www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2475 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (189 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

NetApp helpt datagestuurde organisaties succesvol te zijn

IT moderniseren voor hybride multicloud met meer eenvoud, operationele efficiëntie en dataprotectie

Schiphol-Rijk — NetApp (NASDAQ: NTAP), toonaangevend op het gebied van de hybrid cloud, heeft vandaag diverse aankondigingen gedaan. Samen met NetApp® ONTAP®9.6 is er een nieuw end-to-end AFF A320-storagesysteem op basis van NVMe voor het middensegment gelanceerd, en ook het serviceportfolio is uitgebreid. Daardoor kunnen bedrijven alles uit hun data halen.

De met de cloud verbonden flashoplossingen van NetApp maken deel uit van een Data Fabric-strategie. Hierdoor beschikken bedrijven over de benodigde eenvoud, operationele efficiëntie en protectie om te innoveren, ongeëvenaarde performance te realiseren en de meest intensieve datasets en technologieën aan te sturen, zoals kunstmatige intelligentie (AI) en 5G-netwerken. NetApp levert als enige alles wat bedrijven nodig hebben om een eigen Data Fabric op te zetten waarin de public cloud, de private cloud en on-premise omgevingen zijn ondergebracht. Op basis van die Data Fabric met NetApp-oplossingen verloopt de levering van applicaties voor eindgebruikers soepel en kunnen organisaties door middel van analyses op hun bedrijfsinzichten een voorsprong op de concurrentie krijgen.

“Naarmate ondernemingen steeds vaker overstappen op een nieuw bedrijfsmodel waarin data meer centraal staat en een cruciale rol speelt bij strategische beslissingen, worden steeds hogere eisen gesteld aan de beschikbaarheid van data”, aldus Eric Burgener, Research Vice President van Infrastructure Systems bij Platforms and Technologies Group, IDC.“De combinatie van met de cloud verbonden flashoplossingen van NetApp en een Data Fabric-strategie biedt digitaal transformerende bedrijven de performance, beschikbaarheid, wendbaarheid en eenvoud die zij nodig hebben om via hun hybrid-cloudinfrastructuur in te spelen op innovatieve bedrijfsopportunity’s.”

“Uit nieuwe ontwikkelingen op de markt, waaronder 5G-netwerken, kunnen we afleiden dat de deur om op die ontwikkelingen in te springen wagenwijd openstaat voor bedrijven die enorme hoeveelheden data kunnen genereren, verzamelen en verspreiden. Daarentegen zullen bedrijven die niet zijn voorbereid achterop raken”, stelt Joel Reich, Executive Vice President van Storage Systems and Software bij NetApp. “NetApp ONTAP maakt het voor organisaties mogelijk de uitdagingen als gevolg van die data-intensieve technologieën en geavanceerde innovaties het hoofd te bieden via een slimme, krachtige en betrouwbare oplossing om maximaal rendement uit data te halen.”

Maximaal rendement in de hybrid cloud
De datamanagementsoftware ONTAP9.6 versnelt applicaties zonder impact en verbetert de eenvoud en beveiliging voor een toekomstbestendige infrastructuur. Hierdoor kunnen organisaties van elke grootte hun data maximaal benutten en nieuwe initiatieven ontplooien waarin data centraal staat. In ONTAP9.6 zijn de volgende verbeteringen doorgevoerd:
 • Uitbreiding van het NVMe/FC-ecosysteem (NVMe over Fibre Channel): behalve Red Hat- en SUSE Linux-hosts worden voortaan ook VMware ESXi-, Microsoft Windows- en Oracle Linux-hosts ondersteund, met redundante storageverbindingen. Organisaties kunnen de meeste workloads versnellen met NVMe/FC.
 • FabricPool ondersteunt nu naast Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) en IBM Cloud Storage ook Google Cloud Platform en Alibaba Cloud. Organisaties kunnen de kosten van primaire storage verlagen door ‘koude data’ automatisch weg te schrijven naar een public cloud naar keuze of naar een private cloud op basis van NetApp StorageGRID®.
 • NetApp FlexCache®-software biedt nu ondersteuning voor NetApp Cloud Volumes ONTAP, zodat organisaties de voordelen van FlexCache kunnen benutten in een hybride-cloudimplementatie.
 • Door over-the-wire encryptie voor NetApp SnapMirror®-technologie en FlexCache worden datareplicatie en externe buffering veiliger.
 • Dankzij IP-ondersteuning in NetApp MetroCluster™ voor NetApp AFF- en FAS-instapsystemen kunnen organisaties op rendabele wijze de bedrijfscontinuïteit veiligstellen. Hiervoor kan het bestaande IP-netwerk tussen locaties worden ingezet.
Nieuw end-to-end NVMe-instapsysteem voor middensegment
NetApp heeft vorig jaar de AFF A800 geïntroduceerd. Dit was het eerste end-to-end NVMe-systeem in de branche met toonaangevende performance en ongeëvenaarde dataservices, én de meest effectieve efficiëntiegarantie op de markt. Middels deze aankondiging maakt NetApp bekend dat ook het middensegment nu van die voordelen kan profiteren. Klanten met een AFF A320-systeem kunnen rekenen op het volgende:
 • Versnelling van traditionele en moderne bedrijfsapplicaties, zoals kunstmatige intelligentie en deep learning, analyses en databases, met uitzonderlijke lage latency.
 • Lagere datacenterkosten doordat applicaties worden geconsolideerd in een krachtig systeem.
 • Een toekomstbestendige omgeving met NVMe-technologie, 100GbE Ethernet en cloudintegratie.
Vergroting van het serviceportfolio om in te spelen op uitgebreidere behoeften van klanten
Klanten kunnen aanbevolen werkwijzen op basis van NetApp-standaarden toepassen en een beroep doen op deskundige technici om de efficiëntie en performance te verbeteren en hun bedrijf te beschermen tegen onderbrekingen en dataverlies. Het portfolio van NetApp is uitgebreid met de volgende services:
 • SupportEdge Prestige: Hiermee kunnen klanten rekenen op speciale technische support middels een ‘concierge’, waarbij problemen sneller worden verholpen dan met telefonische support met prioriteit. Aan klanten wordt een vast team van NetApp-experts toegewezen, die gespecialiseerde rapportages leveren, tools bieden en metingen van de storageomgeving uitvoeren.
 • Tiered Deployment Service: Hiermee kan nieuwe NetApp-technologie eerder renderen en wordt het risico op onjuiste installatie of configuratie verkleind. Klanten kunnen kiezen uit drie niveaus, afhankelijk van hun bedrijfsdoelen: Basic, Standard en Advanced Deployment.
 • Managed Upgrade Service: Deze service wordt op afstand aangeboden. Hiermee worden beveiligingsrisico's verkleind doordat NetApp-software altijd up-to-date wordt gehouden met alle beveiligingspatches en firmware-upgrades.
Aanvullende bronnen
Over NetApp
NetApp is toonaangevend op het gebied van de hybrid cloud. We bieden een volledig scala aan dataservices op basis van de hybrid cloud; deze vereenvoudigen het beheer van applicaties en data, zowel in de cloud als in on-premises omgevingen, om de digitale transformatie te versnellen. Samen met onze partners stellen we wereldwijd opererende organisaties in staat om het volledige potentieel van hun data te benutten, zodat zij meer contactmomenten met hun klanten kunnen inplannen, de innovatie kunnen vergroten en hun bedrijfsvoering kunnen optimaliseren. Kijk voor meer informatie op www.netapp.nl. #DataDriven

NETAPP, het NETAPP-logo en de op http://www.netapp.com/TM vermelde merken, zijn handelsmerken van NetApp, Inc. Andere bedrijfs- en productnamen kunnen handelsmerken zijn van de respectieve eigenaren.
Eerder van NetApp  
4 nov 2019 NetApp vindt de klantervaring voor de hybride multicloud opnieuw uit

7 okt 2019 Een data-gedreven visie op security

18 sep 2019 NetApp biedt eenvoudige, schaalbare en geïntegreerde oplossingen voor beheer van virtuele desktops en inzet van hybrid cloud
Persberichten van donderdag 14 november 2019  
Zo maak je van Black Friday een positieve klantervaring

devolo Magic 1 WiFi mini: kleine adapter, krachtige WiFi

Eerste Managed DNS Security-dienst nu beschikbaar op Nederlandse markt

Eten belangrijker dan cadeaus tijdens de feestdagen

Oracle opent Gen 2 Cloud-regio in Nederland

ThousandEyes lanceert collectief inzicht in wereldwijde internetprestaties

Onderzoek ThousandEyes: opvallende verschillen in prestaties tussen AWS, GCP, Azure, Alibaba en IBM Cloud

Henk Nijland benoemd als Directeur Operations van Bizway

Ouderwets huishoudboekje nog steeds populair voor financiële administratie

Fortinet breidt dynamische cloud-beveiliging uit in Azure

Makkelijker je weg vinden in het buitenland met nieuwe vertaalfunctie in Google Maps
ICT-Partners West vestigt zich in Hoofddorp

Citrix benoemt Bronwyn Hastings tot Senior Vice President van het wereldwijde verkoopkanaal en ecosysteem

Interxion stelt Hans Horn aan als Manager Channel & New Business Nederland

KnowBe4 lanceert nieuw partnerprogramma en partnerportaal

Grote organisaties in EMEA kiezen voor Workday Human Capital Management om hun zakelijke activiteiten te transformeren

Grote organisaties in EMEA kiezen voor Workday Financial Management

Dataplace neemt Datacenter Nedzone over 

Sitecore gebruikt de kracht van AI voor het automatiseren van personalisering op schaal

Sartorius verbetert leverbetrouwbaarheid en klantervaring met Celonis Process Mining

Dell Technologies On Demand biedt op gebruik gebaseerde en as-a-service-modellen

Dell Technologies zet stap naar autonome infrastructuur met Dell EMC PowerOne

Dell Technologies stelt zich nieuwe doelen voor maatschappelijke verandering in 2030

Op 1 januari gaat nieuw btw-identificatienummer in

Helft consumenten verwacht in 2024 meeste online aankopen via mobiel te doen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 189 dagen
PR contact  
Logo LVTPR
NetApp contact  
Logo NetApp
  020 503 9600
  info@netapp.com
  www.netapp.com/nl
NetApp sociaal  
NetApp tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Saxion
Logo VPNtotaal.nl
Logo Relined Fiber Network
Logo Insight
Logo Edubookers.com
Logo Humanwave B.V.
Logo Datacenter.com
Logo TenderApp
Logo DeltaFiber B.V.
Logo Global Knowledge
Logo Icontact BV
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo devolo
Logo Telindus
Logo Lightspeed
Logo Oracle
Logo ThousandEyes
Logo ThousandEyes
Logo Bizway B.V.
Logo Flanderijn
Logo Citrix
Logo Interxion
Logo KnowBe4
Logo Workday
Logo Workday
Logo Sitecore
Logo devolo
Openingstijden
Ma-Vr:  08:00 - 22:00
Za-Zo:  Alleen aanleveren

Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87078 persberichten
- 5549 bedrijfsprofielen
- 57 PR-bureauprofielen
- 6634 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nl