Digital Realty krijgt AWS Direct Connect Service-autorisatie

Amsterdam, 21 mei 2019Digital Realty (NYSE: DLR), een wereldwijde leverancier van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen, heeft de Amazon Web Services (AWS) Service Delivery-autorisatie voor AWS Direct Connect verkregen. Digital Realty mag daarom de nieuwe AWS Direct Connect Hosted Connections-capaciteiten leveren boven de 500 Mbps.

Door de AWS Direct Connect Service Delivery-autorisatie mag Digital Realty zich vanaf nu een AWS Partner Network (APN) lid noemen dat gespecialiseerde technische expertise en aantoonbaar klantensucces biedt via de levering van AWS Direct Connect-diensten. Om de autorisatie te ontvangen, moeten APN Partners niet alleen beschikken over diepgaande AWS-expertise, ze moeten ook naadloze oplossingen leveren op AWS.

"Wij zijn vereerd een AWS Direct Connect Service Delivery Partner te zijn. Het weerspiegelt onze prestaties en onze expertise in het leveren van AWS-services aan ons wereldwijde klantenbestand", zegt Chris Sharp, Chief Technology Officer van Digital Realty. "Ons team zet zich in om onze klanten toegang te blijven geven tot schaalbare, flexibele, kosteneffectieve oplossingen, bijvoorbeeld via AWS en onze eigen Digital Realty Service Exchange, waarmee aan hun zakelijke behoeften wordt voldaan."

AWS maakt schaalbare, flexibele en kosteneffectieve oplossingen mogelijk voor zowel startups als wereldwijde ondernemingen. Om de naadloze integratie en implementatie van deze oplossingen te ondersteunen, heeft AWS het AWS Service Delivery Program opgezet om klanten te helpen APN-Partners te vinden met diepgaande expertise in het leveren van specifieke AWS-services.

Klanten van Digital Realty kunnen privéverbinding maken met AWS via speciale verbindingen of de Digital Realty Service Exchange. Dit geeft ondernemingen wereldwijd toegang tot nieuwe hybride cloud-oplossingen. Bovendien geeft het onmiddellijk toegang tot de volledige reeks AWS-services. De Digital Realty Service Exchange biedt een directe privéverbinding die topprestaties en een uitstekende beveiliging levert. Ook geeft het de mogelijkheid om voordeel te halen uit verwerking, analyse en datamanagement op digitaal niveau. Dit levert aanzienlijke voordelen op voor klanten, waaronder voorspelbare prestaties en een wereldwijd consistente gebruikerservaring. Dit gaat vaak gepaard met aanzienlijke kostenbesparingen in vergelijking met internetverbindingen. Doordat private werkstromen via de Digital Realty Service Exchange op kortere afstand zijn van partners, klanten en clouddienstenservices, wordt de controle over kritieke IT-middelen verbeterd.


Digital Realty Service Exchange
Digital Realty Service Exchange, mogelijk gemaakt door Megaport, zorgt voor toegang tot verschillende verbindingen via diverse serviceproviders en partners via één interface. Gebruikers kunnen daardoor fysieke en virtuele verbindingen via één portaal beheren. Dit geeft hen de zichtbaarheid en rapportagemogelijkheden die zij nodig hebben om sneller en efficiënter aan hun connectiviteitseisen te voldoen. Digital Realty bezit en exploiteert bijna 200 datacenters van ongeveer 23 miljoen vierkante meter in meer dan 30 wereldwijde grootstedelijke gebieden. Klanten kunnen daardoor uitbreiden van een enkele schakelkast naar een multi-megawatt-faciliteit naarmate hun behoeften toenemen, zonder dat zij van provider hoeven te veranderen en zonder onderbreking van de dienstverlening.

Over Digital Realty
Digital Realty ondersteunt de datacenter- en colocatiestrategieën van meer dan 2.300 bedrijven met zijn veilige en brede netwerk aan datacenters in Noord-Amerika, Europa, Azië en Australië. Tot de klanten van Digital Realty behoren nationale en internationale bedrijven van elke omvang op het gebied van cloud- en informatietechnologiediensten, communicatie en sociale netwerken tot financiële diensten, productie, energie, gezondheidszorg en consumentenproducten. www.digitalrealty.comVoor meer persinformatie kunt u contact opnemen met:
LEWIS
+31 40 235 46 00
DigitalRealtyNL@teamlewis.com