Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (151 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Simmons & Simmons kiest voor Riverbed om wereldwijd haar medewerkers een optimale ervaring te bieden

Riverbed SteelCentral Aternity stelt internationaal advocatenkantoor in staat om een agile en collaboratieve werkomgeving te creëren, met de schaal en flexibiliteit om meer dan 2.000 werknemers in meer dan 22 belangrijke financiële centra wereldwijd te ondersteunen

Hoofddorp
,11 juli 2019 – Riverbed, The Digital Performance Company™, maakt bekend dat Simmons & Simmons kiest voor Riverbed® SteelCentral™ Aternity. Het internationale advocatenkantoor wil daarmee de ervaring van hun werknemers binnen de verschillende applicaties, apparaten en het netwerk van het bedrijf verbeteren. Ook helpt de software om de productiviteit van de advocaten te verbeteren, zodat zij zich volledig kunnen focussen op het leveren van een uitstekende service aan cliënten. SteelCentral Aternity controleert de eindgebruikerservaring van elke bedrijfskritische applicatie. Hierdoor ontstaat inzicht in de gezondheid van elke applicatie en apparaat voor elke gebruiker binnen Simmons & Simmons, of het nu gaat om mobiele, virtuele of fysieke apparaten. Het wereldwijd opererende advocatenkantoor wilde een agile en collaboratieve werkomgeving creëren, met de schaal en flexibiliteit om 2.000 werknemers in meer dan 22 belangrijke financiële centra in Azië, Europa en het Midden Oosten te kunnen ondersteunen.

De internationale aard van Simmons & Simmons en de cloud-first-aanpak vragen om een stabiel platform voor alle eindgebruikers. Bovendien heeft het bedrijf volledige zichtbaarheid nodig in de prestaties van applicaties in het netwerk, om zo problemen te kunnen identificeren en de ervaring te kunnen stroomlijnen. Ross Jeremy, teamleider Modern Workplace bij Simmons & Simmons: “We wilden inzicht in de ervaring van onze werknemers – niet alleen diegene die in de buurt van het IT-team zitten, maar ook aan de andere kant van de wereld. En wanneer wij onze advocaten een uitzonderlijke ervaring bieden, kunnen zij dat op hun beurt voor onze klanten doen.”

Simmons & Simmons was al klant van Riverbed door het gebruik van Riverbed® SteelHead™, een toonaangevende applicatie-acceleratie-oplossing. Daarom koos het bedrijf voor SteelCentral Aternity om prestaties te benchmarken, problemen sneller op te lossen en een overzicht te krijgen van alle gegevens in het hele bedrijf wereldwijd. Orange Business Services, al lange tijd partner, werkte samen met Riverbed en Simmons & Simmons om een probleemloze implementatie van de SteelCentral Aternity-oplossing te garanderen.

“Dankzij SteelCentral kunnen we de werking van het bedrijf op de voet volgen en de digitale gebruikerservaring beheren. Het stelt mijn team in staat om proactief te reageren, en wanneer zich een probleem voordoet zitten we erbovenop”, zegt Ross Jeremy. “Het verzamelt informatie en presenteert het in een eenvoudige vorm, zodat we inzicht krijgen in welke impact verandering heeft en de gegevens hebben om dit te onderbouwen."

SteelCentral helpt de support-teams van Simmons & Simmons door hen te voorzien van werknemer-feedback over hoe applicaties presteren. Zo kunnen zij changemanagement eenvoudig monitoren en toekomstige IT-investeringen beter onderbouwen. “We zijn zeer verheugd dat we Simmons & Simmons konden helpen hun doel te bereiken door de ervaring van eindgebruikers en de samenwerking tussen medewerkers te verbeteren”, zegt Paul Higley, regionale vicepresident Noord-Europa van Riverbed Technology. “Wij begrijpen het belang van het hebben van analytics en volledig inzicht in het netwerk, applicaties en apparaten. We kijken er dan ook naar uit om te zien hoe Riverbed en SteelCentral samen waarde blijven leveren voor het bedrijf.”

In de toekomst is Simmons & Simmons gefocust op het creëren van roadmaps voor het monitoren van mobiele gebruikers, wat de zichtbaarheid en gebruikerservaring nog verder verbetert en productiviteit binnen het bedrijf verhoogt.

Volg Riverbed
Over Riverbed  
Riverbed, The Digital Performance Company™, biedt organisaties de mogelijkheid digital performance te maximaliseren binnen elk onderdeel van hun bedrijf, en stelt ze in staat mogelijkheden vanuit een nieuw perspectief te bekijken. Het omvattende en geïntegreerde Digital Performance Platform™ combineert Digital Experience-, Cloud Networking- en Cloud Edge-oplossingen die samen een moderne IT-architectuur bieden voor de digitale onderneming. Het platform levert nieuwe mogelijkheden voor operationele flexibiliteit en versnelt de businessperformance en -resultaten. Riverbed heeft jaarlijks meer dan 1 miljard dollar aan inkomsten en werkt voor meer dan 30.000 klanten, waarvan 98 procent deel uitmaakt van de Fortune 100 en honderd procent van de Forbes Global 100. Kijk voor meer informatie op riverbed.com.
Tags bij dit bericht  
Eerder van Riverbed  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 151 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Riverbed contact  

Logo Riverbed

  +31 (0) 23 711 5000
  riverbed-benelux@riverbed.com
  www.riverbed.com
Riverbed sociaal  


Riverbed tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87260 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6798 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nl