www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (94 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

NTT Security lanceert Women in Cybersecurity Awards in Europa

Nieuwe awards om getalenteerde vrouwen in de sector te eren en inspireren

Maastricht, 21 juni 2019 - NTT Security lanceert de Women in Cybersecurity Awards. Het bedrijf wil met deze awards getalenteerde vrouwelijke professionals en nieuwkomers in de cybersecurity-sector eren en inspireren.

De awards zijn ontwikkeld in samenwerking met Global Digital Women (GDW) en geven een stem aan vrouwen die in Europa actief zijn in cybersecurity. Daarnaast inspireren ze vrouwen om een loopbaan in deze branche te overwegen. Het project is tevens onderdeel van de langetermijndoelstelling van NTT Security om meer vrouwen aan te nemen. Op dit moment is 26 procent van het Europese werknemersbestand van NTT Security vrouw.

Iedereen kan vrouwelijke experts uit de cybersecurity voordragen in twee categorieën: ‘Nieuwkomers’ (zij die twaalf maanden actief zijn in cybersecurity) en ‘Professionals’ (zij die meer dan vijf jaar werkzaam zijn in de branche). Daarnaast is het ook mogelijk voor kandidaten om zichzelf aan te melden.

Aanmeldingen zijn tot 16 augustus 2019 mogelijk in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en tot 13 september in het Verenigd Koninkrijk, de Benelux en de Scandinavische landen. Een panel van onafhankelijke experts zal deze inzendingen dan beoordelen en de winnaars kiezen. Deze worden bekend gemaakt tijdens Information Security World, een reeks van twee branche-events die NTT Security op 17 september organiseert in Wenen en op 15 oktober in Londen.

Kai Grunwitz, senior vicepresident NTT Security EMEA: “Zo lang we ons kunnen herinneren, heeft de tech-industrie een sterke onbalans tussen mannen en vrouwen. Als we kijken naar het wereldwijde gebrek aan cyber-skills is het duidelijk dat we in de richting van een crisis gaan. Met deze Women in Cybersecurity Awards is het onze missie om getalenteerde vrouwen in de branche de zichtbaarheid te geven die ze verdienen. Wij bedanken hen voor wat ze dagelijks in de praktijk doen en willen ook meer vrouwen aanmoedigen om naam te maken in cybersecurity. Er zijn nog te weinig vrouwen werkzaam in de branche en het lukt recruiters niet om de beloftes op het gebied van diversiteit in te lossen.”

Volgens de meest recente gegevens van ISC2 is er een tekort van 2,9 miljoen professionals in de cybersecurity-sector. Van alle professionals in de branche is 24 procent vrouw. Dat is een verbetering ten opzichte van de eerder voorspelde 11 procent, dat in Europa zakte naar 7 procent. Die stijging heeft echter meer te maken met een andere rekenmethode dan met een significante verbetering. Mannen domineren nog steeds de sector als het om topfuncties gaat; 87 procent van alle CISO’s bij Fortune 500-bedrijven is man.

“Onze branche moet vrouwen blijven interesseren voor cybersecurity”, zegt Grunwitz. “Aangezien diversiteit niet in korte tijd op te lossen is, hopen we met de nieuwe awards de zichtbaarheid van vrouwelijke professionals te vergroten.”

Meer informatie over de awards is te vinden op www.women-in-cybersecurity-awards.com.

Over Global Digital Women
Global Digital Women (GDW) is een internationaal netwerk van vrouwelijke digitale pioniers, dat al meer dan 30.000 leden telt in Europa. GDW voorziet in netwerken, zichtbaarheid en empowerment van inspirerende digitale professionals. GDW biedt #femaledigitalheroes uit bedrijven, de politiek en maatschappelijke organisaties een platform om ideeën te delen en de zichtbaarheid van hun loopbaan te vergroten.

OverNTT Security
NTT Security is het gespecialiseerde beveiligingsbedrijf en expert op het gebied van beveiliging voor NTT Group. Met ingebouwde beveiliging kunnen NTT Group-bedrijven (Dimension Data, NTT Communications en NTT DATA) flexibele bedrijfsoplossingen bieden voor de digitale transformatiebehoeften van hun klanten. NTT Security heeft meerdere SOC's, zeven O & O-centra, ruim 1.500 beveiligingsexperts en verwerkt jaarlijks honderdduizenden beveiligingsincidenten op zes continenten.

NTT Security zorgt dat resources effectief worden gebruikt door de juiste mix van Managed Security Services, Security Consulting Services en Security Technology voor NTT Group-bedrijven te leveren – daarbij optimaal gebruikmakend van lokale middelen en de capaciteiten wereldwijd. NTT Security maakt deel uit van de NTT Group (Nippon Telegraph and Telephone Corporation), een van de grootste ICT-bedrijven ter wereld. Ga naar nttsecurity.com voor meer informatie over NTT Security of bekijk www.ntt.co.jp/index_e.html.
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van NTT Security  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 94 dagen
PR contact  
Logo LVTPR
NTT Security contact  
Logo NTT Security
  +31 (0) 43 73 700 28
  nl-info@nttsecurity.com
  www.nttsecurity.com
NTT Security sociaal  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl