www.lubbersdejong.nlContentbureauContentbureauwww.marcommit.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (187 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

SUEZ maakt self-service pricing tool voor bedrijven met Mendix

SUEZ Water Management eCommerce portal genereert 500.000 GBP extra omzet binnen 90 dagen

Mendix, onderdeel van Siemens en wereldwijde leider in no-code/low-code voor enterprises, kondigt aan dat SUEZ een eigen eCommerce portal heeft ontwikkeld. Met deze self-service tool kunnen (potentiële) zakelijke klanten van SUEZ in het Verenigd Koninkrijk eenvoudig een berekening uitvoeren voor de kosten van het afvalbeheer. De SUEZ eCommerce portal werd in minder dan drie maanden ontwikkeld met het Mendix low-code platform. De nieuwe applicatie heeft al gezorgd voor meer dan 500.000 GBP aan nieuwe omzet en heeft, omdat het face-to-face verkoop vervangt, de acquisitiekosten met 20% teruggebracht.

De SUEZ eCommerce portal integreert postcodes met de data en prijsmodellen van SUEZ zodat klanten direct een nauwkeurige offerte krijgen. Om ervoor te zorgen dat IT samen met de business kon werken aan de ontwikkeling van de tool, gebruikte SUEZ het intuïtieve, visuele ontwikkelplatform van Mendix. Daarmee kon de nieuwe applicatie binnen zeer korte tijd worden ontwikkeld.

Miljoenen opties in pricing engine
“Onze missie is om te leven in een maatschappij waarin er geen afval meer bestaat, zegt Matt Rogers, chief information officer bij SUEZ in het Verenigd Koninkrijk. “We gebruiken low-code technologie niet alleen om de impact van afval op het milieu te minimaliseren, maar om het volledig te elimineren uit onze interne systemen en processen. Het feit dat we te maken hebben met 10.000 postcodegebieden in ons land, elk met eigen regels voor ieder type afval, zorgt ervoor dat er letterlijk miljoenen opties zijn in onze pricing engine. We konden geen oplossing vinden die tegemoet kwam aan onze eis om de prijzen aan te passen aan de verschillende geografische locaties, dus hebben we zelf een applicatie ontwikkeld.”

Meer applicaties ontwikkelen
SUEZ hergebruikt in het Verenigd Koninkrijk 8,5 miljoen ton afval en produceert meer dan 1,1 miljoen MWh aan hernieuwbare energie per jaar. Dankzij het feit dat assets voor verschillende toepassingen kunnen worden ingezet, wil SUEZ het gebruik van het Mendix-platform verder uitbreiden om meer applicaties te ontwikkelen die helpen de impact van afval op het milieu te verminderen.

“Als er iets ontbreekt in ons applicatieportfolio kunnen we low-code inzetten om snel nieuwe ideeën om te zetten in applicaties”, vertelt Rogers. “We kunnen nu projecten opstarten die voorheen niet mogelijk waren, omdat de benodigde technologie er niet was. Door Rapid Application Development met low-code kan iedere medewerker die een idee heeft om processen te verbeteren dit in de praktijk brengen.”

“De waarde aantonen van IT-investeringen is een lastige taak voor iedere CIO”, zegt Derek Roos, CEO van Mendix. “Het gebruiken van low-code technologie waarmee ieder team kan bijdragen aan het proces van software-ontwikkeling, is een manier om snel resultaat te behalen. SUEZ, voorloper in een ogenschijnlijk traditionele sector, heeft een enorme stap gemaakt in hun digitale transformatie waarmee het niet alleen klanten de informatie geeft om een goede keuze te maken, maar ook zelf het aanbod in het Verenigd Koninkrijk kan uitbreiden en meer klanten kan bedienen tegen lagere kosten.”

----------------

OverMendix
Mendix, de wereldleider in low-code, transformeert de wereld van legacy-software en applicatie-ontwikkeling door business- en IT-teams bij elkaar te brengen om snel en gezamenlijk stabiele en moderne applicaties voor de onderneming te bouwen. Het low-code applicatie-ontwikkelingsplatform vanMendixricht zich direct op de software developer talent gap en zorgt ervoor dat business én IT vanaf het begin nauw samenwerken gedurende het hele proces van applicatieontwikkeling en implementatie.

Mendixwordt erkend als ‘leider’ door analisten als Gartner en Forrester, en helpt klanten hun organisaties en markten digitaal te transformeren door apps te bouwen, beheren en te verbeteren met een ongekende snelheid en op ongekende schaal. Al meer dan 4000 vooruitstrevende bedrijven gebruiken hetMendix-platform om bedrijfsapplicaties te bouwen die klanten verrassen en de operationele efficiëntie verbeteren. Word lid van deMendix-community op LinkedIn en Twitter. Begin gratis met het bouwen van apps op signup.mendix.com.
Tags bij dit bericht  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 187 dagen
Mendix contact  

Logo Mendix

  +31 10 276 0434
  info@mendix.com
  www.mendix.com
Mendix sociaal  


Mendix tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87260 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6798 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nl