www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlContentbureau
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (110 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: KINXX PR

Global IT-oplossingen leverancier Rahi Systems selecteert maincubes voor datacenter oplossingen setups in Europa

AMSTERDAM, NL/FRANKFURT, DE/FREM0NT, VS - 3 juni 2019 - maincubes, een Europese datacenter aanbieder met 'German-engineered' datacenters in Amsterdam en Frankfurt, is een partnership aangegaan met Rahi Systems - een wereldwijde leverancier van IT-oplossingen. Rahi Systems biedt een volledig pakket oplossingen op het gebied van fysieke infrastructuur, storage, computing, netwerken, stroom & koeling, en audio/video. Binnen de samenwerkingsovereenkomst kan Rahi Systems ‘setups’ voor datacenter-infrastructuuroplossingen aan haar klanten leveren binnen de colocatie faciliteiten van maincubes in Frankfurt, Duitsland (FRA01) en Amsterdam Schiphol-Rijk, Nederland (AMS01).

Rahi Systems is opgericht in 2012. De oplossingen van Rahi helpen organisaties bij het creëren van een ‘dynamische en efficiënt beheerde omgeving die kan inspelen op de hedendaagse eisen van vanuit de business.’ Met expertise op het gebied van computer-, storage-, netwerk- en beveiligingstechnologieën, en ook cloud-platformen en -services, heeft het Rahi-team de mogelijkheid om datacenters van elke omvang te optimaliseren en ‘robuuste, multi-vendor’ oplossingen te ontwerpen die tegemoet komen aan de unieke behoeften van elke klant.

Het hoofdkantoor van Rahi Systems is gevestigd in Fremont, in Californië, USA. Daarnaast heeft Rahi kantoren in de VS, Canada, India, China, Taiwan, Hongkong, Japan, Korea, Singapore, Ierland, Nederland, Duitsland, Turkije en het Verenigd Koninkrijk.

Rahi Systems en de Europese colocatie provider maincubes verwachten dat hun aangekondigde partnership inspeelt op de behoeften van cloud service providers (CSP's), content providers en enterprise organisaties. Het creëren van setups voor datacenter infrastructuuroplossingen in het maincubes datacenter in Frankfurt (FRA01) en het maincubes datacenter in Amsterdam (AMS01), biedt nieuwe mogelijkheden voor hun gezamenlijke klanten. In het kader van de samenwerkingsovereenkomst kan Rahi Systems bijvoorbeeld een op maat gemaakte computer-, netwerk- en storage-infrastructuur opzetten, inclusief de huur van servers en andere apparatuur. maincubes kan op zijn beurt bijvoorbeeld de onlangs voltooide twee private datacentersuites (capaciteit: 1,7MW en 1,3MW) in Amsterdam 'kant-en-klaar' aan potentiële klanten leveren.

"De diensten van Rahi Systems en maincubes zijn echt complementair aan elkaar,” zegt Marcus Doran, Vice President en General Manager van Rahi Systems Europe. "maincubes heeft twee datacenter suites beschikbaar in hun Amsterdam AMS01 datacenter met een totale capaciteit van 3MW. Rahi's kantoor in Amsterdam is gunstig gelegen binnen een straal van 23,5 km van maincubes. Wij zijn in staat om deze locatie gemakkelijk te onderhouden en ondersteunen deze twee grote datacenter suites die ideaal zijn voor end-to-end datacenter- en lab-opstellingen.”

Solide partnership

Maincubes is onderdeel van het Duitse bouwconcern Zech Group en heeft in oktober 2017 zijn eerste colocatie datacenter in Frankfurt am Main, in Duitsland in gebruik genomen. maincubes noemt de infrastructuur van zijn datacenters German-engineeered,’ wat betekent dat het bedrijf geen enkel risico wil nemen ten aanzien van de infrastructuur van het datacenter. Daarom staan hoge redundantie, beschikbaarheid en veiligheid hoog op de prioriteitenlijst van het bedrijf. maincubes kondigde onlangs aan dat haar engineering inspanningen hebben geresulteerd in het optekenen van twee DAX-geregistreerde colocatie klanten in Frankfurt. Het tweede Europese datacenter van maincubes, in Amsterdam Schiphol-Rijk, werd in september 2018 geopend.

"maincubes richt zich op de uitrol van solide en risicomijdende datacenter infrastructuren, een aanpak die we betiteld hebben als typisch Duits. We noemen onze datacenters daarom graag German-engineered," zegt Joris te Lintelo, directeur van maincubes. "Hetzelfde geldt voor de partnerships die we aangaan. Sinds de oprichting van Rahi Systems in 2012 is het bedrijf erin geslaagd om met veel tevreden klanten bewezen track records op te bouwen voor zijn datacenterdiensten. Ook het groeitempo spreekt tot de verbeelding. We zijn blij met de vandaag aangekondigde samenwerkingsovereenkomst. Het management van Rahi Systems deelt onze visie met betrekking tot 'solide engineering' en het ondersteunen van klanten met enterprise-grade datacenter oplossingen.”



--------------------
Over Rahi Systems

Rahi Systems levert een suite van oplossingen en diensten die de kosten, prestaties, schaalbaarheid, het beheer en de efficiëntie van een huidige geïntegreerde omgeving optimaliseren. Rahi Systems is opgericht in 2012 door ondernemers met een diepgaande kennis van de behoeften en uitdagingen van service providers, overheidsinstellingen en enterprises. De onderneming is gegroeid dankzij een oplossingsgerichte aanpak, een uitstekende ondersteuning en een cultuur die gericht is op van klantsucces. Rahi heeft zijn hoofdkantoor in Fremont, in Californië USA, met kantoren in de VS, India, Hong Kong, Singapore, China, Turkije, Ierland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Japan en Australië.

Voor meer informatie over Rahi Systems, ga naar: https://www.rahisystems.com/.

--------------------
Over maincubes

maincubes is onderdeel van het Duitse bouwconcern Zech Group en heeft zijn hoofdkantoor gevestigd in Frankfurt am Main, in Duitsland. maincubes heeft een uitrol gepland van grootschalige, redundant ontworpen en streng beveiligde datacenters in heel Europa. De huidige datacenter locaties bevinden zich in Frankfurt in Duitsland en in Amsterdam Schiphol-Rijk. maincubes Frankfurt (FRA01) raakt inmiddels zienderogen gevuld, vooral nadat maincubes twee DAX-genoteerde bedrijven als klant heeft opgetekend, maar FRA01 heeft nog steeds vrije ruimte over. Het onlangs geopende datacenter van maincubes in Amsterdam Schiphol-Rijk (AMS01) heeft eveneens nog vrije ruimte beschikbaar, waaronder twee private wholesale datacenter suites (1.7MW en 1.3MW).

Voor meer informatie over maincubes, ga naar: https://www.maincubes.com/en/.

--------------------
Rahi Systems
Alison Lolis, 510-651-2205
VP of Marketing
alison@rahisystems.com

Maincubes
PR & Communication
+49 69 6976810-39
presse@maincubes.com
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van maincubes B.V.  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo Google

Logo WIBU-SYSTEMS

Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.

Logo AvePoint

Logo Valid

Logo PQR B.V.

Logo TomTom Telematics

Logo Descartes

Logo SAP

Logo Extreme Networks

Logo KPN

Logo SAP Concur

Logo Thuiswinkel.org

Logo Pinewood

Logo Thuiswinkel.org

Logo Conrad.nl

Logo Tableau Software

Logo Tableau Software

Logo Freshworks

Logo Freshworks
Geplaatst:
Verstreken tijd: 110 dagen
PR contact  
Logo KINXX PR
maincubes B.V. contact  
Logo maincubes B.V.
maincubes B.V. sociaal  
maincubes B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl