www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 44 dagen geleden)
Bedrijf:

TIE Kinetix erkend in Gartner 2019 Market Guide voor Partner Relationship Management (PRM) Applications

Bedrijf genoemd als leverancier die zowel volledig end-tot-end management functionaliteiten als Partner Ecosysteem platform levert.

TIE Kinetix is erkend in Gartner’s Market Guide for Partner Relationship Management Applications in mei 2019 als een aanbieder die zowel End-to-End Partner Management Capabilities als Partner Ecosystem Platforms levert. Wij geloven dat de erkenning in het rapport TIE Kinetix’s leidende positie in de PRM markt demonstreert, waarbij volledige partner management oplossingen worden geleverd die volledig integreren met de bestaande IT infrastructuur. Hiermee worden alle facetten van het in- en verkoopproces door het indirecte verkoopkanaal en supply chain gefaciliteerd op basis van geautomatiseerde data uitwisseling tussen organisaties en partners.

De markt voor PRM applicaties is enorm veranderd in de afgelopen 10 jaar en blijft zich doorontwikkelen. Volgens Gartner, “is de focus van PRM applicaties zich gaan richten op de geavanceerde partnerervaring, partner engagement, het partner ecosysteem en real-time intelligente data.”

Met FLOW Partner Automation biedt TIE Kinetix de meest uitgebreide partner management oplossing. Daarnaast biedt FLOW de mogelijkheid om een partner ecosysteem op te zetten die volledig kan worden geïntegreerd met de bestaande IT-omgeving, om met minimale inspanning een geautomatiseerde data-uitwisseling tussen organisaties en partners te faciliteren. Met 32 jaar ervaring in systeemintegratie, biedt TIE Kinetix een totaaloplossing zonder afhankelijk te hoeven zijn van externe leveranciers voor de integratie van systemen en/of processen.

Platform technologieën, zoals FLOW Partner Automation, maken het eenvoudiger om data en documenten uit te wisselen met verkooppartners en bieden een gecontroleerde, automatische uitwisseling van de data- en documentenstroom. Deze partnerplatformen hebben de potentie om huidige standaarden en methodiek compleet ter veranderen. In de dynamische wereld waar we ons in bevinden kunnen bedrijven niet overleven zonder samenwerkingen met partners. Bedrijven werken samen met partners om te slagen als succesvol indirect verkoopkanaal.

Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix: “Wij zijn trots dat wij zijn opgenomen in Gartner’s 2019 Market Guide voor Partner Relationship Management Applications. Daarnaast geloven wij dat dit report ons erkend voor onze visie met het FLOW Partner Automation platform om PRM functionaliteiten te combineren met een partner ecosysteem platform dat naadloos integreert met de bestaande systemen en infrastructuur van onze klanten. Wij zien onze evaluatie, als slechts één van de twee partners die de combinatie van End-to-End Partner Management Capabilities en Partner Ecosystem Platforms aanbieden, als een teken dat onze continue focus en capaciteiten op het digitaliseren van de volledige partner journey. Ook zijn wij trots op het feit dat TIE Kinetix al 32 jaar ervaring heeft met complexe integratie processen tussen CRM, ERP, marketing automation, digitale commerce en analytics tools. Hiermee tonen wij nog steeds onze kwaliteit en waarde die wij toevoegen in de markt.”

Bron: Gartner, Inc., Market Guide for Partner Relationship Management Applications, Ilona Hansen, 8 mei 2019

Disclaimer
Gartner ondersteunt geen enkele leverancier, product of dienst benoemd in hun onderzoek. Gartner adviseert technologiegebruikers niet om alleen de leveranciers met de beste beoordeling of omschrijving te selecteren. Onderzoek van Gartner bestaat uit meningen van Gartner's onderzoeksorganisatie en moet niet worden opgevat als verklaring van feiten. Gartner verwerpt alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, met inbegrip van alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over TIE Kinetix
TIE Kinetix hervormt de digitale handelsketen door het aanbieden van “Total Integrated E-Commerce” oplossingen. Deze oplossingen maximaliseren de omzet kansen door het minimaliseren van de energie en middelen die nodig zijn in het proces van online marketing, verkoop, levering en optimalisatie.

Klanten en partners van TIE Kinetix profiteren constant van innovatieve, bewezen, hoogstaande technologieën, die worden ondersteund door 32 jaar ervaring en prestigieuze onderscheidingen. TIE Kinetix verzorgt de technologie, zodat onze klanten en partners zich kunnen blijven richten op hun kernactiviteiten.

TIE Kinetix is een beursgenoteerd bedrijf met kantoren in de Verenigde Staten, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Australië.
Laatste van TIE Kinetix N.V.  
TIE Kinetix haalt groot contract met Nederlandse overheid binnen

Microsoft plaatst TIE Kinetix's volledig geïntegreerde EDI-oplossing in AppSource

TIE Kinetix sponsort het Factuurcongres als Platinum Partner
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 44 dagen
TIE Kinetix N... contact  

Logo TIE Kinetix N.V.

  +31-88-369-8000
  info@TIEKinetix.com
  tiekinetix.com/nl
TIE Kinetix N... sociaal  


TIE Kinetix N... tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90830 persberichten
- 5950 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10081 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers