www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (168 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: KINXX PR

Global IT-oplossingen leverancier Rahi Systems selecteert maincubes voor datacenter oplossingen setups in Europa

AMSTERDAM, NL/FRANKFURT, DE/FREM0NT, VS - 3 juni 2019 - maincubes, een Europese datacenter aanbieder met 'German-engineered' datacenters in Amsterdam en Frankfurt, is een partnership aangegaan met Rahi Systems - een wereldwijde leverancier van IT-oplossingen. Rahi Systems biedt een volledig pakket oplossingen op het gebied van fysieke infrastructuur, storage, computing, netwerken, stroom & koeling, en audio/video. Binnen de samenwerkingsovereenkomst kan Rahi Systems ‘setups’ voor datacenter-infrastructuuroplossingen aan haar klanten leveren binnen de colocatie faciliteiten van maincubes in Frankfurt, Duitsland (FRA01) en Amsterdam Schiphol-Rijk, Nederland (AMS01).

Rahi Systems is opgericht in 2012. De oplossingen van Rahi helpen organisaties bij het creëren van een ‘dynamische en efficiënt beheerde omgeving die kan inspelen op de hedendaagse eisen van vanuit de business.’ Met expertise op het gebied van computer-, storage-, netwerk- en beveiligingstechnologieën, en ook cloud-platformen en -services, heeft het Rahi-team de mogelijkheid om datacenters van elke omvang te optimaliseren en ‘robuuste, multi-vendor’ oplossingen te ontwerpen die tegemoet komen aan de unieke behoeften van elke klant.

Het hoofdkantoor van Rahi Systems is gevestigd in Fremont, in Californië, USA. Daarnaast heeft Rahi kantoren in de VS, Canada, India, China, Taiwan, Hongkong, Japan, Korea, Singapore, Ierland, Nederland, Duitsland, Turkije en het Verenigd Koninkrijk.

Rahi Systems en de Europese colocatie provider maincubes verwachten dat hun aangekondigde partnership inspeelt op de behoeften van cloud service providers (CSP's), content providers en enterprise organisaties. Het creëren van setups voor datacenter infrastructuuroplossingen in het maincubes datacenter in Frankfurt (FRA01) en het maincubes datacenter in Amsterdam (AMS01), biedt nieuwe mogelijkheden voor hun gezamenlijke klanten. In het kader van de samenwerkingsovereenkomst kan Rahi Systems bijvoorbeeld een op maat gemaakte computer-, netwerk- en storage-infrastructuur opzetten, inclusief de huur van servers en andere apparatuur. maincubes kan op zijn beurt bijvoorbeeld de onlangs voltooide twee private datacentersuites (capaciteit: 1,7MW en 1,3MW) in Amsterdam 'kant-en-klaar' aan potentiële klanten leveren.

"De diensten van Rahi Systems en maincubes zijn echt complementair aan elkaar,” zegt Marcus Doran, Vice President en General Manager van Rahi Systems Europe. "maincubes heeft twee datacenter suites beschikbaar in hun Amsterdam AMS01 datacenter met een totale capaciteit van 3MW. Rahi's kantoor in Amsterdam is gunstig gelegen binnen een straal van 23,5 km van maincubes. Wij zijn in staat om deze locatie gemakkelijk te onderhouden en ondersteunen deze twee grote datacenter suites die ideaal zijn voor end-to-end datacenter- en lab-opstellingen.”

Solide partnership

Maincubes is onderdeel van het Duitse bouwconcern Zech Group en heeft in oktober 2017 zijn eerste colocatie datacenter in Frankfurt am Main, in Duitsland in gebruik genomen. maincubes noemt de infrastructuur van zijn datacenters German-engineeered,’ wat betekent dat het bedrijf geen enkel risico wil nemen ten aanzien van de infrastructuur van het datacenter. Daarom staan hoge redundantie, beschikbaarheid en veiligheid hoog op de prioriteitenlijst van het bedrijf. maincubes kondigde onlangs aan dat haar engineering inspanningen hebben geresulteerd in het optekenen van twee DAX-geregistreerde colocatie klanten in Frankfurt. Het tweede Europese datacenter van maincubes, in Amsterdam Schiphol-Rijk, werd in september 2018 geopend.

"maincubes richt zich op de uitrol van solide en risicomijdende datacenter infrastructuren, een aanpak die we betiteld hebben als typisch Duits. We noemen onze datacenters daarom graag German-engineered," zegt Joris te Lintelo, directeur van maincubes. "Hetzelfde geldt voor de partnerships die we aangaan. Sinds de oprichting van Rahi Systems in 2012 is het bedrijf erin geslaagd om met veel tevreden klanten bewezen track records op te bouwen voor zijn datacenterdiensten. Ook het groeitempo spreekt tot de verbeelding. We zijn blij met de vandaag aangekondigde samenwerkingsovereenkomst. Het management van Rahi Systems deelt onze visie met betrekking tot 'solide engineering' en het ondersteunen van klanten met enterprise-grade datacenter oplossingen.”--------------------
Over Rahi Systems

Rahi Systems levert een suite van oplossingen en diensten die de kosten, prestaties, schaalbaarheid, het beheer en de efficiëntie van een huidige geïntegreerde omgeving optimaliseren. Rahi Systems is opgericht in 2012 door ondernemers met een diepgaande kennis van de behoeften en uitdagingen van service providers, overheidsinstellingen en enterprises. De onderneming is gegroeid dankzij een oplossingsgerichte aanpak, een uitstekende ondersteuning en een cultuur die gericht is op van klantsucces. Rahi heeft zijn hoofdkantoor in Fremont, in Californië USA, met kantoren in de VS, India, Hong Kong, Singapore, China, Turkije, Ierland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Japan en Australië.

Voor meer informatie over Rahi Systems, ga naar: https://www.rahisystems.com/.

--------------------
Over maincubes

maincubes is onderdeel van het Duitse bouwconcern Zech Group en heeft zijn hoofdkantoor gevestigd in Frankfurt am Main, in Duitsland. maincubes heeft een uitrol gepland van grootschalige, redundant ontworpen en streng beveiligde datacenters in heel Europa. De huidige datacenter locaties bevinden zich in Frankfurt in Duitsland en in Amsterdam Schiphol-Rijk. maincubes Frankfurt (FRA01) raakt inmiddels zienderogen gevuld, vooral nadat maincubes twee DAX-genoteerde bedrijven als klant heeft opgetekend, maar FRA01 heeft nog steeds vrije ruimte over. Het onlangs geopende datacenter van maincubes in Amsterdam Schiphol-Rijk (AMS01) heeft eveneens nog vrije ruimte beschikbaar, waaronder twee private wholesale datacenter suites (1.7MW en 1.3MW).

Voor meer informatie over maincubes, ga naar: https://www.maincubes.com/en/.

--------------------
Rahi Systems
Alison Lolis, 510-651-2205
VP of Marketing
alison@rahisystems.com

Maincubes
PR & Communication
+49 69 6976810-39
presse@maincubes.com
Tags bij dit bericht  
Eerder van maincubes B.V.  
Persberichten van vrijdag 15 november 2019  
Knowliah erkend als representatieve aanbieder wereldwijd in Enterprise Legal Management Solutions

Paskal van Lomm wint Digital Transformers Awards 2019 met medisch platform Duxxie

Eerste Startupbootcamp Media accelerator 2019 met thema Going Beyond

Effectory is wederom FD Gazelle 2019 en wint de Award in regio West

Nieuwe Bluetooth-headsets van Poly bieden meer connectiviteitsopties en gebruiksvrijheid

Nieuwe financieringsronde versnelt groei Textmetrics 

Softwarebedrijf Intigris benoemd tot FD Gazelle 2019
Secretaresses en andere supportprofessionals zijn opvallend loyaal

Zo maak je van Black Friday een positieve klantervaring

devolo Magic 1 WiFi mini: kleine adapter, krachtige WiFi

Eerste Managed DNS Security-dienst nu beschikbaar op Nederlandse markt

Eten belangrijker dan cadeaus tijdens de feestdagen

Oracle opent Gen 2 Cloud-regio in Nederland

ThousandEyes lanceert collectief inzicht in wereldwijde internetprestaties

Onderzoek ThousandEyes: opvallende verschillen in prestaties tussen AWS, GCP, Azure, Alibaba en IBM Cloud

Henk Nijland benoemd als Directeur Operations van Bizway

Ouderwets huishoudboekje nog steeds populair voor financiële administratie

Makkelijker je weg vinden in het buitenland met nieuwe vertaalfunctie in Google Maps

Siemens neemt Atlas 3D over en vergroot zijn additive manufacturing-portfolio

Fortinet breidt dynamische cloud-beveiliging uit in Azure
Geplaatst:
Verstreken tijd: 168 dagen
PR contact  
Logo KINXX PR
maincubes B.V. contact  
Logo maincubes B.V.
maincubes B.V. sociaal  
maincubes B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Saxion
Logo VPNtotaal.nl
Logo Relined Fiber Network
Logo Insight
Logo Edubookers.com
Logo Humanwave B.V.
Logo Datacenter.com
Logo TenderApp
Logo DeltaFiber B.V.
Logo Global Knowledge
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Digital Transformers
Logo Startupbootcamp
Logo Effectory
Logo Poly
Logo Schoevers
Logo devolo
Logo Telindus
Logo Lightspeed
Logo Oracle
Logo ThousandEyes
Logo ThousandEyes
Logo Bizway B.V.
Logo Flanderijn
Logo Citrix
Logo Interxion
Openingstijden
Ma-Vr:  08:00 - 22:00
Za-Zo:  Alleen aanleveren

Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87087 persberichten
- 5550 bedrijfsprofielen
- 57 PR-bureauprofielen
- 6636 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl