www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2473 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (124 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Dell Boomi sluit partnerovereenkomst met Cloud Integrate

Salesforce expertise van Cloud Integrate helpt groei gezamenlijke klanten verder versnellen

Amsterdam, 23 mei 2019 ­– Dell BoomiTM kondigt een nieuwe samenwerking aan met Cloud Integrate, de toonaangevende implementatie- en integratiespecialist voor Salesforce. Dankzij de samenwerking worden de integratiemogelijkheden voor gezamenlijke klanten binnen EMEA verder uitgebreid.

Cloud Integrate helpt klanten hun overstap naar de cloud te versnellen door hun bestaande architecturen en applicaties te koppelen en te integreren met Salesforce.

"We verwelkomen Cloud Integrate van harte in ons nieuwe partnerprogramma", aldus Max van Eeghen, Sales Director voor Benelux en META bij Dell Boomi. "Er is steeds meer vraag naar integratie van bestaande omgevingen met Salesforce. Dankzij die integratie, de optimalisatie van workflows en het beheer van API's en data, kunnen klanten hun time-to-market aanzienlijk verkorten. De Salesforce expertise en integratiecapaciteiten van Cloud Integrate staan garant voor een succesvolle samenwerking, zowel tussen onze beide bedrijven als met onze klanten."

"We zijn heel blij met onze partnerovereenkomst met Dell Boomi", zegt Hugo Obertop, CEO van Cloud Integrate. "Onze klanten hebben behoefte aan een integratietechnologie waarmee ze Salesforce kunnen koppelen aan andere veelgebruikte bedrijfsapplicaties. Samen met Dell Boomi helpen we onze klanten om al hun on-premises en cloudapplicaties naadloos te integreren. De combinatie van Cloud Integrate en Dell Boomi biedt geweldige nieuwe mogelijkheden voor onze klanten, partners en werknemers."Over Cloud Integrate
Cloud Integrate is een consulting organisatie van Salesforce veteranen die met behulp van het Salesforce platform schaalbare en flexibele procesverbeteringen bij klanten mogelijk maken. De experts van Cloud Integrate hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van bedrijfsanalyse, strategisch advies en het ontwerp en de implementatie van Salesforce oplossingen. Het bedrijf helpt zo het volledige potentieel van Salesforce-investeringen te verwezenlijken. Klanten van Cloud Integrate zijn onder andere Havas Media, LeasePlan, Wonderkind, Solidaridad en Novagraaf.
Meer informatie vind je op: https://cloud-integrate.com/

Over Dell Boomi
Dell Boomi (Boomi), een onafhankelijk bedrijfsonderdeel van Dell, verenigt snel en gemakkelijk alles in uw digitale ecosysteem, zodat u sneller betere bedrijfsresultaten kunt bereiken. Boomi's intelligente, flexibele, schaalbare platform versnelt uw bedrijfsresultaten door uw gegevens, systemen, applicaties, processen en mensen te koppelen. Door gebruik te maken van de kracht van de cloud om alles binnen en buiten een bedrijf te verenigen, geeft Boomi meer dan 8.200 organisaties de flexibiliteit om de toekomst te leiden. Meer informatie op www.boomi.com.

© 2019 Boomi Inc. Dell, Boomi, and Dell Boomi are trademarks of Dell Inc., or its subsidiaries. Other names or marks may be the trademarks of their respective owners.

Toekomstgerichte verklaringen
Verklaringen in dit document die betrekking hebben op toekomstige resultaten, aanwervingen, gebeurtenissen of investeringen zijn toekomstgerichte verklaringen en zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen van Boomi. In sommige gevallen kunt u deze uitspraken identificeren aan de hand van toekomstgerichte woorden als "anticiperen", "geloven", "kunnen", "schatten", "verwachten", "van plan zijn", "vertrouwen", "mogen", "plannen" , "Potentieel", "zou moeten", "zal" en "zou", of soortgelijke uitdrukkingen. Werkelijke resultaten, aanwerving, klantentrends en gebeurtenissen in toekomstige perioden kunnen wezenlijk verschillen van de trends die worden uitgedrukt of geïmpliceerd in deze toekomstgerichte verklaringen vanwege een aantal risico's, onzekerheden en andere factoren, waaronder de uitdaging om nieuw personeel te vinden en aan boord te nemen, markttrends, voortdurende aandacht van het management voor de markt, de onzekerheden in verband met technologische veranderingen en de ontwikkeling en introductie van nieuwe technologie. Boomi en Dell Technologies aanvaarden geen verplichting om dergelijke toekomstgerichte verklaringen bij te werken.Voor meer persinformatie:

Yellow Communications
Kevin Maarssen
Tel: +31 (0)23 555 34 24
E-mail: dell_boomi@yellow-communications.com
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Dell Boomi  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 124 dagen
PR contact  
Logo Yellow Communications
Dell Boomi contact  
Logo Dell Boomi
Dell Boomi sociaal  
Dell Boomi tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Infor
Logo SER Group
Logo MarkLogic
Logo LetsGoDigital
Logo NETGEAR
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl