www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (163 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Partnership MarkLogic en Ordina om data-integratie van organisaties te verbeteren

Utrecht 27 juni 2019 – Marklogic, leverancier van een toonaangevend data-integratieplatform voor grote organisaties, gaat samenwerken met Ordina, de grootste onafhankelijke IT-dienstverlener van de Benelux. Samen gaan zij zich inzetten om de innovatiekracht van hun klanten te vergroten door hun datahuishouding te optimaliseren en een toekomstbestendig datafundament voor hun organisatie te creëren. Datahub-oplossing

De innovatiekracht van organisaties wordt vaak ingeperkt door de mate waarin zij in staat zijn nuttige inzichten uit data te halen. Om hen daar bij te helpen, slaan MarkLogic en Ordina nu de handen ineen. MarkLogic levert een Data Hub-oplossing op basis van zijn enterprise multi-model database, waarmee alle gegevens binnen een organisatie op een gebruiksvriendelijke manier geïntegreerd en doorzoekbaar worden, in een omgeving die voldoet aan de hoogste beveiligingsstandaarden. Daarmee biedt het een kant-en-klare oplossing voor de meest complexe IT-uitdaging van deze tijd: het bij elkaar brengen en harmoniseren van de vele verschillende soorten data die in een organisatie aanwezig zijn, zonder de strenge datasecurity-eisen uit het oog te verliezen. Dit is noodzakelijk om snelle en betrouwbare inzichten uit data te halen.

Intelligente datagedreven organisaties
Ordina helpt organisaties in de transitie naar een intelligente datagedreven organisatie, waarbij security, privacy en het op orde brengen van de gehele informatiehuishouding centraal staan. Als implementatiepartner van MarkLogic, vergroot Ordina de mogelijkheden hiertoe.

“Deze technologie past naadloos in onze dienstverlening,” zegt Ton Mulleneers, Head of Delivery bij Ordina. “Wij helpen organisaties informatie beter vindbaar, deelbaar en relevanter maken. Daardoor wordt besluitvorming gebaseerd op volledige en juiste informatie, wat zorgt voor een positieve impact op primaire processen. MarkLogic biedt hiervoor een unieke set aan mogelijkheden – zowel vanuit de cloud als on-premises. Denk daarbij aan het combineren van gegevens of documenten met geo-, graph-, of metadata. Dit laatste is onderscheidend, hierdoor weet je waar je naar kijkt, het geeft de informatie echte betekenis. Zelfs in de zwaarst mogelijke use-cases blijft de technologie overeind en levert het de prestaties die het belooft.”

Als onderdeel van de samenwerking zijn er inmiddels 30 Ordina-consultants, architecten en developers getraind en gespecialiseerd in het gebruik van de MarkLogic-technologie. Daarnaast wordt MarkLogic een standaard-onderdeel van de interne trainingsprogramma’s voor startende Ordina-consultants.

Proactieve bedrijfscultuur
“We verwachten dat de samenwerking met Ordina al op zeer korte termijn impact zal creëren, mede doordat onze organisaties op verschillende vlakken overeenkomsten hebben. Zo hebben we niet alleen een aantal gedeelde klanten en prospects, maar ook een proactieve bedrijfscultuur met korte lijnen. Daar bovenop zijn onze mensen echte veranderaars met de intrinsieke motivatie om problemen voor hun klanten te doorgronden en op te lossen,” zegt Olivier Rijbroek, Alliances Director Northern Europe bij MarkLogic.

image
V.l.n.r. staand: Marco Brattinga, Principal Consultant bij Ordina; Jurriaan Krielaart, Territory Director Northern Europe bij MarkLogic; Ton Mulleneers, Head of Delivery bij Ordina en Gerard Kuys, Senior Architect bij Ordina. 

V.l.n.r. zittend: Olivier Rijbroek, Alliances Director Northern Europe bij MarkLogic & Nicolle van den Heiligenberg, Business Unit Manager bij Ordina.

Over MarkLogic
MarkLogic helpt organisaties overzicht te krijgen van al hun gegevens. Daarmee vergroten ze hun flexibiliteit, verlagen ze de IT-kosten en kunnen ze de gegevens veilig delen. Door het integreren van data te vereenvoudigen met de MarkLogic Data Hub, krijgen organisaties sneller dan ooit een 360 graden weergave van al hun gegevens. Grote organisaties over de hele wereld vertrouwen op MarkLogic voor de verwerking van hun bedrijfskritische gegevens – onder andere in de financiële dienstverlening, overheid, media, en maak-industrie. MarkLogic heeft verschillende kantoren in Europa, Azië, Australië en de VS, met het hoofdkantoor in Silicon Valley. Het Noord-Europese hoofdkantoor bevindt zich in Utrecht. Ga voor meer informatie naar www.marklogic.com.

Over Ordina
Ordina is de grootste, onafhankelijke IT-dienstverlener in de Benelux met circa 2.650 medewerkers. Wij richten ons op het realiseren van een digitale voorsprong bij klanten in de sectoren: financiële dienstverlening, industrie, overheid en zorg. Dit doen wij door het bedenken, bouwen en beheren van technologische toepassingen. Ordina helpt haar klanten de uitdagingen en veranderingen in hun business voor te zijn.

Het hoofdkantoor van Ordina is gevestigd in Nieuwegein. Daarnaast hebben we diverse regiokantoren in de Benelux. De onderneming is opgericht in 1973. Het aandeel is sinds 1987 genoteerd aan NYSE Euronext Amsterdam en maakt deel uit van de Smallcap Index (AScX).

###

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Lubbers De Jong
Yorick Fliervoet
T: 020 205 04 26
E: yorick@lubbersdejong.nl

Ordina
Mascha van Hardevelt
T: 030 663 7000
E: mascha.van.hardevelt@ordina.nl

20190627 - Ordina_MarkLogic_Partnership.jpg 
563.58 KB
Eerder van MarkLogic  
21 nov 2019 MarkLogic en Ordina winnen Channel Award

30 okt 2019 MarkLogic versnelt ontwikkelproces met gecertificeerd Red Hat Universal Base Image voor containers

24 sep 2019 Luchthaven Schiphol kiest voor MarkLogic als nieuwe operationele vluchtdatabase
Geplaatst:
Verstreken tijd: 163 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
MarkLogic contact  

Logo MarkLogic

MarkLogic sociaal  


MarkLogic tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87260 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6798 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nl