www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 11 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

Qlik breidt customer succes-aanbod uit om adoptie en waarde van analytics te versterken

Nieuw supportplatform, verbeterde educatieve en adviserende middelen en uitgebreide onboarding om klanten te helpen hun investeringen in data en analytics optimaal te benutten

Amsterdam, 23 mei 2019Qlik maakt vandaag bekend dat het diverse verbeteringen en uitbreidingen heeft toegevoegd aan zijn customer succes programma’s en organisatie. Daarmee is Qlik, dat zich als SaaS-first bedrijf positioneert, nog beter in staat aan de behoeften van klanten te voldoen. Klanten willen met analytics meer waarde halen uit data en zijn in belangrijke mate afhankelijk van hun leveranciers om de adoptie te versnellen en eerder inzichten te verkrijgen voor de gehele organisatie. Qlik biedt die grotere toegevoegde waarde in de totale klantreis van evaluatie tot opschaling, dankzij de verbeteringen in de programma’s. Verbeteringen zitten onder meer in het nieuwe support- en succesaanbod met betere SLA’s, uitgebreidere online en ondersteunde onboarding en doorlopende assistentie, nieuwe op waarden gebaseerde adviespakketten en gratis aanvullende educatieve middelen.

“Veel bedrijven zeggen wel dat ze hun klanten op de eerste plaats zetten, maar dat kun je alleen waarmaken als je, zoals wij, als toonaangevende SaaS-dienstverlener echt in de hele organisatie totaal gefocust bent op klantgerichtheid”, zegt Emmanuel Vanderhaegen, Sales Director Benelux bij Qlik. “Dat begint met het allereerste gesprek met een prospect en duurt de hele klantreis lang om ervoor te zorgen dat klanten tevreden en loyaal zijn en blijven. Qlik heeft volop en over de hele breedte geïnvesteerd in elk aspect van de klantervaring. Qlik beweegt zich door de hele organisatie heen om daadwerkelijk waarde te bieden bij elke klantinteractie, van pre-sales en onboarding tot en met ons nieuwe supportplatform, nieuwe gratis trainingen en resultaatgerichte servicepakketten.

Nieuwe functionaliteiten en aanbiedingen zijn onder meer:
  • Totaal vernieuwd klantsupportplatform met verbeterd design en gebruiksgemak, inclusief betere zichtbaarheid en verbinding met aanvullende bronnen (Qlik Community, Qlik Help, Qlik Continuous Classroom)
  • Nieuwe onboarding processen voor klanten met uitgebreide interactie en een enkelvoudige hub, die begeleidingstrajecten en middelen biedt om het eerste succes te garanderen.
  • Nieuwe proactieve doorlichtingsprogramma’s met specifieke aanvullende medewerkersmiddelen om de return-on-investment voor klanten te verbeteren.
  • Resultaatgebaseerde servicepakketten om de time-to-value te versnellen, zoals migratieservices voor QlikView®-klanten die ook geïnteresseerd zijn Qlik Sense®.
  • Organisatie en het beheer van een Customer success programma, ontworpen om ervoor te zorgen dat Qlik niet alleen aan de verwachtingen van elke klant voldoet, onafhankelijk van de omvang en complexiteit van de organisatie, maar die ook vaststelt, beheert en vervult.
  • Uitgebreide toegang tot gratis educatieve middelen, inclusief een steeds groeiende bibliotheek van trainingen op het gebied van datageletterdheid en het nieuwe diploma voor datageletterdheid.
Qlik ondersteunt klanten verder met adviesdiensten die de kracht van analytics versterken met de nieuwste technologie, zoals conversationele analytics met Qlik Insight Bot™ en de aanstaande introductie van nieuwe services voor Qliks data-integratieplatform van Attunity® en Qlik Data Catalyst™.

Klik hier voor een gedetailleerde brochure van het customer succes-aanbod van Qlik.Over Qlik
Qlik werkt elke dag aan een datavaardige wereld, waar iedereen data in kan zetten om welke uitdaging dan ook op te lossen. Alleen het end-to-end data management en analyseplatform van Qlik brengt alle data uit welke bron binnen een organisatie dan ook samen. Zo kunnen mensen, ongeacht hun vaardigheidsniveau, hun nieuwsgierigheid gebruiken om nieuwe inzichten te verkrijgen. Bedrijven gebruiken Qlik om dieper in het gedrag van hun klanten te duiken, bedrijfsprocessen opnieuw uit te vinden, nieuwe winstmogelijkheden aan te boren en risico’s en beloningen te balanceren. Qlik heeft zijn hoofdkantoor in Radnor, Pennsylvania, en doet zaken in meer dan 100 landen met meer dan 48,000 klanten over de hele wereld.

©2019 QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden. Qlik®, Qlik Sense®, QlikView®, QlikTech®, Qlik Cloud®, Qlik DataMarket®, Qlik Analytics Platform®, Qlik NPrinting®, Qlik Connectors®, Qlik GeoAnalytics®, Qlik Core™ en de QlikTech logo's zijn handelsmerken van QlikTech International AB die in meerdere landen zijn geregistreerd. Andere merken en logo's die hierin worden genoemd, zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.Voor meer persinformatie:

Yellow Communications
Tijs Mannien
Tel: +31 (0)23 555 34 24
E-mail: qlik@yellow-communications.com
Laatste van Qlik  
Zorgservice XL ontzorgt ziekenhuizen met inzet Qlik Sense

Vijf datatrends die je absoluut niet mag missen in 2020

Bedrijven werven liever mensen met praktische datavaardigheden dan datawetenschappers
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 11 dagen
Qlik contact  

Logo Qlik

  +31 (0)23 727 1900
  InfoBenelux@qlik.com
  www.qlik.com
Qlik sociaal  


Qlik tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Logo SurveyMonkey
Logo Clarity Benelux
Logo ISBW
Logo Techniekopleiding.nl
Logo GNX
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91094 persberichten
- 5974 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10265 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl