www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (147 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: KINXX PR

WorldStream behaalt PCI DSS certificering ten behoeve van e-commerce hosting klanten

Naaldwijk, 25 juni 2019 – WorldStream, een internationale IaaS hostingprovider die inmiddels vijf jaar op rij een jaarlijkse groei doormaakt van meer dan 40 procent, is door IT-auditbedrijf Noordbeek B.V. gecertificeerd conform de standaard ‘Payment Card Industry (PCI) Data Security Standard (DSS) versie 3.2.’ De PCI DSS certificering is ontworpen om misbruik en fraude met credit cards te voorkomen. WorldStream geeft aan dat de certificering belangrijk is om te hebben vanwege webshop hosting klanten die garanties zoeken voor een adequate inrichting van de beveiliging voor hun betalingsverkeer.

WorldStream heeft meer dat 15.000 dedicated servers in beheer in eigen datacenters in Naaldwijk. Het bedrijf bedient klanten wereldwijd met Infrastructure-as-a-Service (IaaS) hosting oplossingen. Tot het klantenportfolio behoren cloud service providers (CSP’s), broadcasters, system integrators, independent software vendors (ISV’s), Software-as-a-Service (SaaS) providers, alsmede e-commerce hosting bedrijven.

IT auditor Noordbeek B.V. heeft de PCI DSS audits bij WorldStream afgerond en het bedrijf heeft het bijbehorende certificaat ontvangen. Dit certificaat komt bovenop een aantal andere certificeringen welke door WorldStream zijn behaald, waaronder ISO 9001:2015 en ISO/IEC 27001:2015 (informatiebeveiliging), en ook ISO 14001:2015 - waarin de vereisten voor een milieumanagementsysteem en een duurzame bedrijfsvoering bij WorldStream worden gespecificeerd.

"Het IT-auditbedrijf heeft alle relevante PCI DSS-gerelateerde processen binnen de WorldStream-organisatie gecontroleerd en gevalideerd, evenals de bestaande management- en operationele controles," zegt Lennert Vollebregt, CEO en mede-eigenaar van WorldStream. "Het voldoen aan de PCI DSS-richtlijnen is belangrijk voor ons, want WorldStream bedient aardig wat webwinkeliers en ook managed hosting providers met onder andere webwinkeliers in hun klantenportfolio. Het feit dat WorldStream volledig voldoet aan de strenge PCI DSS-vereisten, biedt onze e-commerce-klanten garanties wat betreft een veilige verwerking en opslag van creditcard- en betalingsgegevens."

Wereldwijd netwerk: 10Gbps
Het PCI DSS-certificaat valideert de fysieke beveiligingsmaatregelen van WorldStream in hun kantoren en de twee eigen datacenters in Naaldwijk. Daarnaast valideert het ook WorldStream's documentatie van bijvoorbeeld organisatorische processen en IT-systeembeheer, evenals de manier waarop het bedrijf met het beheer van zijn leveranciers omgaat en tevens de bedrijfscontinuïteit garandeert. Voor meer informatie over de 12 primaire eisen die de PCI DSS-standaard verplicht stelt, ga naar: https://www.pcisecuritystandards.org/.

WorldStream's wereldwijde netwerkbackbone heeft een enorme hoeveelheid bandbreedte beschikbaar, momenteel meer dan 10Gbps. Dit heeft volgens de WorldStream CEO een grote aantrekkingskracht op e-commerce hosting klanten en managed service providers (MSP's) met e-commerce hosting klanten in hun portfolio. "Webwinkeliers hebben doorgaans hoge eisen als het gaat om hun e-commerce hosting omgeving," zegt Vollebregt. "Vooral tijdens piekbelasting in drukke periodes wordt het duidelijk dat de netwerksnelheid, evenals de latency en de online beschikbaarheid webwinkels kunnen maken of breken. De belangrijkste componenten voor een efficiënte en effectieve e-commerce hostinginfrastructuur zijn de schaalbaarheid van de beschikbare bandbreedte, de snelheid van de netwerkbackbone, alsook de beveiligingsniveaus van het netwerk en de mogelijkheid om DDoS-aanvallen (Distributed Denial-of-Service) af te slaan. Wij hebben onlangs meer dan 3 miljoen euro geïnvesteerd in deze wereldwijde netwerkbackbone. E-commerce hosting klanten plukken daar nu de vruchten van, het voorziet hen van bedrijfscontinuïteitsgaranties."

20.000 servers
Het nieuws volgt op de bekendmaking dat WorldStream haar ‘flagship’ datacenter in Naaldwijk verder gaat uitbouwen. Daarmee verdubbelt WorldStream de capaciteit van het datacenter op deze locatie in een jaar tijd van 268 naar 536 datacenter racks. Om e-commerce hosting klanten en andere klanten met veeleisende hosting behoeften maximale uptime garanties te bieden, heeft WorldStream bij het datacenter gekozen voor een zeer redundant en energiezuinig ontwerp met een N+2 setup. Bij de uitbouw van het datacenter is tevens gekozen voor een volledig modulair UPS-systeem, om het onderhoud te vergemakkelijken en uitvaltijd te voorkomen.Deze 2e fase uitbreiding in WorldStream's flagship datacenter stelt het hostingbedrijf in staat om de dedicated server capaciteit in haar datacenters verder uit te breiden naar 20.000 servers, maar WorldStream is op dit moment ook al bezig met de voorbereidingen voor het bouwen van een volledig nieuw ‘greenfield’ datacenter in de buurt van de huidige faciliteiten.

