www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2470 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (100 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Thinkwise opent nieuw hoofdkantoor en geeft startschot voor nieuwe groeistrategie

Apeldoorn, 11 juni 2019 – Thinkwise opent op 14 juni officieel de deuren van zijn nieuwe hoofdkantoor aan de Ovenbouwershoek 9 in Apeldoorn. De opening is tevens de start van een nieuwe fase in de geschiedenis van het low-code softwarebedrijf, waarbij de focus verschuift naar partners en internationale groei. De grote opening wordt ingeluid door Jeroen Joon, wethouder van Economische Zaken bij de gemeente Apeldoorn.

Gedurende zijn 17-jarige bestaan was Thinkwise gevestigd in Het Nieuwe Kantoor (HNK) te Apeldoorn. In die periode heeft de low-code softwaremarkt een enorme vlucht genomen, en Thinkwise heeft daarin een unieke positie veroverd. Om de toenemende vraag naar de  low-code software van Thinkwise op te vangen, is er een nieuwe strategische koers nodig. Bovendien was het kantoorpand te klein om het groeiende personeelsbestand te kunnen huisvesten. Op 14 juni presenteert Thinkwise daarom zowel zijn ruimer bemeten nieuwe hoofdkantoor als zijn visie op de toekomst van het succesvolle Apeldoornse softwarebedrijf.

Internationale ambities
Thinkwise wil de komende jaren uitgroeien naar een toonaangevende internationaal opererende low-code platformleverancier. Het bedrijf investeert sterk in het uitbreiden van zijn personeelsbestand, het ondersteunen van partners met een online Learn & Support-platform, een online community, en de opening van kantoren in Duitsland en de Verenigde Staten.

Robert van der Linden, CEO van Thinkwise, licht toe: “De opening van ons nieuwe kantoor sluit aan op onze evolutie als organisatie. We verwachten ons personeelsbestand van circa 150 medewerkers de komende jaren te verdubbelen. Daarmee kunnen we onze partners beter ondersteunen en de ontwikkeling van het Thinkwise Platform versnellen.”

Het Thinkwise House, zoals het nieuwe kantoor is gedoopt, is goed bereikbaar via auto en openbaar vervoer en biedt volop ruimte voor trainingen, presentaties en evenementen voor klanten en relaties. De feestelijke opening wordt opgeluisterd door een drietal presentaties, en aansluitend de officiële opening door de Apeldoornse wethouder Jeroen Joon van Economische Zaken.
  • Victor Klaren, CVO van Thinkwise: ‘17 jaar Thinkwise’
  • Christian Kromme, futurist en auteur van het boek Humanification ‘Go Digital, Stay Human’
  • Jasper Kloost, CTO van Thinkwise: ‘Roadmap 2019’
Stichting Present
Tijdens de opening doet de Thinkwise Foundation tevens een donatie van 17.000 euro aan Stichting Present. Deze stichting is een verbindende schakel tussen maatschappelijk engageerde bedrijven en hulpbehoevende bevolkingsgroepen in de samenleving. Het bedrag symboliseert het 17-jarige bestaan van Thinkwise, en wordt door de stichting gebruikt om kansarme kinderen een steuntje in de rug te geven. Met het geld worden onder andere kinderkamers opgeknapt bij gezinnen die dat om financiële redenen niet zelf kunnen doen. Ook wordt een deel van de donatie besteed aan zomerpakketten met een leuke inhoud voor kinderen die niet op vakantie gaan.

De feestelijke opening van het Thinkwise House vindt plaats op 14 juni 2019.

##

Over Thinkwise
Thinkwise is leverancier van een eigen low-code softwareplatform waarmee eenvoudig en snel bedrijfssoftware gerealiseerd wordt, die nooit meer veroudert. Deze flexibel aanpasbare software is altijd direct beschikbaar voor Windows, web en mobiele toepassingen en draait gegarandeerd op toekomstige technologieën. Naast het realiseren van klantspecifieke softwareoplossingen verkoopt Thinkwise zijn platform ook in licentievorm aan softwareleveranciers die hiermee eigen softwareoplossingen voor hun klanten realiseren. Thinkwise is opgericht in 2002 en heeft vestigingen in Apeldoorn, Rotterdam en Eindhoven. Meer informatie: www.thinkwisesoftware.com.

Voor de redactie

Thinkwise
Contactpersoon: Janine Worst
E-mail: jworst@thinkwisesoftware.com
www.thinkwisesoftware.com

image

image
Robert van der Linden, mede-oprichter en CEO van Thinkwise
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Thinkwise  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 100 dagen
Bron:
PR bron: Lubbers De Jong
Thinkwise contact  
Logo Thinkwise
Thinkwise sociaal  
Thinkwise tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
Logo Motiv ICT Security
Logo PA Consulting
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com