www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2489 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (266 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Influx PR & Communicatie

Detamo professionaliseert uitzendproces met digitale ondertekendienst Krabbl van IntraData

Schiphol-Rijk, 3 juni 2019 – Detamo, specialist in het detacheren van technisch personeel, heeft de digitale ondertekendienst Krabbl gekozen voor verdere professionalisering van het uitzendproces. Vanaf nu worden alle documenten voor zowel flexkrachten als klanten in slechts een paar klikken digitaal verwerkt en afgehandeld conform AVG-voorschriften. Zodra alle handtekeningen zijn gezet, ontvangen de afzender en de ondertekenaar(s) de getekende documenten digitaal retour. Via het Krabbl-portal is ook de ondertekenstatus realtime te volgen.

Vanaf de oprichting van Detamo in 2000, lag de focus op het detacheren van technisch personeel voor de telecombranche. Toen Niels Paardekooper in augustus 2017 aan boord kwam als partner, nam hij zijn ervaring mee op het gebied van detacheren in de branche installatietechniek. “Als gevolg van de uitbreiding naar deze sector nam de hoeveelheid documenten flink toe”, aldus Paardekooper. “Bevestigingen naar klanten, nieuwe arbeidsovereenkomsten betekenden een flinke toename van de papierstroom. Vanuit mijn vorige werkomgeving had ik al een duidelijke visie op de digitalisering van papierstromen: alles wat standaard is zoveel mogelijk digitaliseren. Dat wil zeggen, het hele uitzendproces vanaf de inschrijving tot en met plaatsing.”

Tijdwinst en professionalisering
De implementatie van Krabbl, nu vier maanden geleden, levert alleen al in de sollicitatieprocedure een flinke tijdwinst op. Paardekooper: “Dit proces verliep tot die tijd nog heel traditioneel en was tijdrovend: flexkrachten uitnodigen op de vestiging, de benodigde documenten printen, overeenkomst ondertekenen en weer inscannen. Door de groei en verbreding van de vakgebieden hebben we de afgelopen twee jaar heel veel nieuwe mensen gedetacheerd. Met Krabbl zou dit een besparing hebben opgeleverd van ettelijke uren. En dat is los van de mensen die al in dienst zijn en hernieuwde documenten nodig hebben of nieuwe overeenkomsten met klanten. Ook de documenten van een auto-overeenkomst voor een nieuwe medewerker versturen we nu via Krabbl. Alle vestigingen maken gebruik van Krabbl en werken met hetzelfde CRM- en recruitmentsysteem en dezelfde database. Er gebeurt ook veel mobiel, denk aan laptop en tablet. Alle documenten kunnen nu ter plekke worden gegenereerd. Het registreren en verzenden van documenten voor een autowissel of de uitgifte van gereedschap, kunnen we ook vanaf de bouwplaats doen. Dat is voor ons echt een enorme vooruitgang.”

De kracht is tweeledig
Niels Paardekooper had al een zeer positieve ervaring met het werken met IntraData. Maar toen Detamo aan de gang ging om processen te digitaliseren, zijn verschillende partijen benaderd. Wederom viel de keuze op IntraData vanwege de positieve ervaring en de eenvoud van de Krabbl-oplossing. “De kracht van Krabbl is tweeledig. In de eerste plaats versnelt het onze bedrijfsprocessen enorm. Je kunt documenten nooit meer kwijtraken dus je weet exact wat wel/niet is ondertekend. Ten tweede is het voor de audits en certificeringen die we hebben een waterdicht systeem. Dat zijn voor ons de twee grootste pluspunten.”

Simon Kornblum, commercieel manager IntraData, is verheugd over de keuze van Detamo voor Krabbl. “De Krabbl-dienst is speciaal ontwikkeld voor het midden- en kleinbedrijf zodat ook dit segment kan profiteren van de voordelen van de digitale handtekening. Voor branches zoals de flexbranche waarin veel documenten in omloop zijn die getekend moeten worden, bespaart Krabbl tijd én geld. Papiervrij en veilig: ontvangen, lezen, ondertekenen, klaar!”

Over Detamo
Detamo is in 2000 opgericht door Michel Mol en onderdeel van de Connectica Groep. Hieronder valt ook Connectica Project Force dat zich meer richt op projecten. Detamo startte met een kantoor in Zaandam en is inmiddels uitgebreid met vestigingen in Breda en Den Bosch. In september wordt een vestiging in de regio Den Haag geopend en volgend jaar een in de regio Veenendaal-Utrecht-Apeldoorn.

Over IntraData
IntraData BV is onderdeel van de Solipsisgroep en brengt sinds 1996 zijn documentmanagementoplossing IntraOffice op de markt. IntraData is een van de grondleggers van de oplossing voor gedigitaliseerd archiefbeheer met ondersteuning voor bulk computeroutput. IntraOffice wordt dage­lijks door meer dan 45.000 bedrijven gebruikt, die maandelijks meer dan 51 miljoen documenten verwerken. IntraOffice is in zeven landen operationeel en in zeven talen beschikbaar, zowel in licentievorm als in SaaS-dienst. 

IntraData is onderdeel van de Solipsisgroep, waartoe ook Solipsis, Holland House en Solipsis Managed Services behoren. Voor meer informatie: zie www.intradata.nl, www.solipsis.nl, www.hollandhouse.com en www.solipsismanagedservices.nl.

Noot voor de redactie:
Influx PR, Gerline van Wijnen, t. 055 3663034 of e-mail: gerline@influx-pr.com
Laatste van IntraData  
IntraData vernieuwt huisstijl en website

Detamo professionaliseert uitzendproces met digitale ondertekendienst Krabbl van IntraData

IntraData introduceert Krabbl-portal
Geplaatst:
Verstreken tijd: 266 dagen
PR contact  

Logo Influx PR & Communicatie
IntraData contact  

Logo IntraData

  +31 20 316 02 50
  info@intradata.nl
  www.intradata.nl
IntraData sociaal  


IntraData tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Barracuda Networks
Logo IntraData
Logo Visma
Logo Unisys
Logo LogRhythm
Logo Veeam Software
Logo Arrow Electronics
Logo UiPath
Logo Xerxes Group
Logo Infoblox
Logo Red Hat, Inc.
Logo Thales
Logo PA Consulting
Logo Cloudian B.V.
Logo Odin Groep
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87779 persberichten
- 5614 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7484 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl