www.marcommit.nlContentbureauwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2481 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (217 dagen geleden)
Bedrijf:

MijnGeldzaken.nl wordt nieuwe eigenaar AFAS Personal

AFAS-klanten en gebruikers profiteren van specialistische financiële expertise

Leusden, 17 juni 2019 – Het onafhankelijke platform voor financiële planning en advies MijnGeldzaken.nl neemt op 1 juli AFAS Personal over van AFAS Software. Door de overname van het grootste online huishoudboekje van Nederland (meer dan 600.000 geregistreerde accounts) verbetert MijnGeldzaken.nl haar platform en profiteren de bestaande gebruikers van de expertise van de nieuwe eigenaar, die het platform mede door invoering van de PSD2 verder kan ontwikkelen.

Meer inzicht
Terwijl MijnGeldzaken.nl op zoek was naar een manier om haar eigen huishoudboekje te verbeteren, zocht AFAS naar een partij die AFAS Personal ‘de liefde kon geven die het verdient’. De filosofie van MijnGeldzaken.nl, waarbij gebruikers in controle zijn over de persoonlijke financiën en dataveiligheid en privacy de hoogste aandacht hebben, past bij die van AFAS. “AFAS en MijnGeldzaken.nl hebben een gelijke missie: heel Nederland financieel gezond maken. We hebben elkaar daarin gevonden en blijven daarin ook samenwerken via de diensten die we aan werknemers aanbieden”, aldus Kevin Voges, oprichter van AFAS Personal en Product Manager bij AFAS. De loonstrookkoppeling van klanten van AFAS (AFAS Profit) blijft gewoon in tact. De integratie van het huishoudboekje wordt in de loop van 2019 voltooid, waarna de naam AFAS Personal verdwijnt.

“We zijn blij dat AFAS Personal nu in handen komt van MijnGeldzaken.nl, dat aan al onze wensen en eisen voldoet, zodat de gebruikers kunnen profiteren van interessante additionele functionaliteiten. AFAS Personal verdient de focus en volledige aandacht in doorontwikkeling.”

PSD2
Door de overname van het grootste online huishoudboekje van Nederland verbetert  MijnGeldzaken.nl haar eigen platform en geeft het de huidige gebruikers van AFAS Personal inzicht in de toekomstige financiële situatie, zowel voor als tijdens pensioen. “Meer dan ooit is het belangrijk dat consumenten zelf regie voeren over hun huidige en toekomstige financiële situatie. De discussies rondom ZZP’ers en veranderingen in pensioenregelingen tonen dat maar weer eens aan. Met deze overname worden wij het grootste platform met alle instrumenten voor inzicht in de huidige en toekomstige financiële situatie. Dankzij de invoering van de nieuwe Europese richtlijn voor het betalingsverkeer PSD2, die het mogelijk maakt om betaalapplicaties te integreren, kan de doorontwikkeling ook optimaal plaatsvinden”, aldus Maarten Luiken, directeur van MijnGeldzaken.nl.

AFAS Personal
AFAS Personal is een gratis app waarin iedereen al zijn geldzaken kan samenbrengen op één plek. Met behulp van AFAS Personal hebben gebruikers een overzicht van al hun inkomsten en uitgaven waardoor zij beter kunnen budgetteren en vooruit plannen. Gebruikers van AFAS Personal of eigenaren van MijnGeldzaken.nl-account hoeven niets te doen als gevolg van de overname. Iedereen wordt in de loop van 2019 geïnformeerd over de wijze van integratie en koppeling.

Over MijnGeldzaken.nl
MijnGeldzaken.nl is ontwikkeld door FinBase BV (geregistreerd bij de AFM). Het platform, vrij toegankelijk voor consumenten, is het eerste onafhankelijke platform in de wereld dat alle instrumenten biedt aan consumenten voor financieel inzicht. Het bevat een huishoudboekje, financiële planning (inclusief tips) en de mogelijkheid om online advies in te winnen bij een financieel planner. Het platform wordt ook ingezet door werkgevers om medewerkers te informeren over gevolgen van keuzes in de loopbaan, pensioen en (veranderende) arbeidsvoorwaarden. Het platform won de PensioenWegwijzer, een prijs van Wijzer in Geldzaken, een initiatief van het Ministerie van Financiën.

Over AFAS Software
AFAS Software inspireert beter ondernemen. Het Nederlandse familiebedrijf ontwikkelt al ruim 20 jaar innovatieve softwareproducten en neemt daarbij zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door de flexibiliteit van de software, die volledig af te stemmen is op branchespecifieke situaties, automatiseert AFAS bedrijven en organisaties in alle branches. Hiermee krijgen klanten een compleet inzicht in alle bedrijfsprocessen en hebben zij het vermogen om mee te bewegen met de markt.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anna Westerdaal, via anna@mediatic.eu of 06 - 50925864.
Laatste van AFAS Software  
19 dec 2019 Eén op acht werkenden vindt dat organisatie prima zonder printer kan

10 dec 2019 AFAS Foundation en Missing Chapter Foundation ontwikkelen lesprogramma om kinderarmoede in Nederland bespreekbaar te maken

27 nov 2019 Drie op tien werknemers vindt dat organisatie digitaal achterloopt
Geplaatst:
Verstreken tijd: 217 dagen
AFAS Software contact  

Logo AFAS Software

  033-434 1800
  info@afas.nl
  www.afas.nl
AFAS Software sociaal  


AFAS Software tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo NewChannel
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Descartes
Logo Extreme Networks
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Logo Thinkwise
Logo Eaton
Logo Pro Contact
Logo PA Consulting
Logo Newion
Logo Red Hat, Inc.
Logo Genesys
Logo Qualys
Logo SAP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87515 persberichten
- 5589 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7194 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl