www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2470 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (93 dagen geleden)
Bedrijf:

Avantage levert haar klanten nog betere informatiebeveiliging met het Guardian360 platform

Utrecht, 18 juni 2019 - IT-dienstverlener Avantage uit Rotterdam heeft onlangs een partner overeenkomst ondertekend met het Nederlandse security bedrijf Guardian360.


Foto. Rechts: Bart Spel Directeur Avantage en links Jeff Scipio Partner Director Guardian360

Jeff Scipio, Partner Director Guardian360: ‘we zijn zeer content dat Avantage er voor gekozen heeft om haar klanten te bedienen met ons security platform. Door het toevoegen van Avantage aan ons partner bestand hebben we er een partner bij die zich begeeft op de doelgroep van 150 werkplekken en meer. Avantage heeft een mooie set klanten en uitstekende staat van dienst als het gaat om het volledig ontzorgen van haar klanten. Preventieve securitydiensten zoals wij die leveren, passen uitstekend in het diensten- en producten portfolio van Avantage. De komende periode zullen wij samen actief optrekken om de klanten van Avantage te voorzien van geavanceerde security oplossingen.

Bart Spel, Directeur Avantage:’ Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van de juiste preventieve cybersecurity maatregelen welke wij samen met hen kunnen nemen, zodat zij richting externe organisaties kunnen aantonen dat zij ‘in control’ zijn. Dit doen we met Guardian360 op basis van data welke uit haar cybersecurity platform komt. Richting onze klanten tonen we hier ook meteen aan dat we de veiligheid van hun totale ICT naar een hoger niveau tillen en heel serieus nemen.’

Over Avantage
Avantage gelooft dat IT altijd en overal voor de klanten moet werken. Daarom vertaalt de IT-onderneming ingewikkelde problemen naar simpele IT-oplossingen waardoor medewerkers in een organisatie productiever gaan (samen)werken. Avantage kan die IT-oplossingen selecteren uit bestaande mogelijkheden, maar kan die ook zelf ontwikkelen, bouwen, inrichten en beheren. Daarbij is het uitgangspunt altijd om IT niet ingewikkelder te maken dan het is. Avantage brengt mensen en IT op een begrijpelijke manier bij elkaar en heeft zowel voor lokale ondernemingen als (inter)nationaal opererende organisaties IT-oplossingen in huis die de productiviteit verhogen. De oplossingen verbinden infrastructuur, IT-platforms en software op een manier die gerust vernieuwend mag worden genoemd. Een van de uitkomsten daarvan is GO, een online startportal waarmee medewerkers bij klanten gebaseerd op hun rol in de organisatie direct toegang hebben tot benodigde Office 365- en bedrijfsapplicaties, recente documenten, intranet en de actuele status van relevante KPI’s. Bovendien genereert GO automatisch up-to-date rapportages en managementinformatie op basis van de KPI’s, waardoor het sturen van een organisatie aanzienlijk wordt vereenvoudigd.

Over Guardian360
Guardian360 biedt veiligheid in de vorm van continue scanning en live rapportage, waarbij alle onderdelen van netwerken en webapplicaties dag en nacht in de gaten worden gehouden. Daarnaast worden afwijkingen van informatiebeveiliging normen doorlopend in kaart gebracht en worden hackers door het platform betrapt. De medewerkers van Guardian360 zijn gecertificeerde security specialisten. Samen met 7 andere Nederlandse informatiebeveiliging bedrijven heeft Guardian360 het initiatief genomen tot de oprichting van Cyberveilig Nederland. Doel van deze brancheorganisatie is de digitale weerbaarheid van Nederland te vergroten en daarnaast de kwaliteit en transparantie binnen de groeiende cybersecurity sector te verhogen. Verder is Guardian360  premium partner van The Hague Security Delta. Door dit partnership is Guardian360 aangesloten bij een netwerk van toonaangevende informatiebeveiliging organisaties, heeft zij toegang tot strategische kennis en wordt zij betrokken bij de vorming van publiek private samenwerkingen op het gebied van informatiebeveiliging. Bezoek https://www.guardian360.net.

Voor meer informatie:
Avantage. Bart Spel, bart@avantage.nl
Guardian360. Jeff Scipio, j.scipio@guardian360.nl
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Guardian360 bv  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo AvePoint

Logo Thuiswinkel.org

Logo Pinewood

Logo Valid

Logo PQR B.V.

Logo TomTom Telematics

Logo Descartes

Logo SAP

Logo Extreme Networks

Logo Thuiswinkel.org

Logo Conrad.nl
Logo Data Matters BV

Logo Mindbreeze GmbH

Logo Mindbreeze GmbH

Logo Unisys

Logo ZyXEL

Logo NetApp

Logo Visma | Raet

Logo VPRO

Logo Celonis

Logo Dataiku

Logo GitLab
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 93 dagen
Bron:
Guardian360 bv contact  
Logo Guardian360 bv
  +31(0)10 - 710 44 01
  www.guardian360.nl
Guardian360 bv sociaal  
Guardian360 bv tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
Logo Motiv ICT Security
Logo PA Consulting
Logo WorldStream
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com