-----------------------------

Over WorldStream
WorldStream is opgericht in 2006 en heeft haar hoofdkantoor in Naaldwijk, Nederland. Het bedrijf heeft momenteel meer dan 15.000 dedicated servers in beheer en biedt security-gefocuste Infrastructure-as-a-Service (IaaS) hosting diensten waaronder volledig op maat geleverde dedicated servers, colocatie en distributed denial-of-service (DDoS) protectie. Tot de klantenkring behoren cloud service providers (CSP’s), managed service providers (MSP’s), system integrators, broadcasting bedrijven, internet service providers (ISP’s), independent software vendors (ISV’s), MKB bedrijven en enterprise organisaties.

WorldStream beschikt over een wereldwijd netwerk met een totale capaciteit van momenteel 10Tbit/s, met een maximale netwerkbenutting van 50 procent om klanten te voorzien van opties voor hoge schaalbaarheid en de mogelijkheid om DDoS-aanvallen eenvoudig af te slaan. De servers van WorldStream zijn ondergebracht in datacenters van WorldStream's zusterbedrijf Greenhouse Datacenters, dat twee zeer energiezuinige datacenters in Naaldwijk exploiteert.

Voor meer informatie over WorldStream, ga naar https://www.worldstream.nl/nl/-----------------------------

Over Noordbeek IT Audit, Compliance & Advisory
Noordbeek B.V. is in 2006 opgericht door Prof.dr.ir. Ronald Paans RE, hoogleraar van de Postgraduaat IT Audit opleiding aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Noordbeek is een IT-Audit- en consultancybureau gespecialiseerd in certificeringtrajecten en het behandelen van complexe IT-gerelateerde vraagstukken. Het aanbod varieert van certificeringen voor PCI DSS, ISO 27001, ISAE 3402, COBIT 5.0 tot consultancytrajecten zoals het verbeteren van de aansluiting van IT op bedrijfsprocessen en het doelmatiger maken van de samenwerking tussen dienstverlener en klant.

Voor meer informatie over Noordbeek B.V., ga naar https://noordbeek.com/nl/

-----------------------------

Contact met de media
WorldStream
Wouter van Zwieten
wvz@worldstream.nl
Eerder van WorldStream  
Persberichten van dinsdag 19 november 2019  
Erniesoft wint FD Gazellen Award 2019

HPS Connectivity Solutions (HPS) verkoopt meerderheidsbelang aan SLTN Inter Access (SLTN) 

AVM introduceert FRITZ!Repeater 1200 en 600

Nederlandse professionals zijn het meest bekend met 3D-printtechnologie

Cumulus Networks introduceert vierde generatie geavanceerde software voor Open Networking

Anoma van Eeden gestart als SVP of Global Marketing bij Foleon

Freshworks haalt $ 150 mln. op met financieringsronde en kondigt Customer-for-Life-Cloud aan

Havenbedrijf Rotterdam en ICT Group sluiten contract voor Container Exchange Route

F5 werkt samen met Rakuten Mobile aan veilige uitrol 5G-netwerk

VALUEBLUE OPGENOMEN IN GARTNERS MAGIC QUADRANT

Orange Business Services breidt SD-WAN-portfolio uit met Fortinet Secure SD-WAN

PERSONALIA: Bob Bomer nieuwe CFO van Amac

Siemens voegt materiaalmodellering toe aan Simcenter met overname van MultiMechanics

Thuiswinkel.org stuurt brandbrief over online identificatie naar minister
NetApp Reports Second Quarter of Fiscal Year 2020 Results

Riverbed zet nieuwe standaard voor SD-WAN voor meer schaalbaarheid en betere prestaties

Workiva winnaar op het gebied van klanttevredenheid in onderzoek van Chartis

Zyxel’s nieuwe geavanceerde firewall geeft kleine bedrijven controle over hun cybersecurity

NTT Ltd. deelt cybersecuritytrends die in 2020 bepalend zijn voor businesstechnologielandschap

NTT Ltd. ‘Future Disrupted’ voorspellingen voor 2020

Zie ginds komt de Sintbot

Toucan Toco zoekt partners in Benelux om groei te versnellen

Volledig waterdichte RVS-panels van essentieel belang in chemische en voedingsmiddelenindustrie

McCoy gaat samen met Flow en lanceert beheer- en transformatiediensten 2.0

Global Client Programma van Nedap wint GIT Security Award

Kaspersky gaat nu ook klantgegevens uit VS en Canada verwerken en opslaan in Zwitserland

5G in de logistiek: voorbereiden op de toekomst

Onderzoek Fortinet: Cybercriminelen maken vaker gebruik van Ransomware-as-a-Service (RaaS)-oplossing
Geplaatst:
Verstreken tijd: 147 dagen
PR contact  
Logo KINXX PR
WorldStream contact  
Logo WorldStream
  +31 (0) 174 - 712 117
  info@worldstream.nl
  www.worldstream.nl/nl
WorldStream sociaal  
WorldStream tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Saxion
Logo VPNtotaal.nl
Logo Relined Fiber Network
Logo Insight
Logo Edubookers.com
Logo Humanwave B.V.
Logo Datacenter.com
Logo TenderApp
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo AVM GmbH
Logo Ultimaker
Logo Cumulus Networks
Logo Foleon
Logo Freshworks
Logo NetApp
Logo Riverbed
Logo Workiva
Logo ZyXEL
Logo NTT Ltd.
Logo NTT Ltd.
Logo Digital Transformers
Logo Startupbootcamp
Logo Effectory
Logo Poly
Openingstijden
Ma-Vr:  08:00 - 22:00
Za-Zo:  Alleen aanleveren

Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87118 persberichten
- 5552 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6642 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl