Contentbureauwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2481 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (210 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

commercetools breidt uit naar Azië-Pacific met hoofdkantoor in Singapore

München/Singapore, 24 juni 2019 – Softwarebedrijf commercetools maakt zich in zijn regionale hoofdkantoor in Singapore op voor verdere uitbreiding in Azië-Pacific (APAC). Met medewerkers voor DevOps, technische ondersteuning en training, sales en marketing is het bedrijf klaar om de groeiende Aziatische markt te veroveren. Bovendien kan commercetools zijn klanten nu 24x7 bedienen. De langetermijnstrategie is gericht op drie hoofddoelstellingen: het uitbreiden van wereldwijde activiteiten, de internationale advies- en supportdiensten, en het ondersteunen van projecten in de regio. Dirk Hoerig, CEO van commercetools: “De afgelopen jaren zijn we steeds op een heel hoog niveau gegroeid. We openden kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Nederland, en mochten een aantal grote merken, fabrikanten en distributeurs als klant verwelkomen. Na het succes van onze uitbreiding op de Amerikaanse markt en het samenvoegen van onze Europese activiteiten is nu ook ons kantoor in Singapore zowel technisch als organisatorisch klaar voor uitbreiding. Op de lange termijn verwachten we een minstens even zo groot succes als in de bestaande regio's, aangezien de markt in Azië-Pacific geschikter is voor onze productstrategie dan welke markt dan ook.”

Als managing director van het kantoor in Singapore is Clara Lim aangetrokken, een ervaren manager die de markt in de APAC-regio heel goed kent en weet wat er speelt op technologisch gebied. Lim: “In deze regio worden online winkelen en het gebruik van elektronische portefeuilles steeds meer de standaard. Voor ons betekent dit een sterke groei van e-commerce in de komende drie tot vijf jaar. Dankzij de flexibele architectuur biedt commercetools een zeer goede ROI in vergelijking met conventionele SaaS- of on-premise-modellen. Daarnaast kunnen we rekenen op een partnernetwerk en een portfolio van gerenommeerde klanten in Europa en de VS. Ik ben ervan overtuigd dat onze oplossing hetzelfde succes zal boeken in Azië-Pacific.”

Ervaar zelf allerlei creatieve retailoplossingen
commercetools is – samen met zijn technologiepartner Valtech – aanwezig bij seamless Asia in Singapore. Dit evenement wordt ook wel gezien als het grootste op het gebied van e-commerce in Azië-Pacific. 6.000 deelnemers, 150 exposanten en 350 internationale topsprekers komen hier op 25, 26 en 27 juni 2019 bijeen om de belangrijkste onderwerpen met betrekking tot digitale handel te bespreken. Daarnaast vinden deze twee dagen tien conferenties plaats om nieuws uit de sector uit te wisselen.

Samen met partner Valtech laat commercetools ook zien welke mogelijkheden het agile platform biedt voor elke vorm van e-commerce – of klanten hierbij nou denken aan het internet of things of simpelweg aan een contactpunt in de webwinkel. Met een VR-demo kunnen beursbezoekers hun huis virtueel inrichten door producten te visualiseren. Iedereen die wil testen hoe die ene nieuwe bank er in zijn eigen huis uitziet of welke tafel goed voor het raam in de woonkamer past, kan dit live en in kleur uitproberen op de beurs – natuurlijk zonder ook maar een meubelstuk te hoeven verplaatsen.Over commercetools

commercetools is een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van softwaretechnologie. Het biedt een platform voor cloud commerce, dat de bouwstenen levert voor het nieuwe, digitale commerce-tijdperk. De toonaangevende API-aanpak helpt retailers bij het creëren van merkwaarde door verkoopteams in staat te stellen unieke en interessante digitale commerce-ervaringen te ontwerpen – vandaag en in de toekomst. De flexibele, op componenten gebaseerde architectuur verbetert de winstgevendheid door de ontwikkeltijd en middelen die nodig zijn om te migreren naar moderne commerce-technologie, aanzienlijk te verminderen en aan nieuwe klanteneisen te voldoen. Het is het perfecte startpunt voor op maat gemaakte microservices. Ga voor meer informatie naar www.commercetools.com.
Laatste van commercetools  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 210 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
commercetools contact  

Logo commercetools

  +31 (0)30 65 65 070
  commercetools@lvtpr.nl
  commercetools.com
commercetools sociaal  


commercetools tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo NewChannel
Logo DeltaFiber B.V.
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Logo Thinkwise
Logo Eaton
Logo Pro Contact
Logo PA Consulting
Logo Newion
Logo Red Hat, Inc.
Logo Genesys
Logo Qualys
Logo SAP
Logo Eficode
Logo Cumulus Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87509 persberichten
- 5589 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7188 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl