www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2481 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (251 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Gemeente Eindhoven kiest Visma | Raet als HR-softwareleverancier

Amersfoort, 17 mei 2019 – De gemeente Eindhoven kiest HR-dienstverlener Visma | Raet om de HR-processen voor de ruim 2.000 medewerkers te stroomlijnen. De HR-dienstverlener en de gemeente hebben de handen ineengeslagen om op zoek te gaan naar de optimale oplossing voor de gemeente. Dat resulteert in een nieuw HR-systeem, waarin managers en medewerkers met moderne tools gemakkelijk hun HR-zaken kunnen regelen. Daarnaast maakt de gemeente met de implementatie van de nieuwe software grote stappen in de modernisering van haar HR-dienstverlening. Gisteren is de handtekening gezet en per 1 januari 2020 gaat de gemeente gefaseerd over naar het nieuwe softwarepakket. Met de toevoeging van gemeente Eindhoven aan het portfolio maken inmiddels 25 van de 40 grote gemeenten gebruik van de HR-software van Visma | Raet. 

Toekomstbestendige software
Meegaan met de tijd en dus moderniseren staat binnen de gemeente Eindhoven hoog in het vaandel. Er ontstond een behoefte aan het standaardiseren en automatiseren van interne HR-processen. Daarnaast is het voor de gemeente belangrijk dat zowel managers als medewerkers een overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en toekomstbestendig systeem krijgen. De komst van de nieuwe software gaat er binnen de gemeente voor zorgen dat processen geautomatiseerd worden en dat HR haar handen vrij heeft om de business te ondersteunen.

Steffen van Riet, sectorhoofd Personeel & Organisatie bij de gemeente Eindhoven: “Het is binnen een gemeente gebruikelijk om nieuwe softwareleveranciers via een aanbesteding te selecteren. Het contract met de huidige leverancier liep af en dat was voor ons het moment om onze HR-dienstverlening onder de loep te nemen. Onze grootste wens is dat onze HR-afdeling de organisatie nog beter kan ondersteunen met behulp van een sterk HR-systeem. Hiervoor zochten we overzichtelijke, gebruiksvriendelijke en toekomstbestendige software. Voor ons is het belangrijk dat interne processen kunnen worden gestandaardiseerd en geautomatiseerd. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze collega’s gemakkelijk zelf HR-zaken kunnen regelen. Visma | Raet heeft laten zien welke functionaliteiten haar software heeft, hoe ze dit gaat implementeren en dat ze gaat voor een strategisch partnership. Dat is precies waar wij behoefte aan hebben.”

Debby de Gelder, Managing Director van Visma | Raet: “We zijn erg trots dat we de gemeente Eindhoven aan ons portfolio mogen toevoegen. De gemeente Eindhoven was op zoek naar een HR-partner die op alle niveaus kan meedenken en daarnaast software levert om gestroomlijnde werkprocessen te realiseren. Op zowel strategisch niveau als op operationeel niveau denken wij mee met organisaties en instellingen, zodat zij efficiëntieslagen kunnen maken en hun medewerkers de regie hebben over hun eigen HR-zaken. We zijn ervan overtuigd dat onze kennis in combinatie met onze software van toegevoegde waarde is voor de gemeente Eindhoven. We kijken uit naar een fijne samenwerking!”

-------

Noot voor de redactie: bijgaand een foto van de ondertekening. Op de foto: Jacko Kuppens, gemeente Eindhoven (r) en Dennis van de Stolpe, Visma | RaetOver Visma | Raet
Visma | Raet is marktleider in cloudoplossingen en daaraan gerelateerde services, met name op het gebied van HR-processen en salarisverwerking. Met haar software en services helpt Visma | Raet klanten om de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plek te hebben. Visma | Raet en haar strategische partners bieden een geïntegreerd platform dat de waardeketen van haar klanten ondersteunt met relevante analytics en gebruikersbeheer. Gebruikers kunnen vanuit het Visma | Raet-platform op elk moment toegang krijgen tot de gewenste applicaties. Visma | Raet is onderdeel van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië en behorend tot de top 10 van Europese business softwarehuizen. Visma AS heeft in totaal 800.000 klanten en 8.500 medewerkers. Kijk voor meer informatie op: www.raet.nl

Meer informatie
Marcommit
Marlin Goethals
+31 (0)35-5822730
raet@marcommit.nl    
Laatste van Visma | Raet  
1 jan 2020 46% van de Nederlanders verwacht verdere salarisstijging in 2020

27 sep 2019 Tevredenheid over salaris bij Nederlanders gedaald na presentatie plannen op Prinsjesdag

18 sep 2019 Nederlander met modaal inkomen ziet nettosalaris met bijna 50 euro stijgen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 251 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Visma | Raet contact  

Logo Visma | Raet

  033 45 06 506
  www.raet.nl
Visma | Raet sociaal  


Visma | Raet tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Thinkwise
Logo ZyXEL
Logo Liquit
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Poly
Logo Cumulus Networks
Logo Eaton
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Logo Extreme Networks
Logo NTT Ltd.
Logo Ctac N.V.
Logo Flanderijn
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87553 persberichten
- 5592 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7238 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nl