Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 74 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Partnership MarkLogic en Ordina om data-integratie van organisaties te verbeteren

Utrecht 27 juni 2019 – Marklogic, leverancier van een toonaangevend data-integratieplatform voor grote organisaties, gaat samenwerken met Ordina, de grootste onafhankelijke IT-dienstverlener van de Benelux. Samen gaan zij zich inzetten om de innovatiekracht van hun klanten te vergroten door hun datahuishouding te optimaliseren en een toekomstbestendig datafundament voor hun organisatie te creëren. Datahub-oplossing

De innovatiekracht van organisaties wordt vaak ingeperkt door de mate waarin zij in staat zijn nuttige inzichten uit data te halen. Om hen daar bij te helpen, slaan MarkLogic en Ordina nu de handen ineen. MarkLogic levert een Data Hub-oplossing op basis van zijn enterprise multi-model database, waarmee alle gegevens binnen een organisatie op een gebruiksvriendelijke manier geïntegreerd en doorzoekbaar worden, in een omgeving die voldoet aan de hoogste beveiligingsstandaarden. Daarmee biedt het een kant-en-klare oplossing voor de meest complexe IT-uitdaging van deze tijd: het bij elkaar brengen en harmoniseren van de vele verschillende soorten data die in een organisatie aanwezig zijn, zonder de strenge datasecurity-eisen uit het oog te verliezen. Dit is noodzakelijk om snelle en betrouwbare inzichten uit data te halen.

Intelligente datagedreven organisaties
Ordina helpt organisaties in de transitie naar een intelligente datagedreven organisatie, waarbij security, privacy en het op orde brengen van de gehele informatiehuishouding centraal staan. Als implementatiepartner van MarkLogic, vergroot Ordina de mogelijkheden hiertoe.

“Deze technologie past naadloos in onze dienstverlening,” zegt Ton Mulleneers, Head of Delivery bij Ordina. “Wij helpen organisaties informatie beter vindbaar, deelbaar en relevanter maken. Daardoor wordt besluitvorming gebaseerd op volledige en juiste informatie, wat zorgt voor een positieve impact op primaire processen. MarkLogic biedt hiervoor een unieke set aan mogelijkheden – zowel vanuit de cloud als on-premises. Denk daarbij aan het combineren van gegevens of documenten met geo-, graph-, of metadata. Dit laatste is onderscheidend, hierdoor weet je waar je naar kijkt, het geeft de informatie echte betekenis. Zelfs in de zwaarst mogelijke use-cases blijft de technologie overeind en levert het de prestaties die het belooft.”

Als onderdeel van de samenwerking zijn er inmiddels 30 Ordina-consultants, architecten en developers getraind en gespecialiseerd in het gebruik van de MarkLogic-technologie. Daarnaast wordt MarkLogic een standaard-onderdeel van de interne trainingsprogramma’s voor startende Ordina-consultants.

Proactieve bedrijfscultuur
“We verwachten dat de samenwerking met Ordina al op zeer korte termijn impact zal creëren, mede doordat onze organisaties op verschillende vlakken overeenkomsten hebben. Zo hebben we niet alleen een aantal gedeelde klanten en prospects, maar ook een proactieve bedrijfscultuur met korte lijnen. Daar bovenop zijn onze mensen echte veranderaars met de intrinsieke motivatie om problemen voor hun klanten te doorgronden en op te lossen,” zegt Olivier Rijbroek, Alliances Director Northern Europe bij MarkLogic.

image
V.l.n.r. staand: Marco Brattinga, Principal Consultant bij Ordina; Jurriaan Krielaart, Territory Director Northern Europe bij MarkLogic; Ton Mulleneers, Head of Delivery bij Ordina en Gerard Kuys, Senior Architect bij Ordina. 

V.l.n.r. zittend: Olivier Rijbroek, Alliances Director Northern Europe bij MarkLogic & Nicolle van den Heiligenberg, Business Unit Manager bij Ordina.

Over MarkLogic
MarkLogic helpt organisaties overzicht te krijgen van al hun gegevens. Daarmee vergroten ze hun flexibiliteit, verlagen ze de IT-kosten en kunnen ze de gegevens veilig delen. Door het integreren van data te vereenvoudigen met de MarkLogic Data Hub, krijgen organisaties sneller dan ooit een 360 graden weergave van al hun gegevens. Grote organisaties over de hele wereld vertrouwen op MarkLogic voor de verwerking van hun bedrijfskritische gegevens – onder andere in de financiële dienstverlening, overheid, media, en maak-industrie. MarkLogic heeft verschillende kantoren in Europa, Azië, Australië en de VS, met het hoofdkantoor in Silicon Valley. Het Noord-Europese hoofdkantoor bevindt zich in Utrecht. Ga voor meer informatie naar www.marklogic.com.

Over Ordina
Ordina is de grootste, onafhankelijke IT-dienstverlener in de Benelux met circa 2.650 medewerkers. Wij richten ons op het realiseren van een digitale voorsprong bij klanten in de sectoren: financiële dienstverlening, industrie, overheid en zorg. Dit doen wij door het bedenken, bouwen en beheren van technologische toepassingen. Ordina helpt haar klanten de uitdagingen en veranderingen in hun business voor te zijn.

Het hoofdkantoor van Ordina is gevestigd in Nieuwegein. Daarnaast hebben we diverse regiokantoren in de Benelux. De onderneming is opgericht in 1973. Het aandeel is sinds 1987 genoteerd aan NYSE Euronext Amsterdam en maakt deel uit van de Smallcap Index (AScX).

###

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Lubbers De Jong
Yorick Fliervoet
T: 020 205 04 26
E: yorick@lubbersdejong.nl

Ordina
Mascha van Hardevelt
T: 030 663 7000
E: mascha.van.hardevelt@ordina.nl

20190627 - Ordina_MarkLogic_Partnership.jpg 
563.58 KB
Laatste van MarkLogic  
MarkLogic en Ordina winnen Channel Award

MarkLogic versnelt ontwikkelproces met gecertificeerd Red Hat Universal Base Image voor containers

Luchthaven Schiphol kiest voor MarkLogic als nieuwe operationele vluchtdatabase
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 74 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
MarkLogic contact  

Logo MarkLogic

MarkLogic sociaal  


MarkLogic tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90831 persberichten
- 5950 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10083 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com