www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (66 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Quion maakt volledig digitaal archief doorzoekbaar dankzij Hyarchis Search-it

Eindhoven, 11 juli 2019 – Quion Groep en Hyarchis Content Services zijn een samenwerking aangegaan waarbij het gehele digitale archief van Quion wordt omgezet naar doorzoekbare tekst. In totaal gaat dit om tientallen miljoenen documenten. Quion wil de nu nog ongestructureerde inhoud van deze documenten omzetten naar gestructureerde data. Quion ziet voor de toekomst legio mogelijkheden om met deze aanvullende data de dienstverlening aan haar klanten verder te verbeteren. De oplossing die door Hyarchis wordt ingezet voor het doorzoekbaar maken van alle tientallen miljoenen documenten is ‘Hyarchis Search-it’. Hyarchis Search-it is een OCR-engine waarvan de accuraatheid drastisch is verbeterd doordat er gebruik gemaakt wordt van machine learning technologie. De oplossing draait volledig in de cloud en heeft hierdoor een hoge mate van schaalbaarheid. Het project voor Quion wordt in een tijdbestek van slechts enkele maanden uitgevoerd.

Andre van der Doelen, CEO van Hyarchis, zegt hierover het volgende: “Als ontwikkelaar van document management oplossingen hebben wij ons altijd gericht op het opslaan van content, maar in de afgelopen jaren zien wij een steeds sterkere behoefte om juist de inhoud van deze documenten te ontsluiten. Voor ons betekent dit dat wij documenten niet langer zien als een op zichzelf staand doel, maar vooral als dragers van informatie. Het zo efficiënt mogelijk kunnen raadplegen en manipuleren van deze informatie is cruciaal en hierom ligt de focus bij ons steeds meer op data management-oplossingen.” 

Bruno Oudega, CEO van Quion, is erg enthousiast en voor hem is de langetermijnvisie cruciaal voor het aangaan van dit traject: “Bij Quion beheren wij vele decennia aan hypotheekdossiers en ons archief omvat hierdoor een ware schat aan klantinformatie. Deze informatie is momenteel slechts gedeeltelijk toegankelijk. Het ontsluiten van deze nu nog ongestructureerde data gaat ons helpen om klantprocessen beter, sneller en efficiënter uit te voeren. Verder verwachten we dat we hiermee de kwaliteit van onze data verder verbeteren. Onze ambitie om marktleider te zijn op het gebied van data management en kunstmatige intelligentie ligt hoog. Het ontsluiten van ons digitale archief is daarbij een belangrijke strategische stap richting de toekomst. We weten immers niet welke vragen we de komende jaren krijgen, maar we weten wel dat het antwoord op veel van deze vragen besloten ligt in ons huidige archief.”

Quion maakt reeds meer dan tien jaar gebruik van het document management systeem van Hyarchis en dit is het eerste traject waarbij modules worden gebruikt die zijn gebaseerd op kunstmatige intelligentie. Deze modules heeft Hyarchis in de afgelopen twee jaar ontwikkeld als onderdeel van een ingrijpende strategische koerswijziging.

Andre van der Doelen (l) en Bruno Oudega
Andre van der Doelen (l) en Bruno Oudega

---

Over Hyarchis:
Hyarchis gelooft in gezamenlijk succes. Samen investeren in relaties is de sleutel tot goede software-implementaties. Hyarchis staat dicht bij de klant en neemt altijd de verantwoordelijkheid, waar en wanneer dan ook. Gepaard met een hoge betrokkenheid bij klanten en resellers, biedt Hyarchis kant-en-klare software-oplossingen voor Content Services en Digital Business. De Hyarchis-oplossingen worden toegepast in het primaire klantproces in de hypotheek-, verzekerings-, pensioen- & accountancybranche en de gezondheidszorg. Meer informatie: www.hyarchis.nl

Volg Hyarchis op: LinkedIn | Twitter

Meer informatie:
Marcommit
Marlin Goethals
035 – 5822730
hyarchis@marcommit.nl
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Hyarchis  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo KPN

Logo Western Digital Netherlands B.V.

Logo Kaspersky

Logo TIE Kinetix N.V.

Logo Verizon Connect Netherlands B.V.
Logo Intus Workforce Solutions BV

Logo Kopano

Logo Ultimaker

Logo Klarna

Logo ilionx

Logo Visma | Raet

Logo Telecompaper

Logo VPRO

Logo Graydon

Logo Datto

Logo SentinelOne

Logo Dell Technologies

Logo GitLab

Logo Cognizant

Logo BlackBerry

Logo Kaspersky
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 66 dagen
Bron:
PR bron: Marcommit
Hyarchis contact  
Logo Hyarchis
  +31 (0) 88 007 85 00
  info@hyarchis.com
  www.hyarchis.nl
Hyarchis sociaal  
Hyarchis tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
Logo Vertiv
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.com