Contentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (176 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Birst 7 biedt gecentraliseerde en gedecentraliseerde analytics

Barneveld, 27 mei 2019 – Birst, een Infor-bedrijf en een leider in cloud Business Intelligence (BI) en analytics voor grootzakelijke bedrijven, introduceert Birst 7, een belangrijke nieuwe softwarerelease die bedrijven gecentraliseerde en gedecentraliseerde analytics biedt in één enkel platform. Bedrijven kunnen hiermee vertrouwen op betrouwbare, beheerde inzichten voor de hele organisatie, en een balans vinden tussen controle en vrijheid via een moderne, gebruiksvriendelijke gebruikersinterface die ontworpen is voor schaalbaarheid en snelheid.

Birst 7 biedt naast de gepatenteerde datawarehouse-automatiseringstechnologie van Birst een volledig nieuwe data modeling-ervaring en administratiemodule voor het beheer van gecentraliseerde en gedecentraliseerde implementaties, waaronder nieuwe auditing-functies en meer gedetailleerde mogelijkheden voor gebruikersbeheer. Dit stelt organisaties in staat data modeling te democratiseren, met behoud van gecentraliseerde compliance en governance. Belangrijke mogelijkheden zijn: enterprise data modeling en self-service data preparation in een uniforme, gebruiksvriendelijke interface, enterprise beheer met geavanceerde orkestratie van gegevens, en Birst Smart Analytics.

Birst Smart Analytics is een nieuwe reeks AI-functies die zakelijke gebruikers op basis van machine learning algoritmen nieuwe intelligente inzichten bieden.

Birst 7 is per direct beschikbaar, zowel als een cloudproduct of als een on-premises virtuele appliance. Laatstgenoemde biedt exact dezelfde mogelijkheden, hetzelfde upgradepad en ondersteuning als de cloudversie. Bedrijven kunnen zodoende makkelijk van het ene implementatiemodel naar het andere overstappen om hun strategische en operationele doelen te bereiken.

“Met veertien verschillende rapportage- en ERP-oplossingen die wereldwijd gebruikt werden, was het lastig om de omzet te berekenen, met name als er verschillende valutakoersen gebruikt werden,” zegt Marcus Williams, Business Intelligence Developer bij Carlisle Fluid Technologies. “De afgelopen drie jaar hebben we Birst succesvol ingezet om gebruikers op een centraal BI-systeem te krijgen. Daarnaast hebben we onze business units ook de vrijheid en flexibiliteit gegeven om hun eigen analyses uit te voeren, zodat ze informatie over financiën, sales en supply chain beter kunnen volgen.”

“We kunnen nu één omzetvariant aanhouden en voortdurend vertrouwde KPI's uitbouwen op basis van de unieke Value Based Design-methode van Birst”, zegt Williams. “We zijn enthousiast over Birst 7, omdat onze groeiende implementatie sterk zal profiteren van productiviteitswinsten dankzij een nieuwe, moderne interface voor het inwerken van nieuwe ontwikkelaars. Daarnaast kunnen we meer complexe workflows voor gegevensintegratie beheren en kunnen we gebruikmaken van gedetailleerd gebruikers-/ rollenbeheer en auditing.”

Larissa Baier, senior analist voor Business Intelligence en Data Warehousing bij BARC, zegt: “Een modern enterprise BI- en analytics-platform, zoals dat van Birst, kan aan traditionele en exploratieve BI- en analytische eisen voldoen, zowel voor standalone data als informatieapplicaties, maar ook als onderdeel van operationele applicaties. Het wordt niet alleen steeds belangrijker dat gegevens managementbeslissingen ondersteunen, maar ook dat ze de efficiëntie en effectiviteit van bedrijfsprocessen vergroten. Naast het groeiend aantal producten, diensten en bedrijfsmodellen die op gegevens zijn gebaseerd, is een modern BI- en analytics-platform onmisbaar voor elke organisatie die zich succesvol wil aanpassen aan digitaliserende markten.”

Organisaties hebben momenteel een uitdaging om governed enterprise analytics te beheren vanuit een gecentraliseerd beheerteam, terwijl ze nog steeds lokale, self-service aanpassingen mogelijk maken vanuit een wereldwijd gedistribueerd, gedecentraliseerd analytics-team.

Met Birst 7 kunnen bedrijven vertrouwde KPI's (Key Performance Indicators) en complexe bedrijfsgegevensmodellen creëren voor de hele organisatie. Tegelijkertijd biedt het gedecentraliseerde teams de mogelijkheid om analyses met hun eigen gegevens uit te breiden, op een manier die gebruiksvriendelijk, schaalbaar en herhaalbaar is. Bovendien kan de controle over centraal beheerde data-assets met gedecentraliseerde teams gedeeld worden, zonder dat gegevens gerepliceerd of gedupliceerd hoeven te worden. Hierdoor worden continuïteit en vertrouwen gewaarborgd.

“We willen iedereen, van enterprise beheerders tot data-modelers en zakelijke gebruikers, productiever maken en voorzien van bruikbare analyses”, aldus Bhargav Addala, vice president Product Management bij Birst. “We stellen wereldwijde organisaties in staat om vertrouwde, beheerde statistieken te leveren aan gedecentraliseerde analytics-teams, die de semantische laag als een 'gedeelde versie van de waarheid' kunnen verrijken met behulp van self-service data preparation, dat speciaal voor de organisatie is gebouwd. Dit alles wordt geleverd via een uniforme, gebruiksvriendelijke, moderne interface die elke analytics-gebruiker en -ontwikkelaar de tools biedt die ze nodig hebben om elke analytics use case te tackelen.”

Belangrijkste mogelijkheden Birst 7:
 • Uniforme, gebruiksvriendelijke interface voor het met een enkele klik creëren van gecentraliseerde (enterprise) tenants en gedecentraliseerde (self-service data preparation) tenants - inclusief de mogelijkheid om tenants te kopiëren voor gecentraliseerde en gedecentraliseerde teams.
 • Nieuwe, enterprise-ervaring voor het modelleren van grote, complexe schema's met de gepatenteerde Automated Data Refinement (ADR) technologie van Birst. Dit omvat de mogelijkheid om door ADR gescripte of gekloonde middelen te creëren en te updaten, en bronnen te klonen, vanuit een enkele gebruikersomgeving voor gecentraliseerde teams.
 • Volledig cloud-managed Birst Connect 2.0 connectivity framework, met een nieuwe, gebruiksvriendelijke interface voor het uploaden van complexe flat files met geavanceerde analysemogelijkheden en gedeelde verbindingen voor gecentraliseerde en gedecentraliseerde teams.
 • Volledige applicatiemetadata en door de gebruiker gedefinieerde objectlokalisatie in meer dan 40 talen, en een volledig gepersonaliseerde gebruikerservaring voor gedecentraliseerde teams.
 • Nieuwe, uniforme interface voor het maken en beheren van complexe variabelen en beveiliging op rijniveau en op individueel tenant-niveau, met uitgebreide aanpassings- en personalisatiefuncties voor gedecentraliseerde teams.
 • Nieuwe enterprise beheermogelijkheden voor het klonen van complexe workflows voor data-orkestratie, het overdragen van het tenant-eigenaarschap tussen gecentraliseerde en gedecentraliseerde teams, en nieuwe, beperkte monitoringrollen voor gedecentraliseerde teams.
 • Geautomatiseerde self-service data preparation-transformaties, waaronder geavanceerde pivot-transformaties, om gegevens naadloos van rijen naar kolommen om te zetten zonder scripting of complexe SQL-opdrachten voor gedecentraliseerde teams.
 • Nieuwe API (Application Programming Interface) endpoints om geformatteerde, print-ready outputs voor dashboards en rapporten te genereren, inclusief nieuwe export-naar-PowerPoint-mogelijkheden voor het visualiseren van rapporten en volledige dashboards.
Extra informatie
 • Meld u aan voor het Birst 7 lanceringsevent op woensdag 5 juni om 19.00 uur.
 • Download de white paper Governance in the Age of Data Discovery; Delivering Trust and Transparency at Business Speed.
 • Lees de blog Birst 7: A new level of ease of use and collaboration across centralized and decentralized analytic teams.
Over Birst, een Infor-bedrijf
Birst is een geavanceerd networked business analytics-platform. Organisaties kunnen een nieuw niveau van betrouwbaar inzicht en besluitvorming bereiken door gegevens en mensen via een netwerk van analysediensten met elkaar te verbinden. Voor meer informatie, zie www.birst.com.

Over Infor
Infor bouwt zakelijke branchespecifieke software die geschikt is voor de cloud. Het bedrijf telt 17.300 medewerkers en heeft 68.000 klanten in meer dan 170 landen. Voor meer informatie, zie www.infor.com.
 • 19 van de top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
 • 9 van de top 10 hightechbedrijven
 • 18 van de 25 grootste Amerikaanse gezondheidsorganisaties
 • 18 van de 20 grootste Amerikaanse steden
 • 19 van de top 20 toeleveranciers van de automobielindustrie
 • 17 van de top 20 industriële distributeurs
 • 15 van de top 20 wereldwijde retailers
 • 4 van de top 5 brouwerijen
 • 17 van de top 20 wereldwijde banken
 • 9 van de 10 grootste hotelmerken
 • 8 van de top 10 wereldwijde luxe merken
# # #

Voor meer informatie:
Lubbers De Jong
Anke van Heerebeek
Tel.: +31 (0) 20 2050 428
anke@lubbersdejong.nl

# # #

This announcement reflects the direction Infor may take with regard to the specific product(s) described herein, all of which is subject to change by Infor in its sole discretion, with or without notice to you. This announcement is not a commitment to you in any way and you should not rely on this document or any of its content in making any decision. Infor is not committing to develop or deliver any specified enhancement, upgrade, product or functionality, even if such is described in this announcement and even if such description is accompanied by words such as “anticipate,” “believe,” “expect,” “intend,” “may,” “plan,” “project,” “predict,” “should,” “will,” and/or similar expressions. Many factors can affect Infor’s product development plans and the nature, content and timing of future product releases, all of which remain in the sole discretion of Infor. This announcement, in whole or in part, may not be incorporated into any contractual agreement with Infor or its subsidiaries or affiliates. Infor expressly disclaims any liability with respect to this announcement.
Eerder van Birst  
27 mei 2019 Birst 7 biedt gecentraliseerde en gedecentraliseerde analytics
Persberichten van dinsdag 19 november 2019  
Erniesoft wint FD Gazellen Award 2019

HPS Connectivity Solutions (HPS) verkoopt meerderheidsbelang aan SLTN Inter Access (SLTN) 

AVM introduceert FRITZ!Repeater 1200 en 600

Nederlandse professionals zijn het meest bekend met 3D-printtechnologie

Cumulus Networks introduceert vierde generatie geavanceerde software voor Open Networking

Anoma van Eeden gestart als SVP of Global Marketing bij Foleon

Freshworks haalt $ 150 mln. op met financieringsronde en kondigt Customer-for-Life-Cloud aan

Havenbedrijf Rotterdam en ICT Group sluiten contract voor Container Exchange Route

F5 werkt samen met Rakuten Mobile aan veilige uitrol 5G-netwerk

VALUEBLUE OPGENOMEN IN GARTNERS MAGIC QUADRANT

Orange Business Services breidt SD-WAN-portfolio uit met Fortinet Secure SD-WAN

PERSONALIA: Bob Bomer nieuwe CFO van Amac

Siemens voegt materiaalmodellering toe aan Simcenter met overname van MultiMechanics

Thuiswinkel.org stuurt brandbrief over online identificatie naar minister
NetApp Reports Second Quarter of Fiscal Year 2020 Results

Riverbed zet nieuwe standaard voor SD-WAN voor meer schaalbaarheid en betere prestaties

Workiva winnaar op het gebied van klanttevredenheid in onderzoek van Chartis

Zyxel’s nieuwe geavanceerde firewall geeft kleine bedrijven controle over hun cybersecurity

NTT Ltd. deelt cybersecuritytrends die in 2020 bepalend zijn voor businesstechnologielandschap

NTT Ltd. ‘Future Disrupted’ voorspellingen voor 2020

Zie ginds komt de Sintbot

Toucan Toco zoekt partners in Benelux om groei te versnellen

Volledig waterdichte RVS-panels van essentieel belang in chemische en voedingsmiddelenindustrie

McCoy gaat samen met Flow en lanceert beheer- en transformatiediensten 2.0

Global Client Programma van Nedap wint GIT Security Award

Kaspersky gaat nu ook klantgegevens uit VS en Canada verwerken en opslaan in Zwitserland

5G in de logistiek: voorbereiden op de toekomst

Onderzoek Fortinet: Cybercriminelen maken vaker gebruik van Ransomware-as-a-Service (RaaS)-oplossing
Geplaatst:
Verstreken tijd: 176 dagen
PR contact  
Logo Lubbers De Jong
Birst contact  
Logo Birst
Birst sociaal  
Birst tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Saxion
Logo VPNtotaal.nl
Logo Relined Fiber Network
Logo Insight
Logo Edubookers.com
Logo Humanwave B.V.
Logo Datacenter.com
Logo TenderApp
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo AVM GmbH
Logo Ultimaker
Logo Cumulus Networks
Logo Foleon
Logo Freshworks
Logo NetApp
Logo Riverbed
Logo Workiva
Logo ZyXEL
Logo NTT Ltd.
Logo NTT Ltd.
Logo Digital Transformers
Logo Startupbootcamp
Logo Effectory
Logo Poly
Openingstijden
Ma-Vr:  08:00 - 22:00
Za-Zo:  Alleen aanleveren

Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87118 persberichten
- 5552 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6642 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl