www.LVTPR.comContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2482 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (213 dagen geleden)
Bedrijf:

Xelion introduceert Marketplace voor API's

In de zakelijke ICT-wereld wordt explosief meer met Marktplaatsen voor software gewerkt. In lijn met deze trend heeft de Nederlandse software-ontwikkelaar voor telefonie en Unified Commuications, Xelion, een Marketplace voor koppelingen met andere software geopend. In deze marketplace zijn direct bij de start een ruime hoeveelheid API’s beschikbaar. Met de aangeboden applicaties kunnen zakelijke eindklanten of hun IT-dienstverleners snel en eenvoudig telefonie een geïntegreerd onderdeel laten zijn van de totale bedrijfsvoering.

Integratie Centraal
Xelion is in Nederland ontwikkeld als telefonie-software voor VoIP bellen in de cloud. Vanaf de start is Xelion ontworpen vanuit de visie dat integraties met andere applicaties essentieel zijn. Zo zijn er al koppelingen beschikbaar voor de CRM modules van Salesforce, Exact en AFAS. 

Inkomende en uitgaande gesprekken met relaties kunnen direct worden gekoppeld aan de relatiedatabase. Contactinformatie is direct beschikbaar en gesprekken kunnen worden opgeslagen en teruggeluisterd. 

Marketplace
In de nieuwe Xelion Marketplace die op 25 juni tijdens het Xelion Partner Event is aangekondigd worden API’s aangeboden die zijn gemaakt door specialisten met kennis van integratie met CRM of ERP. Al deze API’s en app’s worden als hosted dienst aangeboden en kunnen door de gebruikers over de hele wereld eenvoudig worden besteld en geactiveerd. Het is niet nodig om licenties op systemen te installeren. Feitelijk werkt het net zo simpel en snel als een app store voor een mobiel. Naast de meest voor de hand liggende koppelingen met CRM, wordt telefonie nu ook steeds meer een integraal onderdeel van de totale bedrijfsvoering. Zo kunnen medewerkers in contactcenters via een ERP-koppeling heel snel zien wat de status van een bepaalde order is. Ook API’s met smart offices en IoT-omgevingen worden aan de Marketplace toegevoegd. Veel van de koppelingen richten zich daarnaast specifiek op software die leidend is voor een bepaalde beroepsgroep zoals notarissen, artsen, makelaars of accountants. Het aantal beschikbare app’s in de Marketplace zal de komende tijd snel worden uitgebreid. 

Start van een nieuwe episode
De motor achter de ontwikkeling van Xelion, directeur Micha Cohen, ziet de opening van de Marketplace als een nieuwe fase: “Vanaf de start van Xelion hadden wij al de visie dat een telefoniecentrale niet meer op zichzelf staat. Communicatie staat wel centraal in elke bedrijfsvoering. Nu maken we met deze Marketplace alle integraties nog veel eenvoudiger. Een mooi voorbeeld vind ik de koppeling voor ambulante zorgmedewerkers die zo heel snel bereikt kunnen worden op basis van hun werkschema en locatie. Zo’n koppeling gaat er letterlijk voor zorgen dat zorg sneller ter plaatse is in geval van urgentie. Ook bieden we integraties met BI tools aan zodat er veel meer kennis en data over de bereikbaarheid van de organisatie beschikbaar is. Naast onze gestage groei in Nederland en onze expansie in Engeland en Duitsland zie ik dit als de belangrijkste stap die we momenteel zetten. We liggen hiermee duidelijk voor in innovatie ten opzichte van de markt. Ontwikkelaars bieden handige extra's aan, gebruikers kunnen met specifieke extra functies veel meer uit hun Xelion halen. En.. we brengen vraag en aanbod op een makkelijke en eenvoudige manier bij elkaar: en daar draait het om! “Noot voor de redactie
Arthur van den Ende
015 25 11 411
www.xelion.com
info@xelion.com


Over Xelion
Onder de naam Organised Communication ontwikkelt Xelion communicatieoplossingen voor de zakelijke markt. Xelion 7 is een complete VoIP telefooncentrale met veel extra functies zoals chat, mail en integratie van CRM. Xelion functioneert in combinatie met elk vast en mobiel netwerk en met behulp van de API is integratie met andere applicaties eenvoudig. Door deze open structuur kunnen de Xelion resellers in Europa hun klanten bedienen met een oplossing op maat.
Laatste van Xelion  
Xelion introduceert Marketplace voor API's

Infopact primeur met volledig geautomatiseerd Xelion hosted voice bestelsysteem

Xelion presenteert nieuwe release van cloudtelefonie als onderdeel van Europese groeistrategie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 213 dagen
Xelion contact  

Logo Xelion

  015 2511411
  info@xelion.nl
  www.xelion.com
Xelion sociaal  


Xelion tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Camarate ICT
Logo Synobsys
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo myBrand
Logo NetApp
Logo Schneider Electric
Logo Intermax
Logo Thinkwise
Logo ZyXEL
Logo Liquit
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Poly
Logo Cumulus Networks
Logo Eaton
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87563 persberichten
- 5593 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7254 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl