www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2479 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (235 dagen geleden)
Bedrijf:

TIE Kinetix erkend in Gartner 2019 Market Guide voor Partner Relationship Management (PRM) Applications

Bedrijf genoemd als leverancier die zowel volledig end-tot-end management functionaliteiten als Partner Ecosysteem platform levert.

TIE Kinetix is erkend in Gartner’s Market Guide for Partner Relationship Management Applications in mei 2019 als een aanbieder die zowel End-to-End Partner Management Capabilities als Partner Ecosystem Platforms levert. Wij geloven dat de erkenning in het rapport TIE Kinetix’s leidende positie in de PRM markt demonstreert, waarbij volledige partner management oplossingen worden geleverd die volledig integreren met de bestaande IT infrastructuur. Hiermee worden alle facetten van het in- en verkoopproces door het indirecte verkoopkanaal en supply chain gefaciliteerd op basis van geautomatiseerde data uitwisseling tussen organisaties en partners.

De markt voor PRM applicaties is enorm veranderd in de afgelopen 10 jaar en blijft zich doorontwikkelen. Volgens Gartner, “is de focus van PRM applicaties zich gaan richten op de geavanceerde partnerervaring, partner engagement, het partner ecosysteem en real-time intelligente data.”

Met FLOW Partner Automation biedt TIE Kinetix de meest uitgebreide partner management oplossing. Daarnaast biedt FLOW de mogelijkheid om een partner ecosysteem op te zetten die volledig kan worden geïntegreerd met de bestaande IT-omgeving, om met minimale inspanning een geautomatiseerde data-uitwisseling tussen organisaties en partners te faciliteren. Met 32 jaar ervaring in systeemintegratie, biedt TIE Kinetix een totaaloplossing zonder afhankelijk te hoeven zijn van externe leveranciers voor de integratie van systemen en/of processen.

Platform technologieën, zoals FLOW Partner Automation, maken het eenvoudiger om data en documenten uit te wisselen met verkooppartners en bieden een gecontroleerde, automatische uitwisseling van de data- en documentenstroom. Deze partnerplatformen hebben de potentie om huidige standaarden en methodiek compleet ter veranderen. In de dynamische wereld waar we ons in bevinden kunnen bedrijven niet overleven zonder samenwerkingen met partners. Bedrijven werken samen met partners om te slagen als succesvol indirect verkoopkanaal.

Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix: “Wij zijn trots dat wij zijn opgenomen in Gartner’s 2019 Market Guide voor Partner Relationship Management Applications. Daarnaast geloven wij dat dit report ons erkend voor onze visie met het FLOW Partner Automation platform om PRM functionaliteiten te combineren met een partner ecosysteem platform dat naadloos integreert met de bestaande systemen en infrastructuur van onze klanten. Wij zien onze evaluatie, als slechts één van de twee partners die de combinatie van End-to-End Partner Management Capabilities en Partner Ecosystem Platforms aanbieden, als een teken dat onze continue focus en capaciteiten op het digitaliseren van de volledige partner journey. Ook zijn wij trots op het feit dat TIE Kinetix al 32 jaar ervaring heeft met complexe integratie processen tussen CRM, ERP, marketing automation, digitale commerce en analytics tools. Hiermee tonen wij nog steeds onze kwaliteit en waarde die wij toevoegen in de markt.”

Bron: Gartner, Inc., Market Guide for Partner Relationship Management Applications, Ilona Hansen, 8 mei 2019

Disclaimer
Gartner ondersteunt geen enkele leverancier, product of dienst benoemd in hun onderzoek. Gartner adviseert technologiegebruikers niet om alleen de leveranciers met de beste beoordeling of omschrijving te selecteren. Onderzoek van Gartner bestaat uit meningen van Gartner's onderzoeksorganisatie en moet niet worden opgevat als verklaring van feiten. Gartner verwerpt alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, met inbegrip van alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over TIE Kinetix
TIE Kinetix hervormt de digitale handelsketen door het aanbieden van “Total Integrated E-Commerce” oplossingen. Deze oplossingen maximaliseren de omzet kansen door het minimaliseren van de energie en middelen die nodig zijn in het proces van online marketing, verkoop, levering en optimalisatie.

Klanten en partners van TIE Kinetix profiteren constant van innovatieve, bewezen, hoogstaande technologieën, die worden ondersteund door 32 jaar ervaring en prestigieuze onderscheidingen. TIE Kinetix verzorgt de technologie, zodat onze klanten en partners zich kunnen blijven richten op hun kernactiviteiten.

TIE Kinetix is een beursgenoteerd bedrijf met kantoren in de Verenigde Staten, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Australië.
Eerder van TIE Kinetix N.V.  
20 dec 2019 TIE Kinetix introduceert 100% factoring bij e-factureren via FLOW

12 dec 2019 TIE Kinetix: Publication of Annual Report 2019

4 dec 2019 TIE Kinetix behaalt PEPPOL AS4 certificering
Geplaatst:
Verstreken tijd: 235 dagen
TIE Kinetix N... contact  

Logo TIE Kinetix N.V.

  +31-88-369-8000
  info@TIEKinetix.com
  tiekinetix.com/nl
TIE Kinetix N... sociaal  


TIE Kinetix N... tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo NewChannel
Logo DeltaFiber B.V.
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Logo Thinkwise
Logo Eaton
Logo Pro Contact
Logo PA Consulting
Logo Newion
Logo Red Hat, Inc.
Logo Genesys
Logo Qualys
Logo SAP
Logo Eficode
Logo Cumulus Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87509 persberichten
- 5589 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7188 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl