www.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2477 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (216 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: KINXX PR

WorldStream breidt wereldwijd netwerk uit met PoP in data center Milaan

Naaldwijk, 9 mei 2019 – WorldStream, een snelgroeiende Infrastructure-as-a-Service provider uit Naaldwijk in Zuid-Holland met meer dan 15.000 dedicated servers in beheer en security-gefocuste IaaS hosting diensten waaronder ook colocatie en DDoS protectie, heeft zijn wereldwijde hoge-volume netwerk uitgebreid met een Point-of-Presence (PoP) in een van de 15 datacenters van IRIDEOS in Italië, in Milaan. De netwerkexpansie zorgt ervoor dat WorldStream zijn netwerkopties in Zuid-Europa verder kan uitbreiden en de netwerk snelheid en latency voor Italiaanse klanten verder gaan aanscherpen.

Sinds de oprichting van WorldStream B.V. in 2006 heeft het bedrijf een eigen wereldwijd netwerk ontwikkeld met een totale capaciteit van 10Tbit/s (!), waarbij het netwerk voor maximaal 50 procent wordt benut om klanten te voorzien van hoge schaalbaarheidsopties en de mogelijkheid om op eenvoudige wijze distributed denial-of-service (DDoS) aanvallen af te slaan.

WorldStream bedient een wereldwijd klantenportfolio. Het heeft momenteel meer dan 15,000 dedicated servers in beheer in eigen datacenters in Naaldwijk en kent een jaarlijkse omzetgroei van meer dan 90 procent. WorldStream levert zijn security-gefocuste IaaS hosting diensten aan onder andere cloud service providers (CSP’s), managed service providers (MSP’s), system integrators, broadcasting bedrijven, internet service providers (ISP’s), independent software vendors (ISV’s), MKB bedrijven en enterprise organisaties.

Italië blijkt voor WorldStream, als derde grote economie van de eurozone en achtste grote economie wereldwijd, een belangrijke doelmarkt voor WorldStream. Daarom heeft het bedrijf nu een netwerk Point-of-Presence geïnstalleerd in een van IRIDEO’s Italiaanse datacenters, in Milaan.

100G wereldwijd netwerk, DDoS Protectie

De nieuwe PoP stelt WorldStream in staat om de netwerksnelheden en latency waarden in Zuid-Europa verder aan te scherpen. Deze PoP in Milaan betekent een uitbreiding van WorldStream’s bestaande netwerkopties. Het netwerk heeft nu bijvoorbeeld al een peering connectie met de Milan Internet Exchange (MIX), waardoor WorldStream’s 10Tbit/s netwerk verbonden is met meerdere regionale connectiviteitsproviders. Het wereldwijde netwerk van WorldStream met een variëteit aan gebruikte transit providers, is tevens verbonden met 28 Private Network Interconnects (PNI’s) alsmede zeven andere Internet Exchanges waaronder ook AMS-IX, NL-IX, DE-CIX en ECIX.

“Lage latency, hoge netwerksnelheden, hoge redundantie en extreme security maatregelen, dat zijn de kern-ingrediënten van het eigen netwerk dat WorldStream sinds 2006 heeft ontwikkeld,” zegt Lennert Vollebregt, CEO en mede-eigenaar van WorldStream. “Ik zou allerlei technische specificaties van dit volledig 100G-technologie gebaseerde netwerk kunnen opnoemen welke dit allemaal mogelijk maken, zoals de geavanceerde DWDM technologie die we hebben geïmplementeerd en de slimme DDoS-afweer technieken die we gebruiken, maar ik denk dat de resultaten het belangrijkst zijn en voor zichzelf spreken. Onlangs hebben we nog te maken gehad met verschillende grote distributed denial-of-service (DDoS) aanvallen op ons netwerk. Dat waren DDoS aanvallen van zelfs meer dan 350Gbps, maar dankzij het netwerkvolume van 10Tbit/s en onze scrubbing technieken was het eenvoudig om de beschikbaarheid van IT en web infrastructuren van onze klanten volledig te beschermen. De EVPN-VxLAN kwaliteiten van onze wereldwijde backbone bieden ons daarnaast de mogelijkheid om ons productaanbod verder uit te breiden, met onder andere borderless netwerk services, twin/multi-datacenter services, en hybride cloud oplossingen. De nieuwe PoP in Milaan zal deze mogelijkheden en de netwerksnelheid en lage-latency opties in Zuid-Europa verder versterken.”

WorldStream sponsort Lamborghini Super Trofeo

In lijn met de Nederlandse achtergrond van WorldStream en het uitdijende wereldwijde netwerk, maar ook om de snelheid van het netwerk te illustreren, kondigde WorldStream in februari dit jaar aan om de Nederlandse coureur Danny Kroes te sponsoren. Danny Kroes komt in seizoen 2019 uit in de Lamborghini Squadra Corse Super Trofeo Europe & World Championship. De Lamborghini Super Trofeo is een racekampioenschap dat op drie verschillende continenten wordt verreden en in februari in Dubai van start is gegaan. Voor dit kampioenschap staan races in het Midden-Oosten, Azië, Noord-Amerika en Europa op de kalender. Ook worden dit seizoen wedstrijden verreden op de circuits van Silverstone (UK), Spa-Francorchamps (België), de Nürburgring (Duitsland), Zandvoort (Nederland) en Misano Adriatico in Italië.

De afgelopen jaren heeft coureur Danny Kroes deelgenomen aan verschillende TCR-kampioenschappen. Vorig jaar nam deze Nederlandse coureur deel aan het Europees Kampioenschap. In 2019 heeft hij de overstap gemaakt naar de Lamborghini Huracan Super Trofeo met 620pk power op de achterwielen.-----------------------------
Over WorldStream

WorldStream is opgericht in 2006 en heeft haar hoofdkantoor in Naaldwijk, Nederland. Het bedrijf heeft momenteel meer dan 15.000 dedicated servers in beheer en biedt security-gefocuste Infrastructure-as-a-Service (IaaS) hosting diensten waaronder volledig op maat geleverde dedicated servers, colocatie en distributed denial-of-service (DDoS) protectie. Tot de klantenkring behoren cloud service providers (CSP’s), managed service providers (MSP’s), system integrators, broadcasting bedrijven, internet service providers (ISP’s), independent software vendors (ISV’s), MKB bedrijven en enterprise organisaties.

WorldStream beschikt over een wereldwijd netwerk met een totale capaciteit van momenteel 10Tbit/s, met een maximale netwerkbenutting van 50 procent om klanten te voorzien van opties voor hoge schaalbaarheid en de mogelijkheid om DDoS-aanvallen eenvoudig af te slaan. De servers van WorldStream zijn ondergebracht in datacenters van WorldStream's zusterbedrijf Greenhouse Datacenters, dat twee zeer energiezuinige datacenters in Naaldwijk exploiteert.

Voor meer informatie over WorldStream, ga naar https://www.worldstream.nl/nl/

-----------------------------
Contact met de media
WorldStream
Wouter van Zwieten
wvz@worldstream.nl
Eerder van WorldStream  
Selligent en Cisco bundelen krachten voor een datagestuurde omnichannelklantervaring

Valid benoemd tot Veeam Accredited Services Provider (VASP)

Pepperminds kiest Pink Elephant als ICT-partner

Uitwisseling tussen patiënt en zorgverlener vergemakkelijkt door Zorgplatform en BeterDichtbij

Europees Bureau voor Visserijcontrole gunt contract aan Unisys voor IT-diensten en ondersteuning om visbestanden in stand te helpen houden

Een op de drie Nederlandse werknemers niet op de hoogte van AVG-beleid

Healthcare startup Kermit ontwikkelt analyseplatform met Mendix

Dutch Analytics haalt investering van 2 miljoen euro op bij Global Founders Capital en BAM

Cybersecurity in 2020: vier voorspellingen

Onderzoek Ericsson: De 10 consumententrends voor 2030 – ‘Het internet van zintuigen’

Hoe meet je de werkelijke economische impact van cyberaanvallen?
Hipex wint zilveren FD Gazellen Award 2019

Cegeka neemt Dynamics 365-activiteiten over van CTB

Schneider Electric bevestigt duurzaamheidsambities tijdens COP25

Uniserver stelt Deirdre van der Burg aan als strategisch marketing manager

Frontline past zowel koers als naam aan en wordt Frontline Solutions

Sterke internationale groei Barracuda in de MSP-markt

Versleutelen van WAN-verbinding gebeurt te vaak niet volgens IT-beslissers

Bechtle en Ictivity tillen dienstverlening naar hoger niveau

Nuance versnelt toepassing van spraakherkenning in de gezondheidszorg met Dragon Medical One

2020 cybersecurity voorspellingen

Supply chain reorganisatie verbetert klantenservice en flexibiliteit Panasonic Toughbook

Western Digital's nieuwe WD Blue SSD met NVMe-protocol tot 4x sneller dan SATA SSD

FintechOS haalt € 12,7 miljoen op in Serie A voor wereldwijde expansie

AFAS Foundation en Missing Chapter Foundation ontwikkelen lesprogramma om kinderarmoede in Nederland bespreekbaar te maken

Cyberveiligvoor de financiëlesector in 2020
Geplaatst:
Verstreken tijd: 216 dagen
PR contact  

Logo KINXX PR
WorldStream contact  

Logo WorldStream

  +31 (0) 174 - 712 117
  info@worldstream.nl
  www.worldstream.nl/nl
WorldStream sociaal  


WorldStream tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Hipex
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Valid
Logo Cegeka
Logo Schneider Electric
Logo Uniserver
Logo Barracuda Networks
Logo Telindus
Logo Ictivity
Logo Nuance
Logo Palo Alto Networks
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo SecureMe2
Logo Schneider Electric
Logo Fellowes Benelux
Logo I.R.I.S.
Logo Klarna
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87294 persberichten
- 5570 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6859 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau