www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl
2473 volgers blijven op de hoogte!

Progress Communications zet groei door met komst drie nieuwe consultants

Amsterdam, 7 mei 2019 Progress Communications, een full-servicecommunicatiebureau in de Benelux, breidt het team uit met  drie nieuwe consultants. Zo kan het pr-bureau het groeiende klantportfolio nog beter bedienen. Progress Communications heeft  vestigingen in Amsterdam en Antwerpen en ondersteunt organisaties in de techindustrie, start-upscene en consumentenelektronica met pr-, media-, influencer- en marketingdiensten. Progress Communications mag onder meer  Accenture, Microsoft, Aruba Networks, iRobot en Boeing tot zijn klanten rekenen. Het bureau is onderdeel van de LVT Grp, in 2018 uitgeroepen tot beste bureau van de Benelux tijdens de jaarlijkse EMEA Sabre Awards.  

Stella Jansen, managing director van Progress Communications Amsterdam: “Progress Communications groeit gestaag, en biedt als full-servicebureau een geïntegreerde aanpak van pr, media, influencers en marketing. Inmiddels bestaat de organisatie uit twintig medewerkers, verdeeld over de kantoren in Amsterdam en Antwerpen. Begin dit jaar verwelkomden we AirHelp, ABBYY en Tekpoint-Xiaomi als klant. We kunnen de expertise en ervaring van Frederique, Mireen en Iwanna hierbij goed gebruiken”.

311664 cheeseworks 0040%20%282%29 6fc6b2 large 1557218194
Van links naar rechts: Iwanna, Frederique en Mireen

Iwanna de Jonge (36) gaat in de rol van consultant aan de slag voor klanten als FinTech-bedrijf Experian, internationaal (IT-)consultancybureau Accenture en AI-bedrijf ABBYY. Iwanna behaalde haar diploma aan  de school voor journalistiek te Zwolle. Ze werkte meerdere jaren in de televisiewereld als redacteur en verslaggever. Aansluitend werkte ze als communicatie- en marketingadviseur binnen de overheid, de non-profit- en de commerciële sector. Inmiddels heeft ze ruim tien  jaar ervaring op het gebied van pr, communicatie en marketing. Iwanna: “Bij Progress kan ik mijn expertise in de journalistiek, pr, marketing en communicatie met elkaar verbinden. Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan de ontwikkeling en groei van Progress als full service bureau.” 

Frederique Hoppe (26) versterkt het team als junior consultant. Ze zal zich bezighouden met  de uitvoer/implementatie van de strategieën voor pr, social media en communicatie voor klanten als Boeing, reichelt elektronik en Macaw. Frederique behaalde onlangs haar master Neerlandistiek aan de Universiteit van Leiden. Binnen de taalbeheersing koos ze voor een vakkenpakket met argumentatie en retorica, waarvan ze wist dat deze kennis in de pr van pas zou komen: “Bij Progress Communications hoef ik geen keuze te maken tussen alles wat ik leuk vind, maar kan ik het combineren. Ik word beter in het stellen van prioriteiten en leer iedere dag iets nieuws". 

Ook Mireen van Limpt (26) is enthousiast aan de slag gegaan als junior consultant en zet zich in voor klanten als Tekpoint-Xiaomi, ABBYY en Ring. Na haar studie Communicatiewetenschap werkte Mireen als redacteur voor diverse televisieprogramma’s. Na een jaar op de werkvloer, begon ze aan een wereldreis van negen maanden. De reis heeft haar doen inzien dat zij meer wilde halen uit het communicatievak: “Tijdens mijn studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen kreeg ik veel inzicht in het communicatievak. Tijdens mijn minor in marketing en pr in Amerika groeide mijn interesse. Ik was op zoek naar meer uitdaging en bruisend werk in de pr en communicatie, precies dát vond ik bij Progress Communications!”

###

Over Progress Communications 
Progress Communications is een full-servicebureau op het gebied van pr, media en marketing dat bedrijven in de ICT- en consumentenelektronicabranches ondersteunt met hun externe communicatie. Het bedrijf – dat de gehele Benelux bedient – is onderdeel van de LVT Group en werkt in die hoedanigheid samen met Contentbureau, Eventive en Sjansen Design. Progress Communications maakt een duidelijk onderscheid in expertises; de pr-consultants zijn verantwoordelijk voor de communicatiestrategie en de uitvoering ervan voor hun klanten. Zij worden daarbij actief ondersteund door de digital strategists, contentcreators, eventmanagers en grafisch ontwerpers binnen de groep. Progress Communications is aangesloten bij het onafhankelijke, internationale pr-netwerk Plexus PR Group en GCPR.

Ga voor meer informatie naar  www.progresscommunications.eu

Voor meer informatie: 
Iwanna de Jonge 
E:  iwanna.dejonge@progresscommunications.eu
T: 020 363 1152 
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Progress Communications  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 140 dagen
Progress Communica.. contact  
Logo Progress Communications
Progress Communica.. sociaal  
Progress Communica.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Infor
Logo SER Group
Logo MarkLogic
Logo LetsGoDigital
Logo NETGEAR
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.nl