www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 49 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

Belgische cloudtelecom-specialist Destiny neemt OZMO cloud communications over

De Belgische cloudtelecom-specialist Destiny heeft het Brabantse OZMO cloud communications overgenomen. Het is de tweede Nederlandse overname in korte tijd van het Belgische bedrijf; in april werd DSD Business Internet overgenomen. Door verschillende overnames in eigen land is het inmiddels de grootste speler in cloudtelecom.

OZMO is gespecialiseerd in cloudcommunicatie-oplossingen voor het MKB die het aanbiedt via zakelijke IT- en telecompartners. Het bedrijf ondersteunt deze partners met krachtige commerciële tools en operationele diensten zodat zij op een makkelijke manier een volledige cloudcommunicatie-oplossing kunnen aanbieden aan eindklanten. Met deze overname bekrachtigt Destiny als challenger opnieuw zijn ambitie om een top 3 zakelijke provider in Nederland te worden, nadat het eerder Motto Communications -met het clouddistributieplatform FLUX -en de zakelijke internet serviceprovider DSD Business Internet heeft overgenomen. Tevens versterkt Destiny met de commerciële OZMO tools en diensten zijn aanbod naar White-Label partners en resellers die snel en makkelijk, eenvoudige, gebundelde oplossingen willen aanbieden.

Het bedrijf heeft met deze overname de ambitie om op korte termijn een volwaardig alternatief te worden voor KPN EEN, waarbij Destiny-partners hun oplossing ook onder hun eigen naam in de markt kunnen zetten. Met deze derde overname in Nederland heeft Destiny alle bouwstenen in handen om de volledige Nederlandse markt een totaaloplossing rond veilige cloudcommunicatie aan te bieden en zo hét alternatief voor RoutIT op de lokale markt te zijn.

Volledig partnerkanaal bedienen
Destiny zette zijn eerste internationale stap in 2018 met de overname van Motto Communications en heeft sindsdien zijn positie op de Nederlandse markt doelgericht verder uitgebouwd. Zo richt het zich met Motto en het clouddistributieplatform FLUX vooral op grote White-Label partners die behoefte hebben aan snelle, real-time provisionering van clouddiensten. Met de overname van DSD Business Internet eerder dit jaar voegde het daar connectiviteit aan toe via een kwalitatief netwerk in eigen beheer. Kleinere White-Label partners en resellers zijn eerder op zoek naar eenvoudige, gebundelde oplossingen die makkelijk uit te leggen zijn aan de klant.

Daan De Wever, CEO van Destiny licht toe: “Met de overname van OZMO kunnen we nu het volledige partnerkanaal beter bedienen, ook het segment van de vele duizenden kleine White-Label partners en resellers. We bieden hen via het OZMO-portaal naast een eenvoudige, vooraf gedefinieerde oplossing ook de nodige training en commerciële ondersteuning aan. Ze kunnen tevens rekenen op een betrouwbare oplevering, uitstekende support en een interessante financiële verdienste. Kortom, we stellen alles in het werk zodat zij op een zo makkelijk mogelijke manier cloudoplossingen kunnen aanbieden.”

Totaaloplossing
Ook in België deed Destiny de afgelopen jaren een aantal strategische overnames om zijn dienstenportfolio te versterken. Zo heeft het door de overname van IT101 een breed assortiment van veiligheidsoplossingen in het aanbod gekregen en via de recente overname van ESCAUX een gepatenteerde technologie om vaste en mobiele toestellen op een krachtige manier te laten samenwerken.

“Met de gerichte acquisities van de voorbije jaren en OZMO als meest recente, hebben we nu alle technische componenten en bouwstenen in portfolio om een totaaloplossing rond clouddiensten te kunnen aanbieden op de Nederlandse markt inclusief connectiviteit, security, mobile en VOIP”, zegt De Wever. “We gaan dan ook graag de uitdaging aan om hét alternatief voor RouteIT op de lokale markt zijn. En hier stopt onze ambitie zeker niet. We kijken op korte termijn nog uit naar mogelijke nieuwe overnames op de Nederlandse markt om onze positie verder te versterken.”

Met de recente overnames van Escaux en diens spin-off Fuzer in België én OZMO cloud communications, werkt Destiny verder aan zijn lokale en Europese ambitie om uit te groeien tot de Europese virtuele en onafhankelijke operator. Nu met meer dan 220 medewerkers waarvan 70 in Nederland, meer dan 13.000 zakelijke klanten en een bijgestelde vooropgestelde omzet van 65 miljoen euro voor 2019 waarvan Nederland 20 miljoen voor zijn rekening neemt.

Alle medewerkers worden volledig geïntegreerd in Destiny. Tegen het einde van dit jaar worden de merken DSD, Motto en OZMO onder één merk gebracht.

“OZMO werkt al meer dan vijf jaar nauw samen met Motto Communications en DSD Business Internet. De overname was mede daardoor een vanzelfsprekende volgende stap om met OMZO verder te groeien”, licht directeur Gijs Van der Heijden van OZMO toe. “Voor mij overheerst vooral een gevoel van trots. In de afgelopen tien jaar hebben we met onze medewerkers en partners een prachtig en kwalitatief sterk bedrijf opgebouwd. Deze overname is eigenlijk een beloning voor wat we hebben bereikt. Samen met Destiny kunnen we nu verder groeien en onze partners en klanten nog beter van dienst zijn.”

imageOver Destiny
Destiny, opgericht in 2008, is een aanbieder van veilige cloudcommunicatie-oplossingen en richt zich vooral op kleine en middelgrote innovatieve ondernemingen. Met meer dan 140 medewerkers, verspreid over België en Nederland, en een jaaromzet van 42 miljoen euro in 2018, groeide het telecombedrijf uit tot de snelst groeiende cloud- en telecomspeler in de Belgische B2B-markt.Intussen zet de groei zich verder.Destiny stelt intussen meer dan 220 medewerkers te werk en mikt nu op een bijgestelde vooropgestelde omzet van 65 miljoen euro in 2019.

Met het Destiny cloudinteractieplatform kunnen bedrijven vanaf elke plaats en met elk toestel efficiënter communiceren, aangezien telecom en IT in de achterliggende architectuur naadloos in elkaar overvloeien. Daardoor biedt Destiny zeer flexibele en schaalbare oplossingen aan, die perfect zijn aangepast aan de huidige behoeften van de klant én aanpasbaar zijn aan toekomstige behoeften.

Het eigen Destiny-netwerk garandeert snelheid en doorgedreven service voor de meer dan 13.000 professionele klanten, waaronder gereputeerde bedrijven als Cevora, Democo, DPD, Ecover, Gabriëls, Interparking, Katoen Natie, McDonald’s, Officenter, Standaard Boekhandel, Würth en ZEB.

Over OZMO
OZMO cloud communications levert cloudcommunicatie-oplossingen voor het MKB. De cloud telefonie-oplossingen zorgen ervoor dat ondernemers kunnen gaan en staan waar ze willen en toch bereikbaar zijn. OZMO werkt samen met een sterk partnerkanaal en investeert sterk in kwaliteit, innovatie & security.

Over Fuzer
Fuzer is een one-stop-shop vaste en mobiele operator die ervoor zorgt dat zijn KMO-klanten via zijn cloud-oplossing altijd, overal en veilig kunnen communiceren en bereikbaar zijn met eender welk communicatiemiddel (gsm, telefoon, chat, video) en eender welk apparaat (smartphone, tablet, PC, vaste telefoon, headset). Daardoor wordt mobile collaboration gemakkelijk en praktisch. Fuzer richt zich op zowel KMO’s, grote ondernemingen als openbare instellingen. Klanten zijn o.a. Decathlon, Test-Aankoop, Facq, Auto5, Schoenen Torfs, Broze, Stad Aalst, Durbuy, Province de Namur, Ville de Tournai.

Over Escaux
Escaux richt zich op het leveren van cloudcommunicatie-oplossingen waarmee operatoren en telco service providers naar hun eigen klanten op een efficiënte en snelle manier “off the shelf” unieke Mobile Centric Unified Communications en vast & mobiele geconvergeerdediensten kunnen aanbieden.

De Escaux Mobile Centric Cloud-oplossingen worden ondersteund door een krachtige en flexibele software creation environment die voortdurend nieuwe bouwstenen toevoegt om te reageren op de steeds evoluerende bedrijfsomgeving.

Escaux richt zich enkel op service providers, vaste en mobiele operatoren.Klanten zijn oa. T-Mobile, Colt, Orange, Proximus, Airbus, Irisnet.
Tags  
Laatste van Destiny  
Belgische cloudtelecom-specialist Destiny neemt OZMO cloud communications over

Belgische cloudtelecom-specialist Destiny neemt Nederlandse DSD Business Internet over

Destiny zet eerste internationale stap met overname van het Nederlandse Motto Communications
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 49 dagen
Destiny contact  

Logo Destiny

  +32 (0)2 401 97 00
  sales@destiny.be
  www.destiny.be
Destiny sociaal  


Destiny tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Ivanti
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Youfone
Logo BPSolutions BV
Logo Conclusion Zuyd
Logo Thinkwise
Logo Ivanti
Logo Sitecore
Logo Qualys
Logo Dell Boomi
Logo Xerox
Logo Stocard
Logo Intermax
Logo WorldStream
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88979 persberichten
- 5758 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8516 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nl