www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (75 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Cisco en Telindus ontwikkelen Telindus Managed SD-WAN 

Meer dan twee derde van de IT-beslissers geeft voorkeur aan SD-WAN als dienst  

Utrecht, 8 juli 2019Telindus lanceert de eerste dienst van Telindus Connect Platforms op basis van Cisco technologie. Telindus Managed SD-WAN helpt organisaties grip te krijgen op een gecompliceerd hybride netwerk en de veiligheid van het netwerk te waarborgen. De vraag hiernaar is groot, blijkt uit onderzoek onder IT-beslissers die bekend zijn met SD-WAN. Maar liefst 67 procent geeft aan positief te staan tegenover het afnemen van SD-WAN als dienst. Belangrijke redenen hiervoor zijn het inzichtelijk hebben van kosten (88%) en het hebben van een strategisch partner die hen bijstaat bij moeilijke SD-WAN-vraagstukken (87%). Ook zegt een groot deel van de respondenten dat de implementatie van een Managed SD-WAN een voordeel biedt, omdat zij te weinig resources beschikbaar hebben (77%).   

Cisco en Telindus: een krachtige samenwerking
Telindus Managed SD-WAN is een oplossing die organisaties de regie geeft over de flow van data en communicatie door de netwerken. De voordelen zijn daarnaast de snelle implementatie en de tijd die beschikbaar komt voor bijvoorbeeld innovatie aan de zijde van de klant. 82 procent van de IT-beslissers geeft aan positief tegenover Managed SD-WAN te staan, zodat er gefocust kan worden op de lange termijndoelstellingen en innovatie. De combinatie van Cisco en Telindus geeft de klant hier toegang toe. De state-of-the-art technologie van Cisco en de zeer hoogwaardige kennis van Telindus maken deze gezamenlijke aanpak zo krachtig. 
 
Edwin Prinsen, Managing Director van Cisco Nederland: “Steeds meer organisaties zijn op dit moment bezig met de vernieuwing van hun WAN en overwegen over te stappen. Als marktleider op het gebied van IT en netwerken zijn we als Cisco altijd op zoek naar de beste manier om klanten bij te staan in de digitale transformatie. Door deze dienst met Telindus te lanceren, bundelen we onze unieke krachten en profiteert de eindgebruiker van de meest innovatieve oplossing.” 
 
Joris Leupen, Managing Director van Telindus Nederland: “Ik ben trots om de eerste dienst die we lanceren in samenwerking met Cisco bekend te maken. Met Managed SDWAN voorzien we direct in een grote marktbehoefte. SD-WAN geeft IT-mensen betere controle over en grip op hun netwerkomgeving. Het beheer van hun WAN wordt hiermee een stuk eenvoudiger waardoor zij bijvoorbeeld snel kunnen opschalen. Ook de monitoring van de prestaties en de beveiliging van verschillende netwerkcomponenten krijgen een impuls. De kracht van de gebundelde kennis en ervaring van Cisco en 
Telindus stelt ons in staat op integrale wijze de beste oplossingen te bieden voor de optimalisatie van het WAN.”  
 
Het online kennisplatform Together in IT is ontstaan uit de gezamenlijke missie van Telindus en Cisco om het hoogste niveau partnership te bieden aan hun klanten. Meer weten over Telindus Managed SD-WAN of Together in IT? Bekijk de video en download het E-book
 
-------

Over het onderzoek
In opdracht van Together in IT heeft marktonderzoeksbureau Markteffect een webgebaseerde survey uitgevoerd onder 212 IT-beslissers uit organisaties met 200 of meer medewerkers. Het onderzoek ging dieper in op de ervaring met SD-WAN en samenwerking met IT-partners. 162 respondenten waren bekend met SD-WAN en zijn meegenomen in de verdere vragen over SD-WAN. Het whitepaper over Telindus Managed SD-WAN is binnenkort beschikbaar.  
 
Over Telindus
Telindus is de autonome specialist in slimme en veilige IT-platforms. Een platform dat de business versnelt, versterkt en laat groeien. Een veilige, innovatieve en betrouwbare motor die snel schakelt om te kunnen reageren op de continue druk vanuit de business en de markt. Telindus begrijpt de digitale transformatie en zet deze kennis om in platforms en services voor de meest uitdagende klanten. Platforms gebaseerd op gefundeerd advies en gebouwd en beheerd door gekwalificeerde experts. Telindus werkt al ruim 30 jaar met de beste leveranciers en nieuwste technieken en investeert continu in innovaties. Van on-premise oplossingen tot hybride cloud-omgevingen en IT as a Service, Telindus zorgt ervoor dat bedrijven excelleren en accelereren.  
 
Voor meer informatie bezoek www.telindus.nl of volg Telindus via Twitter en LinkedIn.  
 
Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk is door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren. Kijk voor het laatste nieuws op thenetwork.cisco.com. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u op de EMEAR Network: ciscoemearnetwork.com of in de Cisco Newsroom: newsroom.cisco.com. 
 
Over Together in IT
Together in IT is ontstaan uit de gezamenlijke missie van Telindus en Cisco om het hoogste niveau partnership te bieden aan hun klanten. Op dit online kennisplatform kunnen organisaties terecht voor oplossingen op netwerkgerelateerde IT-vraagstukken. Onder het label Together in IT worden diverse diensten gelanceerd. Kijk voor meer informatie op http://www.togetherinit.nl/
 
Meer informatie
Marcommit
Juul Klaassen
telindus@marcommit.nl
035 - 582 27 30
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Telindus  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo Google

Logo WIBU-SYSTEMS

Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.

Logo AvePoint

Logo Valid

Logo PQR B.V.

Logo TomTom Telematics

Logo Descartes

Logo SAP

Logo Extreme Networks

Logo KPN

Logo SAP Concur

Logo Thuiswinkel.org

Logo Pinewood

Logo Thuiswinkel.org

Logo Conrad.nl

Logo Tableau Software

Logo Tableau Software

Logo Freshworks

Logo Freshworks
Geplaatst:
Verstreken tijd: 75 dagen
PR contact  
Logo Marcommit
Telindus contact  
Logo Telindus
  (030) 247 77 11
  info@telindus.nl
  www.telindus.nl
Telindus sociaal  
Telindus tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl