zwarte Cross, en is er gelegenheid tot het afnemen van interviews.

Interesse? Neem contact op met Anne Borst, LVTPR: extreme@lvtpr.com.
Eerder van Extreme Networks  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 151 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Extreme Networ.. contact  

Logo Extreme Networks

   +31 30 800 5100
  www.extremenetworks.com
Extreme Networ.. sociaal  


Extreme Networ.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo SecureMe2
Logo Schneider Electric
Logo Fellowes Benelux
Logo I.R.I.S.
Logo Klarna
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87268 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6818 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl