www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (207 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Document House Limburg en BCT ontzorgen samen het MKB

Sittard, 16 mei 2019Document House Limburg, kiest voor de capture-oplossing van BCT, specialist in Enterprise Information Management, en brengt het documentmanagementsysteem (DMS) op de markt. Document House Limburg is een Xerox business partner. Met de oplossingen biedt deze organisatie ieder MKB toegang tot een betaalbaar en toegankelijk documentmanagementprogramma. Op woensdag 15 mei ondertekenden Etienne Naus, Directeur van Document House Limburg, en Dimitri Palmen, Directeur bij BCT, het contract tijdens de beurs Limburg Leads.

Optimaliseren van documentstromen
Document House Limburg is gespecialiseerd in het optimaliseren van de groeiende documentstromen binnen organisaties. In het MKB is digitalisering echter nog geen gemeengoed. Het huidige aanbod van oplossingen is bestemd voor een hoger segment en is daardoor minder geschikt voor het MKB-bedrijfsleven waar men veel tijd verliest aan het verwerken van documenten. De capture-oplossing en het laagdrempelige DMS maken het mogelijk dit proces zo foutloos en efficiënt mogelijk in te richten. Met het DMS kunnen documenten eenvoudig digitaal bewaard en bewerkt worden. De capture-oplossing biedt een gecentraliseerd, papierloos en geautomatiseerd verwerkingsproces voor inkomende facturen.

Sander Stinne, Sales Manager bij Document House Limburg: “We merken dat in MKB’s ontzettend veel tijd verloren gaat aan het zoeken naar documenten. De oplossingen van BCT bieden hier uitkomst. BCT is een bedrijf dat zijn strepen heeft verdiend in de Euregio en de jarenlange ervaring die BCT meebrengt toont een hoge mate van kwaliteit die voor ons zeer belangrijk is. Het is mooi dat wij als Limburgse partijen samenwerken om bedrijven in de regio naar een nog hoger niveau te tillen.”

“Nog voordat we het contract hadden getekend, zijn we al aan de slag gegaan voor Document House Limburg,” aldus Marc Charlier, partner manager bij BCT. “Er was behoefte aan een verantwoorde en duurzame informatiemanagementoplossing voor het MKB en daar konden wij met onze technologie perfect invulling aan geven. Naast de technische kant van het verhaal, zit het succes hem vooral in de klik die tussen beide bedrijven bestaat. We hebben er een partner bij die kansen ziet én grijpt en anderen daar graag in betrekt. Die visie maakt de samenwerking in mijn ogen tot een succes.”

----

Noot voor de redactie: bijgesloten een afbeelding van de contractondertekening door Etienne Naus (links) en Dimitri Palmen (rechts) op de beurs Limburg Leads.----

Over BCT
BCT is ervan overtuigd dat grip op informatie bijdraagt aan een veilige, kansrijke en duurzame wereld. Met een team van ruim 170 getalenteerde medewerkers optimaliseert BCT informatiemanagement bij organisaties aan de hand van het BCT Transitiemodel. Daarmee geeft BCT organisaties in vier overzichtelijke stappen een handvat in de groei naar een kennisgedreven organisatie om zo het maximale uit informatie te halen. Met haar blik gericht op de toekomst, maar met oog voor het huidige ambitie- en volwassenheidsniveau van organisaties, ontketent BCT een evolutie of een revolutie op het gebied van waardecreatie. De specialist in informatiemanagement is een aanjager van innovatie en helpt organisaties hun bestaansrecht te borgen. Hiervoor zet BCT hoogwaardige Enterprise Information Managementtechnologie in waarmee dagelijks meer dan 150.000 eindgebruikers werken. Sinds de start ruim 30 jaar geleden, heeft BCT een klantportfolio opgebouwd van meer dan 800 organisaties in overheid, semi-overheid en het bedrijfsleven. Meer informatie is te vinden op https://www.bctsoftware.com/nl.

Meer informatie
Marcommit
Maaike de Boer
035-5822730
bct@marcommit.nl
Eerder van BCT  
5 dec 2019 Gemeente Noordoostpolder gaat voor digitale besluitvorming en duurzaam archiefbeheer met BCT

28 okt 2019 Rijksuniversiteit Groningen verbetert 4 jaar op rij digitale bedrijfsvoering

2 okt 2019 Veiligheidsregio Haaglanden zet digitale stappen met BCT
Geplaatst:
Verstreken tijd: 207 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
BCT contact  

Logo BCT

  +31 (0)46 442 4545
  info@bctsoftware.com
  www.bctsoftware.com
BCT sociaal  


BCT tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87260 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6798 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl