www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 25 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Van Houten PR & Communicatie

Hubspot en General Catalyst lanceren ELEVATE, de virtuele accelerator voor groeiende start-ups

De online accelerator helpt start-ups in de beginfase bij het maken van een handboek voor groei

Amsterdam, 14 mei 2019HubSpot, het toonaangevende groeiplatform, en General Catalyst, een investeringsmaatschappij die bedrijven al in een vroeg stadium vooruit helpt, kondigen vandaag een virtuele accelerator aan die start-ups helpt bij hun groei. Met ELEVATE leren start-ups de fijne kneepjes van inbound marketing en vergaren ze de kennis die nodig is om een effectieve groeistrategie op te zetten.

In 2018 werd in de Verenigde Staten 99,5 miljard dollar aan durfkapitaal geïnvesteerd. Investeerders zijn dus bereid risico’s te lopen. Dankzij de verschillende bronnen en tools die start-ups tot hun beschikking hebben is het nog nooit zó makkelijk geweest om een bedrijf te starten. Dat betekent ook dat het concurrentielandschap groot is. ELEVATE is ontworpen om bedrijven in de opstartfase te helpen bij het uitbreiden van hun kennis en vaardigheden. Ook biedt ELEVATE deze bedrijven het strategische inzicht om ze klaar te stomen voor langetermijnsucces terwijl ze bezig zijn met het werven van fondsen en proberen op te schalen. Het programma bestaat uit een virtuele opleiding van vier weken, waarbij verschillende experts aan het woord komen. De colleges worden gegeven door onder meer Alison Elworthy, VP customer success bij HubSpot; Niko Bonatsos, managing director van General Catalyst; Tolithia Kornweibel, head of marketing bij Gusto; Nitesh Banta, medeoprichter en CEO van B12; Meka Asonye, head of startup sales & customer success bij Stripe en Manasi Vartak, oprichter en CEO van Verta.AI, een HubSpot accelerator alumnus.

“Zonder de begeleiding en steun van de adviseurs en investeerders die ons al vanaf het begin bijstaan, zouden we niet zijn waar we nu staan,” aldus Dharmesh Shah, CTO en medeoprichter van Hubspot. “Met ELEVATE kijken we verder dan alleen financiering, om groeiende start-ups de kennis en vaardigheden te bieden die ze zo hard nodig hebben om te kunnen slagen. Ik vind het een eer om samen te werken met de beste en slimste mensen om me heen om iets terug te kunnen geven aan de volgende generatie bedrijven in opkomst.”

Het vier weken durende programma begint op 4 juni 2019 en omvat de drie fases van de customer lifecycle: aantrekken, betrekken, verwonderen. In de laatste week ronden de deelnemers een masterclass fondsenwerven af die gegeven wordt door General Catalyst en oprichters van bedrijven die door General Catalyst gesteund worden.

“We vinden het fantastisch om ELEVATE samen met HubSpot aan te kunnen bieden aan snelgroeiende tech start-ups,” zegt Niko Bonatsos, Managing Director van General Catalyst. “Als Hubspot investeerder van het eerste uur hebben we de spectaculaire groei van het bedrijf van dichtbij mogen meemaken. Het Hubspot team geeft waardevolle inzichten in hoe je een bedrijf kunt laten groeien waarbij je de klant op de eerste plaats zet. Ik kan niet wachten om te zien hoe de enorm ambitieuze oprichters gaan leren van het programma.”

Hubspot voor Start-ups biedt opleidingen en trainingen, 24-uurs support, gebruik van het Growth Platform van Hubspot en toegang tot bijna 300 software integraties, en dat allemaal voor een start-upvriendelijke prijs. Start-ups kunnen hun relaties eenvoudig bijhouden in het gratis Hubspot CRM, verbeteren hun sales met het aanbod aan sales tools, managen hun marketing dankzij de marketing automation tools en houden de klant tevreden met de services tools.

ELEVATE is een gratis virtueel programma, beschikbaar voor iedereen. Voor meer informatie over ELEVATE of voor aanmelding, zie https://offers.hubspot.com/startups/elevate.Over HubSpot
HubSpot is een toonaangevend groeiplatform. Sinds 2006 probeert HubSpot de wereld meer inbound te maken. Vandaag de dag gebruiken meer dan 60.500 klanten in meer dan 100 landen de prijswinnende software, diensten en support van HubSpot voor een transformatie van de manier waarop ze klanten aantrekken, behouden en verwonderen. HubSpot biedt bedrijven met Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub en een krachtig gratis CRM de tools die ze nodig hebben om van klanten fans maken.

HubSpot is door Glassdoor, Fortune, The Boston Globe en The Boston Business Journal aangemerkt als topwerkgever. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Cambridge en heeft verder kantoren in Dublin (EMEA hoofdkantoor), Singapore, Sydney, Tokyo, Berlijn, Colombia en Portsmouth.

Meer informatie over HubSpot is te vinden op www.hubspot.com.

Over General Catalyst
General Catalyst is een investeringsmaatschappij met zo’n 5 miljard dollar aan opgehaalde investering in bedrijven in de groeifase. General Catalyst steunt ondernemers die de potentie hebben om onmisbare enterprise technologie te lanceren of een sterk consumentenmerk neer te zetten. Het bedrijf heeft kantoren in San Francisco, Palo Alto, New York en Boston, zodat bedrijven in het portfolio profiteren van een netwerk van talent, klanten en mogelijkheden aan beide zijden van de Verenigde Staten.Voor meer persinformatie:

Yellow Communications
Naomi van Duin
Tel: +31 (0)23 555 34 24
E-mail:hubspot@yellow-communications.com
www.hubspot.com
Tags  
Laatste van HubSpot  
HubSpot kondigt belangrijke upgrade aan van Sales Hub Enterprise – een krachtige en gebruiksvriendelijke sales-CRM

HubSpot analyse: steeds minder aandacht voor klantenservice ondanks hogere eisen

HubSpot breidt ecosysteem van platform uit met 500 apps en passeert 1 miljoen installaties
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 25 dagen
HubSpot contact  

Logo HubSpot

  +31 85 888 0286
  www.hubspot.com
HubSpot sociaal  


HubSpot tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Dynatos
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Arrow Electronics
Logo Databricks
Logo Avit Group
Logo Ctac N.V.
Logo Nextens
Logo reichelt elektronik
Logo Pure Storage
Logo Auth0
Logo Extreme Networks
Logo Rojo Consultancy
Logo Valid
Logo SurveyMonkey
Logo Schneider Electric
Logo NorthC Datacenters
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90871 persberichten
- 5955 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10109 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers