www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 70 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Infoblox lanceert vereenvoudigd securityplatform om dreigingen in hybride netwerken te detecteren en tegen te houden

BloxOne Threat Defense is de eerste hybride DNS-securityoplossing die bedrijven in staat stelt hun cybersecurity vanaf de basis te versterken en optimaliseren

Amsterdam, 5 juni 2019Infoblox Inc., marktleider in Secure Core Network Services, kondigt vandaag BloxOne Threat Defense aan: de eerste hybride securityoplossing in de markt die DNS inzet om dreigingen te detecteren en tegen te gaan. BloxOne Threat Defense heeft een schaalbare, hybride architectuur. De oplossing zorgt ervoor dat zowel de bestaande netwerken van bedrijven beveiligd zijn, als ook digitale transformatietechnologie als de cloud, IoT en SD-WAN. BloxOne Threat Defense verhoogt de productiviteit van analisten en verlaagt de totale bedrijfskosten voor beveiliging tegen dreigingen. Ook verlaagt het platform, eerder bekend als Active Trust Cloud, de responstijd bij een incident dankzij concrete inzichten uit de gehele security stack, waaronder SOAR (Security Orchestration Automation Response), en door geautomatiseerde acties die gebruik maken van uitgebreide integraties met het ecosysteem.

Hoewel bedrijven talloze security tools in hun stack hebben, wordt slechts een klein aantal dreigingen (zo’n 4%) onderzocht, mede door gebrek aan personeel. Uit onderzoek van het Ponemon Institute blijkt dat bedrijven gemiddeld 196 dagen nodig hebben om een datalek te identificeren. Dit resulteert in een verlies van 3,6 miljoen dollar per jaar en heeft een negatieve impact op de reputatie van een bedrijf. CISO’s staan voor steeds meer uitdagingen: ze moeten meer gedaan krijgen met minder middelen, en worden geacht de securityarchitectuur te vereenvoudigen, compliance te verhogen en de veiligheid van data te kunnen garanderen.

Bedrijven hebben behoefte aan een schaalbare, eenvoudige en fundamentele security-oplossing die dreiging opspoort in de dynamische netwerken van vandaag de dag. DNS is een onmisbaar onderdeel van de basis van het internet en iedere vorm van IP-communicatie. Hoewel DNS niet de grootste bekendheid geniet, biedt het de ideale basis voor security, omdat het in ieder netwerk aanwezig is, nodig is voor connectiviteit en mee kan schalen met de grootte van het internet. BloxOne Threat Defense biedt een hybride oplossing die ervoor zorgt dat bedrijfsnetwerken altijd, waar dan ook beveiligd zijn, en gebruik maakt van de bestaande infrastructuur (DNS) van een bedrijf.

Bedrijven als Bank Audi S.A.E. moeten in staat zijn om mobiele gebruikers die met hun netwerk willen verbinden te monitoren. “Onze hybride DNS-securityoplossing van Infoblox zorgt ervoor dat ons team terugkerend DNS-verkeer eenvoudig kan monitoren op één centrale plek, of gebruikers zich nu op locatie of extern bevinden,” zegt Moustafa Marzouk, hoofd IT-infrastructuur en ondersteuning bij Bank Audi S.A.E. “Hierdoor zijn we in staat om real-time dreigingen op te sporen en erop te reageren. Ons team kan eenvoudig integreren met onze bestaande securityoplossingen. Ook is het netwerk nu eenvoudig te beheren vanaf één schaalbaar platform, zodat toekomstige groei en innovatie mogelijk is.”

BloxOne Threat Defense maakt gebruik van zeer accurate dreigingsinformatie en analyses op basis van machine learning en detecteert daarmee hedendaagse malware, ransomware, phishing, exploit kits, data-extractie door DNS, DGA, DNS Messenger, fast-flux-aanvallen en nog veel meer. Dankzij de hybride aanpak zijn organisaties in staat om de cloud in te zetten om meer dreigingen te detecteren, terwijl ze tegelijkertijd meer inzichten hebben en een volledige integratie met het lokale ecosysteem mogelijk is.

“Het traditionele security-model past niet meer bij moderne organisaties, zeker niet nu deze continu nieuwe digitale transformatietechnologie omarmen zoals SD WAN, IoT en de cloud,” zegt Kanaiya Vasani, Executive Vice President Products & Corporate Development bij Infoblox. “Met BloxOne Threat Defense biedt Infoblox klanten een oplossing die overal beschermt, overal uitrolbaar is en integreert met de al aanwezige securityoplossingen, waardoor de securityomgeving geoptimaliseerd en gestroomlijnd wordt. Zo hoeven bedrijven zich minder zorgen te maken over de losse silo’s die ontstaan bij het gebruik van meerdere securityoplossingen en hun huidige securityoplossing in plaats daarvan beheren als één architectuur.”

Met BloxOne Threat Defense heeft Infoblox de ActiveTrust Suite verder geoptimaliseerd. Hierdoor woorden klanten geholpen om hun totale kosten voor beveiliging tegen dreigingen te verlagen, onder andere door:
  • Overname van activiteit van statische perimeterbeveiliging zoals Next Gen firewalls, IPS en web proxy’s: verlaag het onveilige verkeer naar de oplossingen door bestaande DNS servers in te zetten als de eerste beveiligingslinie.
  • Reactietijd bij een incident met twee derde te verlagen: Automatiseer reacties wanneer afwijkend gedrag wordt waargenomen, blokkeer cyberdreigingen en biedt de juiste data om het ecosysteem efficiënter te onderzoeken
  • SOAR/SIEM-netwerken te versterken en reacties te prioriteren: gebruik DNS-, DHCP- en IPAM-data van SOAR/SIEM-platformen om dreigingen te prioriteren op basis van dreigingsniveau en daarnaar te handelen
  • Analisten drie keer productiever te maken: geef je security-analisten de tools om snellere en betere besluiten te nemen terwijl je het aantal menselijke fouten verlaagt met geautomatiseerd dreigingsonderzoek, inzichten in verwante dreigingen en informatie over locatie en cybercriminelen.
Voor meer informatie over deBloxOne Threat Defense-oplossing, zie: https://www.infoblox.com/products/bloxone-threat-defense/Over Infoblox
Infoblox neemt met zijn Secure Cloud Managed Network Services een voorsprong richting next-level DDI. Infoblox levert next-level beveiliging, betrouwbaarheid en automatisering voor cloud- en hybride systemen en helpt klanten op weg naar een volledig geïntegreerd netwerkbeheer. Infoblox is een erkend leider met een marktaandeel van 50 procent en 8.000 klanten, waaronder 350 uit de Fortune 500. Meer informatie op http://www.infoblox.com.Voor meer persinformatie:

Yellow Communications
Tijs Mannien
Tel: +31 (0)23 555 34 24
E-mail: infoblox@yellow-communications.com
Laatste van Infoblox  
94% van de securityteams erkent, maar investeert onvoldoende in de inzet voor dreigingsonderzoek

Infoblox onderzoek: DNS evolutie cruciaal voor de acceptatie van 5G en next generation netwerktechnologie

Onveilig thuiswerken: angst reëel dat toegang belangrijker wordt geacht dan security
Cloud en telecommunicatie specialist Techone neemt hostingprovider Protagonist over

Pure Storage en Cohesity sluiten strategisch partnership om snelle, grootschalige recovery te bieden

Hoger opgeleiden stelen vaker dan laagopgeleiden

Zyxel Networks lanceert Campus Academy e-learning platform voor netwerkspecialisten

Ivanti verbetert gebruiksgemak van Service- en Asset Management-oplossingen met Biometrische Authenticatie, Self-Service Automation Bots en Automated Asset Discovery

Thales breidt partnernetwerk en software-integraties flink uit

Terraform Cloud van HashiCorp biedt nieuwe zakelijke functionaliteiten via multi-cloud infrastructure as a service

Softwarebedrijf Klippa betreedt de Amerikaanse markt ondanks corona-onzekerheid

Mood Media lanceert wereldwijde Centre of Excellence-divisie

Apple reseller Amac ziet omzet stijgen en winst verdubbelen

Onderzoek Cloud Security Alliance toont grote vraag naar CASB, extra scholing nodig om doelstellingen cloud-beveiliging te verduidelijken
Het welbekende Heliview recept met een nieuw ingrediënt

Winvision versterkt Leadership Team met Raymond van Ham en Mike van Zandwijk

Slechts 24 procent van de organisaties weet goed om te gaan met verandering

Buitink Technology brengt complete lijn voertuigschermen voor coronapreventie op de markt

HMD Global haalt 230 miljoen USD op in nieuwe investeringsronde

Nieuwe Dell Latitude Chromebook Enterprise geeft bedrijven vertrouwen om vanaf elke locatie te werken

CyberArk voor tweede keer leader in Gartner Magic Quadrant voor Privileged Access Management

Siemens levert planningsmodule aan Batenburg Techniek

Livegang van 5G heeft grote gevolgen voor mobiel gamen

Pinewood ontzorgt Haaglanden Medisch Centrum (HMC) op digitale veiligheid

Plus500 behaalt omzet van 564,2 miljard dollar in eerste helft van 2020

Meer dan 600 startups en scale-ups krijgen Corona-overbruggingsfinanciering

Nutanix Hybrid Cloud Infrastructure is nu beschikbaar op Amazon Web Services
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 70 dagen
PR contact  

Logo Yellow Communications
Infoblox contact  

Logo Infoblox

  +31 20 354 41 00
  www.infoblox.com
Infoblox sociaal  


Infoblox tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo Curvature
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Stocard
Logo Zyxel
Logo Ivanti
Logo Thales
Logo Winvision
Logo OutSystems
Logo Solvinity
Logo Concept uitgeefgroep
Logo Ctac N.V.
Logo Extreme Networks
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Logo Online Academy
Logo Netskope
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 89032 persberichten
- 5767 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8547 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl