www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2477 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (191 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Red Hat zet nieuwe standaard enterprise Kubernetes door volledige stack-automatisering met Red Hat OpenShift 4

Meest complete enterprise Kubernetes-platform helpt bedrijven te innoveren met een nieuwe generatie applicaties in een hybride cloudomgeving

BOSTON – RED HAT SUMMIT 2019 – 8 mei 2019 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, introduceert Red Hat OpenShift 4, de nieuwe generatie van zijn vertrouwde Kubernetes-platform, dat is aangepast om bedrijven te helpen beter om te gaan met de complexiteit van containerorkestratie in productiesystemen. OpenShift 4 biedt een cloudachtige ervaring in de hybride cloud door geautomatiseerde updates van Kubernetes-implementaties mogelijk te maken.

Het platform biedt meer flexibiliteit, wordt ondersteund door Kubernetes Operators, en biedt een veiligere en consistente basis voor moderne en opkomende cloud-native workloads. Meer dan 1.000 bedrijven wereldwijd uit allerlei sectoren, waaronder  ANZ Bank, Banco Santander, Cathay Pacific, Copel Telecom, GE, Lufthansa Technik, Macquarie Bank, Miles and More GmbH, Paychex, Porsche Informatik,  Sabre, Swisscom AG, Via Varejo en X by Orange, en de winnaars van de Red Hat Innovation Awards BP, Deutsche Bank, Emirates NBD, HCA Healthcare en Kohl’s gebruiken OpenShift om het ontwikkelen en opleveren van applicaties te versnellen.

Hybride- en multicloud-implementaties zijn nu marktstandaarden [1]. IDC stelt dat in 2020 meer dan 90 procent van de wereldwijde organisaties over een multicloudstrategie zal beschikken. [2] Red Hat OpenShift 4 vereenvoudigt hybride- en multicloud-implementaties, zodat IT-organisaties sneller nieuwe applicaties kunnen inzetten. Dit helpt ze zich te onderscheiden in een groeiend aantal concurrerende markten, en bij de groei van hun organisaties.

Vereenvoudig en automatiseer de cloud

Red Hat OpenShift 4 is geschikt voor uiteenlopende omgevingen en luidt het volgende tijdperk van de Kubernetes-standaard in om best practices voor moderne toepassingsplatforms te automatiseren en operationeel te maken. Red Hat OpenShift 4 biedt een uniforme cloudervaring voor de hybride wereld en maakt een automation-first-benadering mogelijk met:
 • Een self-managing platform voor de hybride cloud om een cloudachtige ervaring te bieden via automatische software-updates en lifecycle-management in de hybride cloud, mogelijk gemaakt door de vertrouwde basis van Red Hat Enterprise Linux en Red Hat Enterprise Linux CoreOS. Organisaties kunnen hierdoor vertrouwen op meer veiligheid, controleerbaarheid, herhaalbaarheid, eenvoudig beheer en een betere gebruikerservaring.

 • Aanpasbaarheid en heterogene ondersteuning, die beschikbaar zullen zijn via grote openbare cloudleveranciers, waaronder Alibaba, Amazon Web Services (AWS), Google Cloud, IBM Cloud, Microsoft Azure, private cloudtechnologieën zoals OpenStack, virtualisatieplatforms en bare-metal servers.

 • Gestroomlijnde full stack-installatie met een geautomatiseerd proces waardoor het gemakkelijker wordt om snel met enterprise Kubernetes te starten.

 • Vereenvoudigde applicatie-implementaties en lifecycle-managment met Kubernetes Operators. Red Hat pionierde met stateful en complexe applicaties op Kubernetes met Operators die applicatieonderhoud, scaling en failover automatiseren. Het platform biedt Red Hat OpenShift Certified Operators en mede dankzij het uitgebreide partnerecosysteem kan met OpenShift 4 een breed scala aan as-a-service-applicaties in de hybride cloud uitgevoerd worden.
Enterprise Kubernetes
Red Hat OpenShift Container Platform is conform Kubernetes gecertificeerd, zoals gevalideerd door de Cloud Native Computing Foundation (CNCF). Het is de enige Kubernetes-oplossing die gebouwd is op het toonaangevende  enterprise Linux-platform en wordt ondersteund door opensource-experts en een compatibel ecosysteem. Red Hat levert belangrijke bedragen aan de Kubernetes-community, en biedt een codebase die veiliger is en tegelijkertijd belangrijke innovaties uit de community behoudt.

Om een flexibelere deployment footprint te bieden met behoud van verbeterde beveiliging en stabiliteit, introduceert OpenShift 4 Red Hat Enterprise Linux CoreOS, een OpenShift-specifieke embedded variant van Red Hat Enterprise Linux. Red Hat Enterprise Linux CoreOS biedt bedrijven uitgebreide keuze bij het inzetten van enterprise Kubernetes met een lichtgewicht, onveranderlijke, container-geoptimaliseerde Linux OS-distributie. In deze variant staan beveiligingsfuncties en stabiliteit voorop, en daarnaast biedt Linux CoreOS geautomatiseerde updates die door Kubernetes worden beheerd en door OpenShift met een druk op de knop ingeschakeld worden. Hierdoor is minder onderhoud nodig en is het mogelijk om de bedrijfsproductiviteit te verbeteren.

OpenShift 4 wordt ondersteund door Red Hat's bekroonde support en uitgebreide aanbod aan professionele diensten, waaronder Red Hat Consulting. Met technische expertise en strategisch advies en analyse helpt Red Hat IT-organisaties met het bouwen van oplossingen die voldoen aan de behoeften van vandaag en in de toekomst.

Ontwikkelaars helpen te innoveren
Het ontwikkelen van applicaties is - vanwege de rol in het versnellen van digitale transformatie -voor veel IT-organisaties een noodzaak. OpenShift 4 ondersteunt de evoluerende behoeften van applicatieontwikkeling als een consistent platform om de productiviteit van ontwikkelaars te optimaliseren met:
 • Selfservice-, automatiserings- en applicatiediensten om ontwikkelaars te helpen hun applicatie uit te breiden door on-demand provisioning van applicatiediensten en door automatiseringsmogelijkheden te bieden voor het bouwen en implementeren van gecontaineriseerde applicaties, ondersteund door Operators.

 • Red Hat CodeReady Workspaces stelt ontwikkelaars in staat gebruik te maken van de kracht van containers en Kubernetes, terwijl ze kunnen blijven werken met vertrouwde IDE-tools (Integrated Development Environment). Workspaces zijn consistenter, bevorderen samenwerking, en zijn beter beveiligd dan wanneer containers of virtuele machines (VM's) op een laptop draaien. Het bevat de hulpmiddelen en afhankelijkheden die nodig zijn voor het coderen, bouwen, testen, uitvoeren en debuggen van gecontaineriseerde applicaties in een webgebaseerde geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE).

 • OpenShift Service Mesh, dat Istio-, Jaeger- en Kiali-projecten combineert in een enkele mogelijkheid die communicatielogica codeert voor microservices-gebaseerde applicatiearchitecturen, waardoor ontwikkelaarsteams zich kunnen richten op het toevoegen van bedrijfslogica.

 • Knative voor het bouwen van serverless applicaties in Developer Preview, wat Kubernetes een ideaal platform maakt voor het bouwen, implementeren en beheren van serverless of Function-as-a-service (FaaS) workloads. De mogelijkheden van Knative omvatten onder andere scale-to-zeroautoscalingin-cluster builds en eventing-frameworks voor het ontwikkelen van cloud-native applicaties op Kubernetes. Ontwikkelaars kunnen zich concentreren op het schrijven van code door complexe delen van het bouwen, implementeren en beheren van hun applicaties te verbergen.

 • KEDA (Kubernetes-base event-driven autoscaling), een samenwerking tussen Microsoft en Red Hat die het inzetten van serverless event-driven containers op Kubernetes ondersteunt, en in als Developer Preview Azure Functions mogelijk maakt in OpenShift. Dit zorgt voor een versnelde ontwikkeling van event-driven, serverless functies in de hybride cloud en on-premises met Red Hat OpenShift.

 • Operator-enabled applicatieomgevingen op OpenShift met Red Hat Middleware brengen de kracht van OpenShift Certified Operators naar kritische integratie- en procesautomatiseringstechnologieën. Hierdoor kunnen IT-organisaties hun ontwikkelomgevingen rond Operator-functies verenigen, waardoor ontwikkelaars zich volledig kunnen richten op het leveren van nieuwe diensten en applicaties, zonder zich zorgen te hoeven maken over het updaten of onderhouden van tooling.

 • Operator-enabled Red Hat OpenShift Container Storage (OCS) is een cloud-agnostische consistente back-end voor registratie, logging en statistieken. Daarnaast biedt het zeer schaalbare, permanente opslag voor cloud-native applicaties die functies vereisen als encryptie, replicatie en beschikbaarheid in de hybride cloud. Applicatieteams kunnen dynamisch persistente volumes leveren voor een breed scala aan workloads, waaronder SQL-/NoSQL-databases, CI-/ CD-pipelines en AI/ML.

Beschikbaarheid
Red Hat OpenShift 4 zal vanaf eind mei 2019 beschikbaar zijn.

Webcast voor pers
Woensdag 8 mei om 17.00 uur Nederlandse tijd houdt Red Hat tijdens de Red Hat Summit in Boston een persconferentie. Pers en analisten zijn uitgenodigd om deel te nemen aan een live Q&A-sessie. Voor deelname aan de conferentie of om de herhaling te bekijken, ga naar: https://onlinexperiences.com/Launch/QReg/ShowUUID=45D50AF9-7E2C-4F8C-8606-B85EBDA927AC

Quotes
Ashesh Badani, senior vice president, Cloud Platforms bij Red Hat
"De toekomst van Enterprise IT wordt aangedreven door hybride- en multicloud-computing, waarbij Kubernetes als een brug fungeert om workloads in on-premise datacenters en public cloud footprints met elkaar te verbinden. Red Hat OpenShift 4 maakt deze visie van Kubernetes een realiteit en biedt een consistent, zelfbeherend Kubernetes-platform voor organisaties. OpenShift 4 stimuleert de productiviteit van ontwikkelaars, beperkt de operationele complexiteit met native automatisering, en biedt een Kubernetes-platform dat production-readiness combineert met cloud-native innovatie."

Al Gillen, Group VP, software development and open source bij IDC
"Red Hat heeft lang het goede voorbeeld gegeven binnen de opensourcegemeenschap en heeft bijgedragen aan zowel startende als volwassen projecten. Na de opkomst van Kubernetes, schakelde Red Hat een versnelling hoger en realiseerde een vroege leiderspositie met containerondersteuning op Kubernetes als onderdeel van OpenShift. De introductie van Red Hat OpenShift 4 zorgt ervoor dat er nu een multicloud-oplossing op de markt is, die ook als managed cloud-service beschikbaar is. Dit product biedt de portabiliteit waar klanten om vragen in een pakket dat substantiële verbeteringen biedt voor het automatiseren van implementaties en het vereenvoudigen van de werking, wat innovatie uiteindelijk makkelijker maakt."

Jay Ryan, Infrastructure Architect bij GE
"Onze internationale bedrijven leiden de digitale industriële revolutie, dus het is belangrijk dat we met vertrouwde technologieleiders, zoals Red Hat, samenwerken. Ons Kubernetes-aanbod is gebaseerd op Red Hat OpenShift omdat het een veilig enterprise product is. Wij zijn trots om een early adopter te zijn van cloud- en containerecosystemen en beseffen dat we niet alles zelf hoeven te bouwen en onderhouden. Als onderdeel van GE's CoreTech, het centrale zenuwstelsel voor IT-diensten binnen GE, vertrouwen we op de kracht van Red Hat OpenShift om Kubernetes als een dienst te leveren aan onze GE-bedrijven over de hele wereld. Met OpenShift kunnen onze applicatieteams en ontwikkelaars meer tijd besteden aan het oplossen van bedrijfsproblemen en minder tijd aan het bouwen van platforms. Met deze volgende versie van OpenShift willen we de geautomatiseerde bedieningsmogelijkheden van Operators gaan gebruiken, zodat we kunnen opschalen om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen, en daarnaast voor meer controle kunnen zorgen.”

Extra informatie

?     Over  Red Hat
?     Over  Red Hat OpenShift
?      Neem deel aan een OpenShift 4-webinar
?     Bekijk  klantreferenties over Red Hat OpenShift
?     Lees de  partnergids voor Red Hat OpenShift
?     Over  Red Hat Summit
?     Volg  @RedHatSummit of via de hashtag  #RHSummit op Twitter
?     Word een fan van  Red Hat Summit op Facebook

Volg Red Hat

?     Via de  Red Hat newsroom
?     Lees de  Red Hat blog
?     Op  Twitter
?     Op  Facebook
?     Op  YouTube
?     Op  LinkedIn

Over Red Hat, Inc.
Red Hat is 's werelds toonaangevende leverancier van opensourcesoftwareoplossingen voor bedrijven. Het gebruikt een communitygedreven benadering om betrouwbare en hoogwaardige Linux-, hybride cloud-, container- en Kubernetes-technologieën te leveren. Red Hat helpt klanten nieuwe en bestaande IT-toepassingen te integreren, cloud-native applicaties te ontwikkelen, te standaardiseren op hun toonaangevende besturingssysteem en complexe omgevingen te automatiseren, beveiligen en beheren. De bekroonde support-, training- en consultingdiensten maken van Red Hat een vertrouwde adviseur van de Fortune 500. Als een strategische partner voor cloudleveranciers, systeemintegrators, applicatie-leveranciers, klanten en opensourcecommunity's, helpt Red Hat organisaties zich voor te bereiden op de digitale toekomst.

Voor meer informatie voor de pers
Lubbers De Jong
Anke van Heerebeek
anke@lubbersdejong.nl
020 2050428

Forward-Looking Statements
Certain statements contained in this press release may constitute "forward-looking statements" within the meaning of the Private Securities Litigation Reform Act of 1995. Forward-looking statements provide current expectations of future events based on certain assumptions and include any statement that does not directly relate to any historical or current fact. Actual results may differ materially from those indicated by such forward-looking statements as a result of various important factors, including: risks related to our pending merger with International Business Machines Corporation, the ability of the Company to compete effectively; the ability to deliver and stimulate demand for new products and technological innovations on a timely basis; delays or reductions in information technology spending; the integration of acquisitions and the ability to market successfully acquired technologies and products; risks related to errors or defects in our offerings and third-party products upon which our offerings depend; risks related to the security of our offerings and other data security vulnerabilities; fluctuations in exchange rates; changes in and a dependence on key personnel; the effects of industry consolidation; uncertainty and adverse results in litigation and related settlements; the inability to adequately protect Company intellectual property and the potential for infringement or breach of license claims of or relating to third party intellectual property; the ability to meet financial and operational challenges encountered in our international operations; and ineffective management of, and control over, the Company's growth and international operations, as well as other factors contained in our most recent Annual Report on Form 10-K (copies of which may be accessed through the Securities and Exchange Commission's website at www.sec.gov), including those found therein under the captions "Risk Factors" and "Management's Discussion and Analysis of Financial Condition and Results of Operations". In addition to these factors, actual future performance, outcomes, and results may differ materially because of more general factors including (without limitation) general industry and market conditions and growth rates, economic and political conditions, governmental and public policy changes and the impact of natural disasters such as earthquakes and floods. The forward-looking statements included in this press release represent the Company's views as of the date of this press release and these views could change. However, while the Company may elect to update these forward-looking statements at some point in the future, the Company specifically disclaims any obligation to do so. These forward-looking statements should not be relied upon as representing the Company's views as of any date subsequent to the date of this press release.

###

Red Hat, Red Hat Enterprise Linux, OpenShift, and CoreOS are trademarks or registered trademarks of Red Hat, Inc. or its subsidiaries in the U.S. and other countries. Linux® is the registered trademark of Linus Torvalds in the U.S. and other countries. The OpenStack word mark is a trademark or registered trademark of OpenStack Foundation in the United States and other countries, and is used with the OpenStack Foundation’s permission. Red Hat, Inc. is not affiliated with, endorsed by, or sponsored by the OpenStack Foundation or the OpenStack community.

[1]  RightScale 2019 State of the Cloud Report from Flexera

[2] IDC,  IDC FutureScape: Worldwide Cloud 2019 Predictions, okt. 2018
Eerder van Red Hat, Inc.  
4 nov 2019 Red Hat voegt voorspellende modellen toe aan nieuwste versie van Red Hat Process Automation

23 okt 2019 Red Hat werkt met Vodafone Idea samen om een Network-as-a-Platform te bouwen

17 okt 2019 Red Hat breidt Kubernetes-ontwikkelaarservaring uit met nieuwe versie Red Hat OpenShift 4
Persberichten van vrijdag 15 november 2019  
Knowliah erkend als representatieve aanbieder wereldwijd in Enterprise Legal Management Solutions

Paskal van Lomm wint Digital Transformers Awards 2019 met medisch platform Duxxie

Eerste Startupbootcamp Media accelerator 2019 met thema Going Beyond

Effectory is wederom FD Gazelle 2019 en wint de Award in regio West

Nieuwe Bluetooth-headsets van Poly bieden meer connectiviteitsopties en gebruiksvrijheid

Nieuwe financieringsronde versnelt groei Textmetrics 

Softwarebedrijf Intigris benoemd tot FD Gazelle 2019
Secretaresses en andere supportprofessionals zijn opvallend loyaal

Zo maak je van Black Friday een positieve klantervaring

devolo Magic 1 WiFi mini: kleine adapter, krachtige WiFi

Eerste Managed DNS Security-dienst nu beschikbaar op Nederlandse markt

Eten belangrijker dan cadeaus tijdens de feestdagen

Oracle opent Gen 2 Cloud-regio in Nederland

ThousandEyes lanceert collectief inzicht in wereldwijde internetprestaties

Onderzoek ThousandEyes: opvallende verschillen in prestaties tussen AWS, GCP, Azure, Alibaba en IBM Cloud

Henk Nijland benoemd als Directeur Operations van Bizway

Ouderwets huishoudboekje nog steeds populair voor financiële administratie

Makkelijker je weg vinden in het buitenland met nieuwe vertaalfunctie in Google Maps

Siemens neemt Atlas 3D over en vergroot zijn additive manufacturing-portfolio

Fortinet breidt dynamische cloud-beveiliging uit in Azure
Geplaatst:
Verstreken tijd: 191 dagen
PR contact  
Logo Lubbers De Jong
Red Hat, Inc. contact  
Logo Red Hat, Inc.
  +31 334503000
  benelux@redhat.com
  www.redhat.com
Red Hat, Inc. sociaal  
Red Hat, Inc. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Saxion
Logo VPNtotaal.nl
Logo Relined Fiber Network
Logo Insight
Logo Edubookers.com
Logo Humanwave B.V.
Logo Datacenter.com
Logo TenderApp
Logo DeltaFiber B.V.
Logo Global Knowledge
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Digital Transformers
Logo Startupbootcamp
Logo Effectory
Logo Poly
Logo Schoevers
Logo devolo
Logo Telindus
Logo Lightspeed
Logo Oracle
Logo ThousandEyes
Logo ThousandEyes
Logo Bizway B.V.
Logo Flanderijn
Logo Citrix
Logo Interxion
Openingstijden
Ma-Vr:  08:00 - 22:00
Za-Zo:  Alleen aanleveren

Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87087 persberichten
- 5550 bedrijfsprofielen
- 57 PR-bureauprofielen
- 6636 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl