www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 79 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Bang & Olufsen trapt digitale strategie af met commercetools

Geweldig geluid met commercetools

Amsterdam, 2 juli 2019 – Geluid, design en vakmanschap: dat is waar de audiosystemen van Bang & Olufsen voor staan. De Deense producent van consumentenelektronica werkt op dit moment aan een nieuwe strategie voor zijn onlinezichtbaarheid. Voor de nieuwe website koos Bang & Olufsen voor commercetools, voornamelijk vanwege de headless-architectuur en de omnichannel-ervaring die te creëren zijn dankzij de flexibele microservices van het platform. De integratie met commercetools en zijn React Component Library als frontendtechnologie begon in augustus 2018 – de Engelse versie van de website ging live in februari 2019.

Tomas Antvorskov Krag, Director E-Commerce bij Bang & Olufsen: “Met het oog op de toekomst van onze e-commercestrategie wilden we maximale flexibiliteit. Met de headless-benadering die commercetools hanteert, creëren we voor onze klanten inspirerende shopervaringen. De eerste stap voor ons was de onlinezichtbaarheid van de merken Bang & Olufsen en Beoplay samen te voegen. De volgende stap wordt het op flexibele wijze integreren van de fysieke winkels van onze retailers. Na nauw overleg met onze oplossingenpartner Kruso bleek al snel dat commercetools perfect kon voldoen aan onze eisen aan de nieuwe website.”

Soepele transitie
Dankzij de headless-architectuur van het commercetools-platform kon er meteen begonnen worden met de implementatie. Nieuwe innovaties zijn vervolgens zowel stap voor stap als tegelijkertijd te implementeren. De API-interfaces van commercetools matchen bovendien perfect met het headless en op API’s gebaseerde contentmanagementsysteem van Bang & Olufsen: het Content-as-a-Service-platform Contentful.

Bang & Olufsen wil ook de offline- en onlinebusiness beter combineren. Het doel is een click & collect-systeem te integreren, waarbij klanten hun bestelde producten online kunnen bestellen en ophalen in de winkel. En andersom geldt hetzelfde: het wordt dan ook mogelijk producten die in de winkel zijn uitverkocht, te bestellen in de digitale catalogus en ze thuis te laten bezorgen.

Nog veel meer in het verschiet
Dirk Hoerig, medeoprichter en CEO van commercetools: “De integratie van de fysieke winkels betekent dat de kassasystemen verbonden moeten zijn met het onlinesysteem via flexibele API-interfaces. commercetools biedt dergelijke oplossingen in de vorm van flexibel aan te passen microservices. Dat is een van de redenen waarom Bang & Olufsen onze software koos. Het is een eer om een traditionele leverancier als Bang & Olufsen te begeleiden op zijn volgende stappen richting de toekomst van digital commerce. Producten van hoge kwaliteit, zoals die van Bang & Olufsen, hebben niet alleen in fysieke winkels een stijlvolle presentatie nodig. Ook online moeten ze het fantastische geluid en het geweldige design weerspiegelen. Met commercetools heeft Bang & Olufsen hiervoor de basis en blijft het bedrijf flexibel voor de e-commerceoplossingen van de toekomst.”Over commercetools
commercetools is een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van softwaretechnologie. Het biedt een platform voor cloudcommerce, dat de bouwstenen levert voor het nieuwe, digitale-commercetijdperk. De toonaangevende API-aanpak helpt retailers bij het creëren van merkwaarde door verkoopteams in staat te stellen unieke en interessante digitale-commerce-ervaringen te ontwerpen – vandaag en in de toekomst. De flexibele, op componenten gebaseerde architectuur verbetert de winstgevendheid door de ontwikkeltijd en middelen die nodig zijn om te migreren naar moderne commercetechnologie, aanzienlijk te verminderen en aan nieuwe klanteneisen te voldoen. Het is het perfecte startpunt voor op maat gemaakte microservices.

Ga voor meer informatie naar www.commercetools.com.
Laatste van commercetools  
commercetools is Leader in 2020 Gartner Magic Quadrant for Digital Commerce

Eerste open food-marktplaats Foodl biedt ubiquitous commerce met technologie van commercetools

commercetools en roboticaontwikkelaar Franka Emika verlengen partnerschap
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 79 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
commercetools contact  

Logo commercetools

  +31 (0)30 65 65 070
  commercetools@lvtpr.nl
  commercetools.com
commercetools sociaal  


commercetools tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90830 persberichten
- 5950 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10081 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl