www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlwww.EVENTIVE.nl
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 57 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Workday erkend als Leader in het Gartner Magic Quadrant voor Cloud Core Financial Management Suites voor middelgrote, grote en wereldwijde organisaties

Voor het derde jaar op rij gepositioneerd als Leader

AMSTERDAM – 21 mei 2019Workday, Inc.(NASDAQ: WDAY), leverancier van enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources,maakt vandaag bekend dat het door Gartner Inc is gepositioneerd als Leader in het Magic Quadrant voor Cloud Core Financial Management Suites for Midsize, Large, and Global Enterprises1. Workday is voor het derde jaar op rij aangemerkt als Leader.

Organisaties staan tegenwoordig voor grote uitdagingen op het gebied van schaalbaarheid, werving van de beste talenten en de omgang met een complex geheel aan wet- en regelgeving. Om deze toegenomen dynamiek goed aan te kunnen, kiezen klanten wereldwijd voor Workday voor ondersteuning bij planning, uitvoering en analyses over de hele organisatie; en dat alles in één systeem, aangedreven door machine learning. Workday blijft stevig investeren in zijn belangrijkste aanbod op het gebied van finance – Workday Financial Management – dat door meer dan 650 organisaties is geselecteerd om financiële activiteiten in de cloud te beheren, plannen te maken voor onzekere tijden en strategische voordelen te versterken.

Deze klanten zijn op zoek naar groei. Daarom is Workday bezig de reikwijdte en diepte van Workday Financial Management verder uit te breiden om meer waarde te creëren voor medewerkers en organisaties. Deze geplande verbeteringen zijn onder meer:
  • Meer intelligente functionaliteiten: Workday blijft investeren in machine learning – als onderdeel van artificial intelligence – om klanten meer zakelijke waarde te kunnen leveren. Dankzij de mogelijkheid voor accountafstemming in Workday Financial Management kan een accountant bijvoorbeeld boekhoudkundige problemen ontdekken en oplossen op het moment dat die zich voordoen. Bovendien biedt de applicatie de mogelijkheid om afwijkingen te ontdekken door activiteiten voor finance managers eruit te lichten die mogelijk inaccuraat zijn, gebaseerd op eerdere transacties.
  • Betere analytics en inzichten: Workday verbetert de functionaliteiten voor financiële analytics en biedt klanten uitgebreidere mogelijkheden om meerdere databronnen te beheren, waardoor betere zakelijke beslissingen genomen kunnen worden. Bijvoorbeeld, een verzekeringsmaatschappij kan operationele transacties– zoals claimgegevens – invoeren in het systeem met Workday Prism Analytics voor verdere rapportages en analyses, en kan tegelijkertijd boekhoudkundige zaken invoeren voor die transacties dankzij Workday Accounting Center. Bovendien stelt Workday, dankzij de inzet van augmented analytics, financiële managers in staat antwoord te geven op vragen als: ‘wat versterkt de groei van onze inkomsten?’ of ‘waarom is de bruto marge lager dan verwacht?’. Het systeem laat de achterliggende oorzaken van deze trends zien en is in staat de financiële gegevens te voorspellen die de grootste impact op de organisatie zullen hebben.
  • Meer intuïtief gebruiksgemak: Workday is waar de gebruikers zijn. Daardoor kunnen zij hun taken makkelijker uitvoeren op hun eigen werkplek. Dankzij Workday Assistent krijgen financiële leidinggevenden bijvoorbeeld via de chatbot melding van belangrijke zakelijke inzichten, zoals wanneer de kostenprognoses plotseling stijgen of als zich andere veranderingen in de financiële situatie van het bedrijf voordoen. Daarbij kunnen medewerkers binnen Slack of Microsoft Teams taken uitvoeren, zoals met hun mobiele apparaat foto’s maken van zakelijke bonnen en kosten opvoeren in Workday.
  • Betere zakelijke planning: Om klanten meer mogelijkheden te geven om te plannen, werken en analyseren in één systeem, heeft Workday Adaptive Insights overgenomen, dat toonaangevend is in oplossingen voor zakelijke planning. Dankzij de Adaptive Insights Business Planning Cloud kunnen finance teams modellen maken van de belangrijkste gebieden van de business, zoals uitgaven, inkomsten, boekingen, medewerkers aantallen en meer. Door financiële en operationele plannen samen te brengen, hebben gebruikers uit finance en business de beschikking over een consistent en uitgebreid model om de bedrijfsprestaties te monitoren en managen.
Reactie op het nieuws

“Gartner heeft ons voor het derde jaar op rij aangemerkt als Leader in cloud core financial management suites. Dat is voor ons de erkenning van onze inzet op productinnovatie en van onze verhoogde investering in nieuwe functionaliteiten die een antwoord zijn op de wensen en behoeften van onze klanten wereldwijd”, zegt Barbara Larson, general manager, Workday Financial Management. “Technologie heeft onmiskenbaar de kracht om groei te versterken en risico’s te beperken in een wereldwijde zakelijke omgeving die steeds dynamischer wordt. Daarom zijn er meer en meer organisaties die de digitale transformatie door finance laten aansturen. En steeds meer finance teams werken samen met Workday vanwege de ervaring en inzichten die ze nodig hebben om voorbereid te zijn op de toekomst en om de business verder te helpen.”

Aanvullende informatie
1Gartner “Magic Quadrant for Cloud Core Financial Management Suites for Midsize, Large, and Global Enterprises,” by John Van Decker | Robert Anderson | Greg Leiter, 13 mei 2019.

Disclaimer

Gartner beveelt geen leverancier, product of dienst in zijn onderzoekspublicaties aan, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers met de beste beoordelingen of andere aanduidingen te selecteren. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van Gartners onderzoeksorganisatie en mogen niet worden beschouwd als feitelijke constateringen. Gartner verwerpt alle garanties, expliciet of impliciet, in relatie tot dit onderzoek, inclusief de garanties over verkoopbaarheid of gebruik voor een bepaalde toepassing.Over Workday

Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise cloud applicaties voor finance en human resources. Workday is opgericht in 2005 en levert applicaties op het gebied van financial management, human capital management, planning en analytics die zijn ontworpen voor de grootste ondernemingen, onderwijsinstellingen en overheidsinstanties wereldwijd. Honderden ondernemingen, variërend van medium enterprises tot Fortune 50 companies, hebben inmiddels voor Workday gekozen.Meer informatie op www.workday.com en www.workday.nl.

Toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, onder andere verklaringen omtrent de verwachte prestaties en voordelen van de producten van Workday. De woorden ‘geloven’, ‘kunnen’, ‘zullen’, ‘plannen’, ‘verwachten’ en soortgelijke termen zijn bedoeld om aan te geven dat het om toekomstgerichte verklaringen gaat. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan risicofactoren, onzekerheden en aannames. Indien de risicofactoren concreet worden of aannames onjuist blijken, kunnen resultaten aanzienlijk afwijken van de resultaten die in deze toekomstgerichte verklaringen zijn genoemd. Risicofactoren houden onder meer in, maar beperken zich niet tot, de risicofactoren zoals beschreven in de bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) gedeponeerde stukken, waaronder ons Formulier 10-K voor het fiscale jaar dat op 31 januari 2019 eindigde, en onze toekomstige verslagen die wij van tijd tot tijd aan de SEC zullen overleggen, waarin de feitelijke resultaten kunnen afwijken van de verwachte resultaten. Workday aanvaardt geen enkele verplichting en heeft op dit moment niet de intentie om eventuele toekomstgerichte verklaringen na publicatie te actualiseren.

Niet op de markt gebrachte diensten, kenmerken of functies die in dit document, op onze website of in andere persberichten of publieke verklaringen zijn genoemd en op dit moment niet beschikbaar zijn, kunnen naar goeddunken door Workday worden gewijzigd en kunnen niet als gepland of in het geheel niet worden geleverd. Klanten die diensten van Workday, Inc. aanschaffen, dienen hun aankoopbeslissing te maken op basis van de op dit moment beschikbare diensten, kenmerken en functies.

© 2019. Workday, Inc. Alle rechten voorbehouden. Workday en het logo van Workday zijn geregistreerde merken van Workday, Inc.Workday Persdesk
Kevin Maarssen
+ 31 (0)23 555 34 24
workday@yellow-communications.com
www.workday.com
Laatste van Workday  
Workday maakt de werkomgeving persoonlijker met oplossingen die gericht zijn op verandering

Workday People Analytics geeft automatisch inzicht in het personeelsbestand voor optimaal personeelsbeleid in een veranderende wereld

Laatste nieuwsberichten van Workday
Softwarebedrijf Klippa trekt Duitse Thorben Sillje (28) aan als business developer

Poly benoemt Sofocles Socratous tot vicepresident Sales voor Noord-Europa voor versnelling regionale groei

Vertiv introduceert nieuwe suite producten voor de edge-infrastructuur en verbeterd partnerprogramma in Europa, het Midden-Oosten en Afrika

Schneider Electric ontvangt op Hannover Messe de Industrial Energy Efficiency Award voor SF6-vrije middenspanningschakelinstallatie

Omzet Shippeo verdrievoudigd in de eerste helft 2020

Financiële dienstverlening balanceert tussen innovatie en security

KnowBe4 ziet piek in het gebruik van corona-gerelateerde phishing-e-mails in Q2 2020

Twitter-hack laat zien dat cybercriminelen zich blijven focussen op mensen

Nieuwe bluebot maakt gebouwbeheer slimmer en efficiënter

Corona zorgt voor wisselende online consumentenbestedingen in eerste kwartaal 2020
Data Matters levert digitaal archief voor de zorg als hoogwaardige cloudoplossing

Zoom lanceert Zoom for Home

Auth0 krijgt Serie F-financiering van 120 miljoen dollar

Databricks levert verbeteringen op het gebied van beveiliging en schaalbaarheid om de implementatie van ondernemingen te versnellen

PayIBAN introduceert Upload-en-Onderteken met iDIN

94% van de securityteams erkent, maar investeert onvoldoende in de inzet voor dreigingsonderzoek

Sint-Sixtusabdij werkt samen met Ingenico om click & collect aanbod van hun veelgeprezen bier te versterken

Zorg voor extra hygiëne met Actief Wit schakelmateriaal van Schneider Electric

Citrix en Microsoft werken samen om de toekomst van het werk te verbeteren

Aantal IT-vacatures trekt na korte dip tijdens coronacrisis weer aan

Siemens en SAP werken samen aan het versnellen van industriële transformatie

Trend Micro ontdekt botnet-battle voor consumentenrouters

Nieuw IoT-ontwikkelproject voor monitoren in- en opname sondevoeding

Wyzetalk benoemt Bart Berende tot Head of Sales voor Europa

Autodeelplatform WeGo klaar voor Apple Car Keys

LANCOM juicht voorstel ACM over vrije routerkeuze toe

Viadesk doet nieuwe merkbelofte met Fellow Digitals

ICT ACQUIRES ESPRIT MANAGEMENT & IT SERVICES

TIE KINETIX: Q3 Trading Update
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 57 dagen
PR contact  

Logo Yellow Communications
Workday contact  

Logo Workday

  +31 (0) 20 808 1836
  media@workday.com
  www.workday.com/nl-nl
Workday sociaal  


Workday tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Poly
Logo Vertiv
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Zoom
Logo Auth0
Logo Databricks
Logo Infoblox
Logo Ingenico Group
Logo Schneider Electric
Logo Citrix
Logo iSense ICT Professionals
Logo OutSystems
Logo LogRhythm
Logo Altares Dun & Bradstreet
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88876 persberichten
- 5747 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8436 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlContentbureau