www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 20 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

NetApp helpt datagestuurde organisaties succesvol te zijn

IT moderniseren voor hybride multicloud met meer eenvoud, operationele efficiëntie en dataprotectie

Schiphol-Rijk — NetApp (NASDAQ: NTAP), toonaangevend op het gebied van de hybrid cloud, heeft vandaag diverse aankondigingen gedaan. Samen met NetApp® ONTAP®9.6 is er een nieuw end-to-end AFF A320-storagesysteem op basis van NVMe voor het middensegment gelanceerd, en ook het serviceportfolio is uitgebreid. Daardoor kunnen bedrijven alles uit hun data halen.

De met de cloud verbonden flashoplossingen van NetApp maken deel uit van een Data Fabric-strategie. Hierdoor beschikken bedrijven over de benodigde eenvoud, operationele efficiëntie en protectie om te innoveren, ongeëvenaarde performance te realiseren en de meest intensieve datasets en technologieën aan te sturen, zoals kunstmatige intelligentie (AI) en 5G-netwerken. NetApp levert als enige alles wat bedrijven nodig hebben om een eigen Data Fabric op te zetten waarin de public cloud, de private cloud en on-premise omgevingen zijn ondergebracht. Op basis van die Data Fabric met NetApp-oplossingen verloopt de levering van applicaties voor eindgebruikers soepel en kunnen organisaties door middel van analyses op hun bedrijfsinzichten een voorsprong op de concurrentie krijgen.

“Naarmate ondernemingen steeds vaker overstappen op een nieuw bedrijfsmodel waarin data meer centraal staat en een cruciale rol speelt bij strategische beslissingen, worden steeds hogere eisen gesteld aan de beschikbaarheid van data”, aldus Eric Burgener, Research Vice President van Infrastructure Systems bij Platforms and Technologies Group, IDC.“De combinatie van met de cloud verbonden flashoplossingen van NetApp en een Data Fabric-strategie biedt digitaal transformerende bedrijven de performance, beschikbaarheid, wendbaarheid en eenvoud die zij nodig hebben om via hun hybrid-cloudinfrastructuur in te spelen op innovatieve bedrijfsopportunity’s.”

“Uit nieuwe ontwikkelingen op de markt, waaronder 5G-netwerken, kunnen we afleiden dat de deur om op die ontwikkelingen in te springen wagenwijd openstaat voor bedrijven die enorme hoeveelheden data kunnen genereren, verzamelen en verspreiden. Daarentegen zullen bedrijven die niet zijn voorbereid achterop raken”, stelt Joel Reich, Executive Vice President van Storage Systems and Software bij NetApp. “NetApp ONTAP maakt het voor organisaties mogelijk de uitdagingen als gevolg van die data-intensieve technologieën en geavanceerde innovaties het hoofd te bieden via een slimme, krachtige en betrouwbare oplossing om maximaal rendement uit data te halen.”

Maximaal rendement in de hybrid cloud
De datamanagementsoftware ONTAP9.6 versnelt applicaties zonder impact en verbetert de eenvoud en beveiliging voor een toekomstbestendige infrastructuur. Hierdoor kunnen organisaties van elke grootte hun data maximaal benutten en nieuwe initiatieven ontplooien waarin data centraal staat. In ONTAP9.6 zijn de volgende verbeteringen doorgevoerd:
 • Uitbreiding van het NVMe/FC-ecosysteem (NVMe over Fibre Channel): behalve Red Hat- en SUSE Linux-hosts worden voortaan ook VMware ESXi-, Microsoft Windows- en Oracle Linux-hosts ondersteund, met redundante storageverbindingen. Organisaties kunnen de meeste workloads versnellen met NVMe/FC.
 • FabricPool ondersteunt nu naast Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) en IBM Cloud Storage ook Google Cloud Platform en Alibaba Cloud. Organisaties kunnen de kosten van primaire storage verlagen door ‘koude data’ automatisch weg te schrijven naar een public cloud naar keuze of naar een private cloud op basis van NetApp StorageGRID®.
 • NetApp FlexCache®-software biedt nu ondersteuning voor NetApp Cloud Volumes ONTAP, zodat organisaties de voordelen van FlexCache kunnen benutten in een hybride-cloudimplementatie.
 • Door over-the-wire encryptie voor NetApp SnapMirror®-technologie en FlexCache worden datareplicatie en externe buffering veiliger.
 • Dankzij IP-ondersteuning in NetApp MetroCluster™ voor NetApp AFF- en FAS-instapsystemen kunnen organisaties op rendabele wijze de bedrijfscontinuïteit veiligstellen. Hiervoor kan het bestaande IP-netwerk tussen locaties worden ingezet.
Nieuw end-to-end NVMe-instapsysteem voor middensegment
NetApp heeft vorig jaar de AFF A800 geïntroduceerd. Dit was het eerste end-to-end NVMe-systeem in de branche met toonaangevende performance en ongeëvenaarde dataservices, én de meest effectieve efficiëntiegarantie op de markt. Middels deze aankondiging maakt NetApp bekend dat ook het middensegment nu van die voordelen kan profiteren. Klanten met een AFF A320-systeem kunnen rekenen op het volgende:
 • Versnelling van traditionele en moderne bedrijfsapplicaties, zoals kunstmatige intelligentie en deep learning, analyses en databases, met uitzonderlijke lage latency.
 • Lagere datacenterkosten doordat applicaties worden geconsolideerd in een krachtig systeem.
 • Een toekomstbestendige omgeving met NVMe-technologie, 100GbE Ethernet en cloudintegratie.
Vergroting van het serviceportfolio om in te spelen op uitgebreidere behoeften van klanten
Klanten kunnen aanbevolen werkwijzen op basis van NetApp-standaarden toepassen en een beroep doen op deskundige technici om de efficiëntie en performance te verbeteren en hun bedrijf te beschermen tegen onderbrekingen en dataverlies. Het portfolio van NetApp is uitgebreid met de volgende services:
 • SupportEdge Prestige: Hiermee kunnen klanten rekenen op speciale technische support middels een ‘concierge’, waarbij problemen sneller worden verholpen dan met telefonische support met prioriteit. Aan klanten wordt een vast team van NetApp-experts toegewezen, die gespecialiseerde rapportages leveren, tools bieden en metingen van de storageomgeving uitvoeren.
 • Tiered Deployment Service: Hiermee kan nieuwe NetApp-technologie eerder renderen en wordt het risico op onjuiste installatie of configuratie verkleind. Klanten kunnen kiezen uit drie niveaus, afhankelijk van hun bedrijfsdoelen: Basic, Standard en Advanced Deployment.
 • Managed Upgrade Service: Deze service wordt op afstand aangeboden. Hiermee worden beveiligingsrisico's verkleind doordat NetApp-software altijd up-to-date wordt gehouden met alle beveiligingspatches en firmware-upgrades.
Aanvullende bronnen
Over NetApp
NetApp is toonaangevend op het gebied van de hybrid cloud. We bieden een volledig scala aan dataservices op basis van de hybrid cloud; deze vereenvoudigen het beheer van applicaties en data, zowel in de cloud als in on-premises omgevingen, om de digitale transformatie te versnellen. Samen met onze partners stellen we wereldwijd opererende organisaties in staat om het volledige potentieel van hun data te benutten, zodat zij meer contactmomenten met hun klanten kunnen inplannen, de innovatie kunnen vergroten en hun bedrijfsvoering kunnen optimaliseren. Kijk voor meer informatie op www.netapp.nl. #DataDriven

NETAPP, het NETAPP-logo en de op http://www.netapp.com/TM vermelde merken, zijn handelsmerken van NetApp, Inc. Andere bedrijfs- en productnamen kunnen handelsmerken zijn van de respectieve eigenaren.
Laatste van NetApp  
NetApp Spot Wave: lagere infrastructuurkosten en minder complexiteit voor big data-applicaties op Kubernetes

NetApp treedt toe tot Aston Martin Cognizant-formule 1-team om pionierswerk te doen op het gebied van datagestuurde racestrategie

NetApp Reports Second Quarter of Fiscal Year 2021 Results
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 20 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
NetApp contact  

Logo NetApp

  020 503 9600
  info@netapp.com
  www.netapp.com/nl
NetApp sociaal  


NetApp tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Dynatos
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Arrow Electronics
Logo Databricks
Logo Avit Group
Logo Ctac N.V.
Logo Nextens
Logo reichelt elektronik
Logo Pure Storage
Logo Auth0
Logo Extreme Networks
Logo Rojo Consultancy
Logo Valid
Logo SurveyMonkey
Logo Schneider Electric
Logo NorthC Datacenters
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90871 persberichten
- 5955 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10109 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nl