www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2477 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (165 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Oplossing Riverbed versnelt prestaties SaaS-applicaties

  • Innovatieve SaaS Accelerator optimaliseert de prestaties van SaaS-apps zoals Office 365, Salesforce, Box, ServiceNow en anderen
  • SaaS Accelerator in combinatie met Riverbed's End User Experience Monitoring biedt bedrijven voor het eerst de mogelijkheid om de prestaties van op SaaS gebaseerde zakelijke apps direct te meten, te bewaken en te versnellen
  • Nieuwe updates voor het Riverbed Digital Performance Platform met verbeteringen aan SD-WAN en Digital Experience Management-oplossingen (DEM)
Utrecht, 4 juni 2019 – Riverbed®, The Digital Performance Company ™, introduceert de Riverbed SaaS Accelerator; een baanbrekende nieuwe oplossing die de prestaties van toonaangevende SaaS-apps, zoals Office 365, Salesforce, ServiceNow en Box, tot wel tien keer versnelt. Wanneer SaaS Accelerator wordt gecombineerd met End User Experience Monitoring (onderdeel van Riverbed's Digital Experience Management-aanbod), kunnen bedrijven voor het eerst direct de prestaties van op SaaS gebaseerde bedrijfsapplicaties meten en monitoren en deze vervolgens moeiteloos versnellen.

LinkedIn: Riverbed introduceert baanbrekende oplossing om SaaS-applicaties te versnellen – de eerste en enige oplossing om de prestaties van de SaaS-app tot wel tien keer te versnellen: https://rvbd.ly/2E8OQUt

Bedrijven over de hele wereld weten dat het bieden van een geweldige werknemers- en klantervaring van vitaal belang is om bedrijfsgroei te garanderen. Cloud en Software-as-a-Service (SaaS) zijn veelbelovend qua serviceflexibiliteit, wendbaarheid, geoptimaliseerde prestaties en gebruikerservaring. In 2020 verplaatsen bedrijven maar liefst 80 procent van hun applicaties naar deze omgeving1. Bedrijven hebben echter moeite om deze belofte na te komen: 73 procent rapporteert dat ze maandelijks slechte SaaS-prestaties ervaren en maar liefst 90 procent geeft aan dat deze prestatiedegradatie invloed heeft op hun bedrijf2.

Voor bedrijven met een gedistribueerd personeelsbestand, waarvan de gebruikers applicaties vanuit filialen, luchthavens, klantlocaties of cafés openen of die zich vaak ver van SaaS-servers bevinden, kan de nieuwe SaaS Accelerator de gebruikerservaring en bedrijfsresultaten drastisch verbeteren. Dit is mogelijk door het voorkomen van prestatieverschillen en verstoringen die het vermogen van een werknemer om verbonden, tevreden en productief te blijven, verstoren. Door de prestaties van kritieke SaaS-applicaties drastisch te verbeteren, kunnen wereldwijd verspreide organisaties de time-to-market radicaal versnellen, het concurrentievermogen vergroten en de omzetgroei stimuleren.

Bekijk de Live Webcast: Breakthrough Innovations in SaaS and Cloud Performance

Als cloudoplossing stelt SaaS Accelerator organisaties in staat de service binnen enkele minuten op te zetten, zodat zij direct kunnen profiteren van verbeterde prestaties. Riverbed SD-WAN-klanten profiteren van one-click-provisioning met behulp van de Riverbed SD-WAN-beheerconsole. Daarnaast kunnen bestaande SteelHead-apparaten en SteelHead Mobile-klanten hun huidige investering gebruiken bij de implementatie van SaaS Accelerator voor een uitgebreide oplossing die zich uitstrekt van het eindgebruikerapparaat via het netwerk tot de SaaS-applicatie. Riverbed SaaS Accelerator stelt bedrijven met een beveiligingsprofiel die vereisen dat alle SaaS-verkeer wordt gebackhauled via een datacenter in staat deze aanpak te behouden, terwijl factoren die de productiviteit voor mobiele en externe werknemers belemmeren worden verminderd.

Lees onze blogpost: Boost the Digital Experience of Your Company’s End Users

“Organisaties wereldwijd zien de noodzaak in van digitale transformatie. Hierdoor erkennen ze de kriticiteit van het meten van de modernisering van de ervaring en de infrastructuur. Misschien is die modernisering nergens noodzakelijker dan in de netwerkinfrastructuur, die de essentiële leidraad vormt voor het leveren van applicaties en verbeterde digitale ervaringen”, zegt Brad Casemore, IDC Research VP, Datacenter Networking. “Uit onderzoek van IDC blijkt dat bedrijven wereldwijd zich steeds meer bezighouden met de vraag hoe goed hun netwerkinfrastructuur de prestaties en beveiliging van SaaS- en IaaS-applicaties in een multi-cloudcontext ondersteunt. De nieuwste productintroducties van Riverbed, waaronder SaaS Accelerator en uitbreidingen van SD-WAN en het Digital Experience Management-aanbod, zijn volledig gericht op het aanpakken van die uitdagingen.”

“Bedrijven bevinden zich tegenwoordig in verschillende stadia van digitale transformatie, zelfs binnen hun eigen bedrijf. De nieuwe release van Riverbed is gericht op het aanpakken van specifieke uitdagingen waarmee organisaties worden geconfronteerd op hun digitale reis en het verzekeren van cloud- en SaaS-prestaties”, zegt Dante Malagrino, Senior Vice President & General Manager, Cloud Infrastructure Business Unit. “Het vermogen van Riverbed om app-prestaties en gebruikerservaring te meten en te monitoren en pro-actief SaaS- en cloud-gebaseerde-applicaties te versnellen naar iedereen, overal, ongeacht de locatie, is uniek in de branche.”

Nieuwe SD-WAN-verbeteringen
Riverbed kondigde ook verbetering aan van zijn SD-WAN-oplossingen (SteelConnect en SteelHead SD), die geüniformeerde orkestratie en connectiviteit bieden over het gehele gedistribueerde bedrijfsnetwerk met ingebouwde beveiliging, optimalisatie en zichtbaarheid. Deze release verhoogt de wendbaarheid, beveiliging en efficiëntie met verbeteringen in multi-cloud netwerkautomatisering, verbeterde service-chaining voor on-premises en cloud-gebaseerde beveiligingsservices en verhoogde flexibiliteit om SD-WAN in meer complexe mondiale omgevingen in te zetten en te beheren. Deze SD-WAN-versie bevat ook extra integratie met Zscaler, die one-click-integratie levert aan het beveiligingsplatform van Zscaler voor duizenden filialen.

James Orgill, IT Operations Manager bij Trajan Scientific & Medical, een wereldwijde fabrikant van wetenschappelijke oplossingen, zet de SD-WAN-oplossing van Riverbed organisatiebreed in: “We hanteren een agressieve groeistrategie door acquisitie om onze missie, een positieve impact hebben op menselijk welzijn, versneld te bereiken. Vaak moeten we binnen een paar dagen meerdere nieuwe sites online krijgen en integreren in onze systemen op meerdere continenten. Dat soort flexibiliteit vereiste een totaal heroverweging van ons netwerk. De cloudgebaseerde SD-WAN-oplossing van Riverbed stelt ons in staat sneller te reageren en efficiënter te zijn in de complexe omgeving waarin we werken, en de maandelijkse netwerkkosten met meer dan de helft te verlagen.”

Vooruitgang in Digital Experience Management-oplossing (DEM)
Riverbed kondigt ook vooruitgang aan in zijn DEM-aanbod, de toonaangevende en meest complete oplossing om de digitale ervaring van eindgebruikers te meten en te beheren. Dit omvat de introductie van een automatische herstelfunctie die helpt bij het proactief herkennen en oplossen van veelvoorkomende problemen voordat deze de gebruikerservaring beïnvloeden of worden geëscaleerd om te ondersteunen. Het resultaat is een betere gebruikerstevredenheid, lagere IT-kosten en verbeterde stabiliteit.

De op drie na grootste bank van Zwitserland, Raiffeisen, gebruikt de DEM-oplossing van Riverbed om de digitale ervaring van zijn werknemers te transformeren en zijn strategie voor mobiel personeel te ondersteunen: “Onze medewerkers moeten op elk moment toegang hebben tot alle applicaties die ze nodig hebben, vanaf elk apparaat”, zegt Stefan Somogyi, System Specialist Expert, Raiffeisen Zwitserland. “Met Riverbed zijn we in staat proactief problemen te identificeren, vaak nog voordat werknemers weten dat er een probleem bestaat, en het probleem aan te pakken, op te lossen en mensen te laten zien wat de oorzaak was. We hebben minder problemen op te lossen en de problemen die we hebben, worden sneller opgelost.”

Riverbed Digital Performance Platform
Riverbed biedt een uniform en geïntegreerd platform dat de digitale prestaties verbetert in elk aspect van het bedrijf van zijn klanten. Het Riverbed Digital Performance Platform omvat een krachtige combinatie van Digital Experience Management en Next-Generation Infrastructure-oplossingen die garant staan voor geweldige digitale- en gebruikerservaringen, nieuwe niveaus van operationele wendbaarheid leveren en bedrijfsresultaten versnellen.
  • Digital Experience Management (DEM): uniform, end-to-end prestatiebeheer (over netwerken, apps, infrastructuur en apparaten voor eindgebruikers) en bedrijfsrelevante inzichten stellen organisaties in staat om proactief digitale ervaringen te meten, te beoordelen en te verbeteren. Het resultaat: hogere gebruikerstevredenheid en snellere innovatie.
  • Next-generation infrastructuur: dankzij SD-WAN en applicatie- en cloudversnelling, stelt Riverbed organisaties in staat om sneller en veiliger te werken door gedistribueerde IT efficiënter te maken en meer wendbaarheid en prestaties te leveren voor betere klant-, partner- en werknemerservaringen. SD-WAN helpt ook ontwikkelingslanden om nu verouderde technologieën over te slaan en direct naar een moderne infrastructuur te gaan, waardoor ze betere ervaringen voor burgers kunnen bieden.
Volg Riverbed
Facebook
LinkedIn
Riverbed Blog
Riverbed Community
Twitter (@Riverbed)
YouTube
SlideShare

###

Over Riverbed

Riverbed, The Digital Performance Company™, heeft als doel om de menselijke ervaring in de digitale wereld te verbeteren. Achter elke digitale ervaring ligt een menselijke ervaring, en Riverbed helpt organisaties digitale ervaringen te meten en digitale performance te maximaliseren, zodat ze betere en krachtigere menselijke ervaringen kunnen bieden. Voor klanten, medewerkers, partners, patiënten en inwoners. Het Digital Performance Platform van Riverbed combineert Digital Experience Management- en next-generation infrastructuur-oplossingen die naadloze digitale en gebruikerservaringen garanderen. Het platform levert nieuwe mogelijkheden voor operationele flexibiliteit en versnelt de businessresultaten. Tot de meer dan 30.000 klanten van Riverbed behoren alle bedrijven in de Forbes Global 100. Kijk voor meer informatie op riverbed.com.

Riverbed en alle hierin gebruikte product- of servicenamen of logo’s van Riverbed zijn handelsmerk van Riverbed Technology, Inc. Alle andere genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Tags bij dit bericht  
Persberichten van vrijdag 15 november 2019  
Knowliah erkend als representatieve aanbieder wereldwijd in Enterprise Legal Management Solutions

Paskal van Lomm wint Digital Transformers Awards 2019 met medisch platform Duxxie

Eerste Startupbootcamp Media accelerator 2019 met thema Going Beyond

Effectory is wederom FD Gazelle 2019 en wint de Award in regio West

Nieuwe Bluetooth-headsets van Poly bieden meer connectiviteitsopties en gebruiksvrijheid

Nieuwe financieringsronde versnelt groei Textmetrics 

Softwarebedrijf Intigris benoemd tot FD Gazelle 2019
Secretaresses en andere supportprofessionals zijn opvallend loyaal

Zo maak je van Black Friday een positieve klantervaring

devolo Magic 1 WiFi mini: kleine adapter, krachtige WiFi

Eerste Managed DNS Security-dienst nu beschikbaar op Nederlandse markt

Eten belangrijker dan cadeaus tijdens de feestdagen

Oracle opent Gen 2 Cloud-regio in Nederland

ThousandEyes lanceert collectief inzicht in wereldwijde internetprestaties

Onderzoek ThousandEyes: opvallende verschillen in prestaties tussen AWS, GCP, Azure, Alibaba en IBM Cloud

Henk Nijland benoemd als Directeur Operations van Bizway

Ouderwets huishoudboekje nog steeds populair voor financiële administratie

Makkelijker je weg vinden in het buitenland met nieuwe vertaalfunctie in Google Maps

Siemens neemt Atlas 3D over en vergroot zijn additive manufacturing-portfolio

Fortinet breidt dynamische cloud-beveiliging uit in Azure
Geplaatst:
Verstreken tijd: 165 dagen
PR contact  
Logo LVTPR
Riverbed contact  
Logo Riverbed
  +31 (0) 23 711 5000
  riverbed-benelux@riverbed.com
  www.riverbed.com
Riverbed sociaal  
Riverbed tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Saxion
Logo VPNtotaal.nl
Logo Relined Fiber Network
Logo Insight
Logo Edubookers.com
Logo Humanwave B.V.
Logo Datacenter.com
Logo TenderApp
Logo DeltaFiber B.V.
Logo Global Knowledge
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Digital Transformers
Logo Startupbootcamp
Logo Effectory
Logo Poly
Logo Schoevers
Logo devolo
Logo Telindus
Logo Lightspeed
Logo Oracle
Logo ThousandEyes
Logo ThousandEyes
Logo Bizway B.V.
Logo Flanderijn
Logo Citrix
Logo Interxion
Openingstijden
Ma-Vr:  08:00 - 22:00
Za-Zo:  Alleen aanleveren

Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87087 persberichten
- 5550 bedrijfsprofielen
- 57 PR-bureauprofielen
- 6636 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
ContentbureauContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl