Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 27 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

Nieuw tijdens ANGA COM: FRITZ!Box voor DOCSIS 3.1 en FRITZ!OS 7.10 voor FRITZ!Box Cable

AVM op ANGA COM 4 t/m 6 juni 2019

 • Nieuw: FRITZ!Box Cable voor DOCSIS 3.1 met WiFi 6 en 2.5 Gbit/s LAN
 • Nieuw: FRITZ!Box 7583 voor G.fast, supervectoring en VDSL 
Amsterdam, 4 juni 2019 - Vandaag start de ANGA COM in Keulen: een belangrijke vakbeurs voor aanbieders van breedband, televisie en online. Het motto van AVM tijdens de ANGA COM-vakbeurs is dit jaar: ‘Gigabit and Beyond’. Een belofte waar het merk ruimschoots aan voldoet met de introductie van verschillende nieuwe modellen. Zo presenteert AVM tijdens de beurs voor het eerst de FRITZ!Box 6660 Cable: een nieuw model voor gigabitsnelheden bij kabelverbindingen en in het thuisnetwerk. Het nieuwe model, in een elegante, witte vorm, levert meerdere gigabitsnelheden dankzij de DOCSIS 3.1-ondersteuning, net als het huidige vlaggenschip, de FRITZ!Box 6591 Cable. De nieuwe FRITZ!Box levert een supersnelle draadloze verbinding via WiFi 6 (Wireless AX) en een snelle 2.5 gigabit LAN-poort in het thuisnetwerk. Hierdoor kunnen huidige en toekomstige apparaten via de FRITZ!Box makkelijk en snel in het netwerk worden toegelaten. Ook de nieuwe FRITZ!Repeater-generatie is gebouwd op snelheid. De vier nieuwe Mesh WiFi-boosters voldoen aan alle eisen op het gebied van draadloos bereik. Van geavanceerd – de FRITZ!Repeater 3000 voor tri-band – tot krachtig – de twee dual-band-modellen FRITZ!Repeater 2400 en 1200 – tot compact en solide – de FRITZ!Repeater 600. Nog een highlight van AVM’s aanwezigheid op de vakbeurs: FRITZ!OS 7.10. Met de nieuwe versie ontvangen gebruikers meer dan vijftig updates en verbeteringen voor hun FRITZ!-producten voor internet, wireless, Mesh, telefonie en smarthome. Verder presenteert AVM tijdens de beurs de FRITZ!Box 7583, nieuw in de vakhandel en beschikbaar voor alle DSL-varianten. Het apparaat ondersteunt VDSL, vectoring, 35b supervectoring en G.fast, waaronder bonding. Samen met repeaters en powerline-producten vormen de FRITZ!Box-modellen voor DSL, kabel, glasvezel en LTE een krachtig Mesh-systeem voor snel en betrouwbaar streamen, gamen en smarthometoepassingen. De FRITZ!Box voorziet alle FRITZ!-producten van de beste Mesh-prestaties, snelle datadoorvoer en updates – rechtstreeks vanuit de internetverbinding.

314719 avm fritzbox 6660 cable vorne hinten 0cadda large 1559635157

Turbo voor gigabitkabelverbindingen: de FRITZ!Box 6660 Cable
De nieuwe FRITZ!Box 6660 Cable is het ideale apparaat voor het digitale leven. In het thuisnetwerk maakt de FRITZ!Box 6660 Cable gebruik van WiFi 6 (Wireless AX) en een LAN-poort met 2.5 Gbit/s om de gigabitsnelheden van de verbinding over te brengen op alle apparaten. Met een totaal van vier draadloze LAN-antennes en Multi-User MIMO-technologie biedt de FRITZ!Box 6660 Cable top-WiFi voor alle apparaten. Bovendien maken de vier gigabit LAN-poorten en USB-ingang het nieuwe apparaat tot de ideale router voor dagelijks internetten en streamen op de kabel. In de 5-GHz-band zijn datasnelheden tot 2400 Mbit/s mogelijk en in de 2.4-GHz-band tot 600 Mbit/s. De FRITZ!Box 6660 Cable is de Mesh Master van het thuisnetwerk en zorgt voor optimale communicatie in het draadloze netwerk, bij telefonie en in het smarthome. Zowel de nieuwe WiFi 6 draadloze standaard als de meerdere gigabit LAN-poorten zijn backward compatible, waardoor gebruikers hun bestaande apparaten en kabels kunnen blijven gebruiken en in de toekomst hun nieuwe apparaten in het snelle en krachtige thuisnetwerk kunnen integreren.

Een geïntegreerd DECT-basisstation is beschikbaar voor het smarthome en om draadloze telefoons te verbinden. Ook analoge telefoons en faxapparaten kunnen op de nieuwe FRITZ!Box worden aangesloten. De mediaserver en NAS maken de FRITZ!Box 6660 Cable tot de perfecte multimediahub. Foto’s, muziek en video’s zijn over het complete netwerk en op elk apparaat beschikbaar. AVM zal de FRITZ!Box 6660 Cable met DOCSIS 3.1 demonstreren in de ANGA COM-stand.

Meer informatie over huidige FRITZ!-producten vind je in deze persberichten: [de FRITZ!Repeater-generatie] en [FRITZ!OS 7.10].

Highlights van de FRITZ!Box 6660 Cable
 • 2 x 2 OFDM DOCSIS 3.1 channel bonding
 • 32 x 8 DOCSIS 3.0 channel bonding
 • 2 x 2 WiFi 6 (Wireless AX) met snelheden tot 3Gbit/s: 600 Mbit/s (QAM1025) in 2.4 GHz en 2400 Mbit/s in 5 GHz
 • 1 x 2.5 gigabit LAN-poort (IEEE 802.3bz standard, NBASE-T)
 • 4 x 1 gigabit LAN-poorten
 • 1 x USB 2.0-poort
 • DECT-basisstation voor maximaal zes telefoons en smarthometoepassingen
 • 1 poort voor analoge telefoon of faxapparaat
 • FRITZ!OS met ouderlijk toezicht, mediaserver, FRITZ!NAS, WiFi-toegang voor gasten, MyFRITZ! en meer
ANGA COM 2019
Bezoekers aan ANGA COM in Keulen kunnen AVM’s FRITZ!-highlights bewonderen van 4 tot en met 6 juni in hal 7, stand E10.

Vrije router-en modemkeuze
Helaas staan niet alle kabelaanbieders in Nederland hun klanten toe hun hardware te veranderen. Er is dus geen sprake van vrije router- en modemkeuze. In een EU-richtlijn is vastgelegd dat eindgebruikers de mogelijkheid moeten hebben om te kiezen welke netwerkapparatuur het best past bij hun kwaliteits- en functionaliteitsbehoeften. Wellicht zal de Europese regelgeving ooit geïmplementeerd worden in Nederland, zodat het, net zoals bij mobiele telefoons, vanzelfsprekend wordt om je eigen eindapparatuur te kiezen.

Over AVM
AVM biedt veelzijdige producten voor de snelle breedbandaansluiting en het intelligente thuisnetwerk. Met de FRITZ!-familie is AVM in Duitsland en Europa een toonaangevende fabrikant van breedbandeindapparaten  voor DSL, kabel, LTE en glasvezel. De smarthomeproducten, die met de standaarden WiFi, DECT en Powerline werken, zorgen voor een intelligent en veilig thuisnetwerk. Met het besturingssysteem FRITZ!OS kunnen alle FRITZ!-producten eenvoudig worden bediend. Dankzij kosteloze updates krijgen alle FRITZ!-producten regelmatig nieuwe functies voor meer comfort en veiligheid. FRITZ! is in Duitsland het toonaangevende merk voor het thuisnetwerk. Het bedrijf in Berlijn, dat in 1986 werd opgericht, investeert al vanaf het begin in eigen ontwikkeling voor veilige en innovatieve producten voor de breedbandaansluiting. De communicatiespecialist behaalde in 2018 met 750 medewerkers een omzet van 520 miljoen euro. Vind meer informatie over AVM en de producten op de website nl.avm.deFacebook of bekijk het Twitter-kanaal en YouTube-kanaal.  

Neem voor meer informatie contact op met:  

Progress Communications  
Kinyi Tsui / Tessa Graus  
E: fritz@progresscommunications.eu   
T: +31 (0)20 363 1152 
Laatste van AVM GmbH  
AVM introduceert FRITZ!Repeater 1200 en 600

Is jouw ‘ping’ laag genoeg voor een potje PONG? Ervaar het bij FRITZ! op Firstlook Festival

AVM op IFA: zes productintroducties en één FRITZ!OS voor alles
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 27 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
AVM GmbH contact  

Logo AVM GmbH

  +49 30 399 76 242
  press@avm.de
  nl.avm.de
AVM GmbH sociaal  


AVM GmbH tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Logo Honeypot
Logo We Love Communities
Logo Red Hat
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91075 persberichten
- 5972 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10252 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl