www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 66 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

Nu ook fleetmanagement van Toucan Toco in Nederland

Onderhoud, milieuvriendelijk rijgedrag, ritten en vergoedingen en data-review in een applicatie

Toucan Toco, specialist in data-storytelling, helpt fleetmanagers met het samenbrengen van verschillende databronnen in eenvoudige dashboards. Fleetmanagers krijgen te maken veel verschillende informatiestromen: van onderhoud en gebruik tot voertuigselectie en contractduur. Voor een eenvoudig overzicht, gemakkelijke rapportages en efficiënt gebruik van de beschikbare middelen, biedt Toucan Toco dashboards specifiek ingericht voor de organisatie.

Grote organisaties kiezen vaak voor het outsourcen en automatiseren van hun fleetmanagement. Een oplossing hiervoor is het selecteren van een (externe) fleetmanager, die alle contacten onderhoudt tussen de organisaties en leveranciers (onderhoudsbedrijven, dealers, lease rijders, accountants of administratieve tussenpersonen, etc.). Om het werk van de fleetmanager eenvoudiger te maken, kan een organisatie data-storytelling inzetten. Hierbij wordt alle data gesimplificeerd en geoptimaliseerd voor het fleetmanagement van de organisatie. Denk hierbij aan data over de locatie van voertuigen, technische gegevens en rij- en bestuurdersinformatie.

Dashboard
Een dashboard biedt verschillende voordelen. Zo kan een fleetmanager het budget effectief managen en snel beslissingen nemen op basis van data. Op elk moment kan er een rapportage gemaakt worden van de huidige situatie of een moment in het verleden. Bovendien zijn de applicatie en data beschikbaar voor iedereen binnen de organisatie, ongeacht hun technische expertise.

Een dashboard van Toucan Toco kan bestaan uit de volgende vier onderdelen. Elk van deze onderdelen kan voor de behoeftes van een organisatie worden aangepast.
  • Samenvatting of synthese: in het eerste onderdeel is informatie terug te vinden over gereden afstanden, gebruiks- en onderhoudskosten en een review van belangrijke gegevens. Voertuigen zijn ingedeeld op basis van gebruikers van een bepaald bedrijfsonderdeel of afdeling, het merk of model auto en de afgelegde afstand.  • Review: dit onderdeel vergelijkt verschillende data-types, zoals de totale brandstofkosten en het aantal ritten en kilometers afgelegd. Ook dit kan per voertuigtype, merk of bedrijfsonderdeel vergeleken worden.

  • Ritten en vergoedingen: hierin wordt alle ritinformatie en eventuele vergoedingen samengebracht in een eenvoudig overzicht. Ook kan de tijdsperiode worden aangepast.

  • Onderhoud: hierin kan de fleetmanager zien of onderhoud gepleegd moet worden, een herinnering sturen en zien of er een onderhoudsafspraak is gemaakt. Het is met Toucan Toco mogelijk om een notificatie in te stellen in de applicatie, zodat zowel het bedrijf als de gebruiker een bericht krijgt als er onderhoud nodig is.

 

  • Milieuvriendelijk rijgedrag: ook is het mogelijk om de eco-doelstelling eenvoudig weer te geven, zowel per individuele gebruiker, een bedrijfsonderdeel als voor de gehele organisatie. In dit onderdeel wordt het verwachte brandstofverbruik vergeleken met het daadwerkelijke verbruik. Met een handig overzicht in rood, oranje en groen ziet een fleetmanager direct welke voertuigen of bedrijfsonderdelen goed, gemiddeld of slecht presteren op het gebied van milieuvriendelijk rijden.

Laatste van Toucan Toco  
Toucan Toco lanceert native integratie met data cloud platform Snowflake

Toucan Toco introduceert embedded analytics voor naadloze integratie van realtime data-analyse in SaaS-producten

Vijf manieren waarop business intelligence verandert in 2021
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 66 dagen
Toucan Toco contact  

Logo Toucan Toco

Toucan Toco sociaal  


Toucan Toco tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureau