www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlContentbureau
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (90 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Zyxel vernieuwt Nebula cloudplatform en ondersteunt zes nieuwe accesspoints

Hoofddorp, 25 juni 2019 — Zyxel introduceert de nieuwste versie van Nebula, de netwerkoplossing waarmee bedrijven het volledige potentieel van de cloud kunnen benutten. De clouddienst biedt een aantal verbeterde functies en ondersteunt steeds meer compatibele apparaten, waarmee het zich blijft onderscheiden in een steeds competitievere markt.

Bij Zyxel staat klantgerichtheid centraal en het bedrijf zorgt er altijd voor dat klanten over de meest geavanceerde technologie kunnen beschikken. Het team van Nebula heeft er daarom een prioriteit van gemaakt om de omvangrijke toolbox van deze clouddienst verder te verfijnen en uit te breiden.

In deze release worden de volgende nieuwe functies geïntroduceerd:
  • Wireless health monitor voor het automatisch analyseren en optimaliseren van de prestaties van accesspoints. (1)
  • Facebook WiFi voor bedrijven die de social media portal willen gebruiken om hun gastgebruikers te verbinden en om marketingkansen te vergroten. (2)
De wireless health monitor van Nebula gaat verder dan het concurrerende aanbod, dat zich doorgaans beperkt tot het samenvatten van de prestaties van accesspoints.“Beheerders informeren dat een AP het moeilijk heeft kan nuttig zijn, maar lost het onderliggende probleem niet op. Daarin schieten sommige concurrerende clouddiensten tekort,” zegt Peter van der Putten, Head of Channel bij Zyxel Benelux. “De monitoring-functie van Nebula werkt achter de schermen om slecht presterende AP's te identificeren en te optimaliseren, wat bedrijven tijd en geld bespaart.”

De voordelen houden daar niet op. De integratie van Facebook WiFi in de opties van de captive portal van Nebula geeft grote en kleine bedrijven een scala aan krachtige analyse- en marketingtools. En doordat gasten met hun bestaande social media-informatie verbinding kunnen maken, hoeven ze niet meer door het pand te dolen op zoek naar het wifi-wachtwoord.

Grote netwerkfamilie
Zyxel heeft het Nebula-portfolio opnieuw uitgebreid. Zo zijn zes accesspoints uit de WAC6100- en WAC6500-serie (3) toegevoegd, waaronder buitenmodellen van de laatste. Daarmee is de Nebula-cloudfamilie inmiddels uitgegroeid tot 34 apparaten. Elk van de NebulaFlex Pro AP's wordt geleverd met een jaarabonnement op de Professional Pack licentie. Zowel nieuwe als bestaande gebruikers krijgen daardoor veel meer dan enkel een voorproefje van alle voordelen die Nebula te bieden heeft.

“De éénjarige licentie is een geweldige kans om het volledige aanbod van Zyxel's cloud-diensten te leren kennen en waarderen,” aldus Van der Putten. “Voor degenen die al gebruik maken van deze AP's - of een NebulaFlex Pro-apparaat - is de gratis upgrade een extra bonus.”

De AP’s zijn uitgerust met tri-mode managementfunctionaliteit, waardoor gebruikers de vrijheid hebben om tussen standalone, controller-managed en Nebula cloud-managed modes te schakelen.

Er zijn nog veel meer functies voor Zyxel Nebula in ontwikkeling en updates op komst, wat de clouddienst een onmisbare netwerkoplossing maakt voor bedrijven die de grenzeloze mogelijkheden van de cloud willen ervaren.

Voor meer informatie over Zyxel Nebula kunt u terecht op de website:
https://www.zyxel.com/nebula

Ervaar de Nebula in real time via de Zyxel Nebula landingspagina:
https://nebula.zyxel.com[1] Alleen beschikbaar voor volgende apparaten met een Professional Pack licentie: NWA1123-AC HD, NWA1302-AC, NWA5123-AC HD, WAC6303D-S.
[2] Alleen beschikbaar met een Professional Pack licentie.
[3] WAC6103D-I, WAC6502D-E, WAC6502D-S, WAC6503D-S, WAC6552D-S, en WAC6553D-E.

### EINDE ###

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl

Voor meer informatie voor de pers:
Lubbers De Jong
Marieke Oosterom
06-20231266
marieke@lubbersdejong.nl
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van ZyXEL  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 90 dagen
PR contact  
Logo Lubbers De Jong
ZyXEL contact  
Logo ZyXEL
  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com
ZyXEL sociaal  
ZyXEL tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl