Teamleader introduceert vernieuwde mobiele werkbonnen voor vaklui

Monteurs, installateurs en loodgieters maken eenvoudig ter plekke werkbonnen via Teamleader-app

Amsterdam, 16 mei 2019Teamleader, leverancier van bedrijfssoftware voor het mkb, voegt een vernieuwde mobiele-werkbonnenfunctie toe aan zijn app. Deze functie maakt het voor vaklui, zoals monteurs, installateurs en loodgieters, eenvoudig om op locatie via een smartphone, tablet of laptop digitale werkbonnen te maken. Ze kunnen na een klus afgelegde kilometers, gewerkte uren en verbruikte materialen registreren, alles in één pdf gieten en de werkbon ter plekke laten ondertekenen.

image Alle informatie gelijk opgeslagen in Teamleader
De digitale werkbonnen, die toegankelijk zijn via mobiele apparaten, besparen een hoop tijd voor loodgieters, monteurs en andere vaklui die vaak van klant naar klant onderweg zijn. Zo kunnen ze de werkbonnen direct delen via WhatsApp of e-mail. Alle geregistreerde informatie wordt ook direct opgeslagen in Teamleader – bedrijfssoftware waarin vaklui onder andere eenvoudig digitale offertes opstellen en facturen maken en versturen. Verder is het mogelijk om met de app onderweg contactgegevens toe te voegen en te bewerken, de agenda te beheren en openstaande offertes en facturen te controleren.

Jeroen de Wit, CEO van Teamleader: “De nieuwe Teamleader-app biedt met de toevoeging van de vernieuwde werkbonnenfunctie een nog betere gebruikservaring. In een eerdere versie van de app was er al een soortgelijke functie om werkbonnen aan te maken, en onze klanten gaven aan dit erg handig te vinden. We wilden daarom deze functie ook toevoegen aan onze vernieuwde app, maar dan wel in een nieuw en extra gebruiksvriendelijk jasje. De feedback van onze testgebruikers was bij deze update dan ook erg belangrijk. De werkbonnen zijn nu nog beter afgestemd op de wensen van onze klanten.”

###

Over Teamleader
Teamleader is een SaaS-oplossing voor CRM, sales, facturatie, urenregistratie en projectmanagement. Het stroomlijnt het gehele proces vanaf de eerste lead tot en met het innen van betalingen. Teamleader is opgericht vanuit de ambitie om mkb’ers te helpen hun processen te verbeteren. Door open en transparante bedrijfsvoering met de klant blijft Teamleader de service continu perfectioneren. Zo is het Nederlandse kantoor van Teamleader bereikbaar voor gratis support aan klanten om hen zo goed mogelijk te ondersteunen. Teamleader assisteert onder leiding van CEO Jeroen de Wit inmiddels tienduizend mkb’ers. Het bedrijf is actief in West-Europa, in de DACH-regio en in Zuid-Europa. Volg Teamleader op: Twitter | Facebook | LinkedIn. Meer informatie: www.teamleader.nl.